Bwääää .* . Stackars, stackars mig!

Tack vad skönt att veta att det är bara inte jag som e hormonmonster vissa dagar.! Jag och Martin har pratat. Jag ska försöööka bli bättre med humöret och han har lovat att försöka bli lite mer förstående. Martin har inte heller mått så bra nu pga av hur det ser ut på jobbfronten han eh lite orolig när han ska försörja mig och 3 bar, och betala hyra på nästan 8000:-  om han nu skulle förlora jobbet.

För övrigt har jag jobbat hela vecka. illa mååendet börjar ta sig ordentligt. Har gått till jobbet iaf. Det var riktigt illa igår. Höll plågade jag mig egenom kräks behovet. När jag kom hem klockan 13 ca så åt vi mat. Två kräks attacker. . . Sen var det dags för barnen att sova. Jag slänge mig å sängen jag oxå trött som jag var. Sov 2 timmar. Så skönt. Idag går det bara inte att jobba jag har verkligen verkligen jobbat fast jag  mått så illa. Idag ligger jag bara får inte i mig någonting. Blivit lite yogurt och två mariekex. Hoppas det eh bättre imorgon! Jobbar till 12 då. Martin har sprungit iväg och köpt saker som det känns som jag skulle kunna äta. Baguette med kokt skinka. Blåbär soppa & yougurt. Syrran tipsa om pim pim godis det har hon typ levt på när hon mått illa så det blev nån påse sån oxå!

Blääää jag säger bara: Tack gode gud att detta eh sista gången som jag tänker utsätta mig för det här. KLart kommer det vara värt allt när bebisen kommer, men jag tror inte jag mått så illa så tidigt som det börja denna gånegn runt vecka 5, och så mkt som denna gången. Nej nyduschad och blöt sitter jag här skulle bara hojta att jag lever.

Hormon monster AB

Vissa dagar känns det bara som att... jag orkar inte! TRött och slut. Men jag försöker kämpa på. Vissa dagar brister det bara. Som idag!

Och det blir inte bättre att jag jag rent ut sagt är ett hormon monster. Förra graviditeten gick hur bra som helst. Kände knappt av hormonerna alls. Men med både Filippa och denna lixom bara bubblar det ilska  i kroppen... inte hela tiden men vissa dagar! Jag kan lixom inte styra det. Och jag mår verkligen iNTE bra av det heller. Martin känns som han inte har någon som helst förståelse vad det gäller hormoner. Jag har bett han fråga någon som jobbar med gravida kvinnor eller läsa om det. Och har försökt förklara, att jag rår inte riktigt över det.

Och det om något som kan göra mig så himla lessen och arg om något. Att han tror och tycker att jag är och ska vara precis som vanligt, och tycker att jag "skyller" på att jag är gravid. Människor får mer eller mindre hormoner vissa känner inte av det alls. Jag önskar det kunde vara så som sist, men tydligen ska jag få en sån graviditet som med Filippa igen. Ibland önskar jag att karlar oxå kunde få vara gravida och känna hur det känns rent fysiskt och psykiskt under "resans gång". . .  Vart så irriterad idag så jag sa till honom att vi kan lika gärna skita i detta och göra abort. Det vill jag klart inte men ibland blir jag så trött på att han inte ens kan "försöka sätta sig in i min situation". Vill att han ska stötta mig vara gullig och trevlig då kanske jag hade vart lite bättre oxå. Visa att han vill vara delaktig och att han bryr sig.
Är det bara min karl som inte kan förstå?

Ja som sagt vissa dagar bli man less. Jag älskar honom men massa slit och upp tidiga mornar och upp på nätter, osv osv. Det kommer efter. Jag är ingen robot, men ibland känner man sig som det. Jag vet att jag själv satt mig i sitsen nu att bli gravid men det är ändå inte lätt alltid. Jag beundrar folk som orkar och inte tappar humöret. För jag eh tydligen ingen sån iaf.

Nu ska jag röja av här sen laga middag lägga barnen. Sen upp och jobba klockan 8-15. Ska även jobba julhelgen och natt på nyårs afton. DEt blir extra pengar.!

Hej Hopp!

Ibland känns livet lite tungt...

Jobbade idag till 12. Tog bussen till Hovsjö. Var där kvart över tolv. Och skulle vara hos barnmorskan klockan 13. Så jag gick in på VI och köpte någon slags mellis/lunch. Blev en yougurt, en banan och en MER, självklart med päronsmak! Sen hitta jag dessa 2 till mina barn så coola och barnen blev jätte glada det har lekts med dom sen vi kom hem här!





Det gick bra hos BM efter mkt om och men. Det började med att hon tog fel blodtrycksmätare för mig så hon så oj, du har rätt högt blodtryckt och undrat om jag haft det innan. Men det har jag inte. Hon hämtade en lite större "manik" och provade igen. Och... ja nu så sa hon . Det ser jätte bra ut. 120 genom 60. Och jag pustade ut. Sen togs det stick i fingret. Blodsocker värdet låg på 5 efter jag precis ätit. Så det var bra. Blod värdet sen var tydligen oxå rätt högt... Hon frågade om jag druckit dåligt. Och ja jag dricker dåligt för jämnan nästan och hon sa att mig att jag måste börja dricka minst 2 liter per dag.Jag blev skit rädd och började tänka direkt att jag vet att har man för mkt av röda blodkroppar, så kan det bero på någon allvarlig sjukdom, och så börja jag direkt tänka på min konstiga värk i armar och ben. Men jag höll tyst. Hon sa att hon ska ta ett stick igen, ibland kan det bli fel av någon andledning. Hon tog ett stick i ett annat finger och denna gången såg svaren jättefina ut. Antingen är det något fel på maskinen, varför blir det sådär!? Ska iaf tillbaka nu om en vecka hon bad mig tänka på vattnet och det nu kommande veckan så ska jag komma igen och ta ett nytt prov om en vecka. INgen äggvita i urinet. Vikten vill jag inte ens tala om fick en fullkomlig chock när jag ställde mig på vågen.
Jag sa att jag ville ha kost och träningsråd nu under graviditeten så det ska jag få, och så har jag redan nu fått en remiss till sjukgymnast.



Efter jag vart där hämtade jag barnen på dagis, sen gick vi till affären och handlade dagens mat som blev en jätte god gryta med massa grönsaker, fläskfile, buljong och soya, med potatis. Sen ringde jag mamma men dom åt "som vanligt" när jag ringde. Jag fattar inte varenda gång jag ringer så äter dom finns inte en gång jag missar *hehe* Skrattar lika mkt varje gång. Sen ringde hon upp mig. . .

Hon har tydligen vart inne på gyn idag för att hon haft omänskliga blödningar nu några dagar, så fick hon tid till gyn på en gång fick hon komma in. Då hittade dom 3 tumörer på hennes äggstockar. Dom har tagit cancerprov för analys. Vill inte hispa upp mig inför henne, men hon har haft tillräckligt jobbigt tycker man. Bara elände värk och operationer. Jag hoppas verkligen inte det eh någon fara. I juli gjorde hon en operation och då fanns dom inte där som har alltså kommit sen dess till nu. En lite mindre och 2 rätt stora. Blundar och önskar av hela mitt hjärta att allt är bra! <3 Min älskade mamma!

Så skönt att jag e ledig i morgon!!! Den sista veckan har nästan tagit knäcken på mig. Jag är helt död. Både fysiskt och psykist. Tänker bara lämna barnen imorgon på dagis vid nio och ligga och sova och vila ut mig i sängen tills det e dags att hämta dom vid 2 tiden. Jag behöver det! Sen ska jag jobba hela helgen. Även om det inte eh många timmar så eh det ju det där att man ändå ska upp på morgonen.

Nee nu ska jag faktiskt, även om det eh tidigt gå och lägga mig kanske se en film på datan i sovrummet. Behöver ladda batterierna.

Min dag . * . Kort men intensivt..!

Slutade jobbet klockan 3. Bussen till stan ooch apoteket. Buss till dagis på en proppfull buss man man knappt kom på, hämta barnen på dagis, halvägs hem kollar jag i fickan och känner att jag glömt hem nycklarna hemma i morse, ner till scania för att hämta nycklar av martin *suck* upp till en buss som åter gick in till stan för att sen byta till en buss som går hem till oss. Sen handla på konsum och handlade dagens mat, hem, lagade maten, diskade, badade barnen, dammsugade lite, nattade småglinen... nu sitter jag här. Och är med död än levande och vet att jag har ett bad framför mig i badrummet och en maskin tvätt där inne oxå. Men jag måste verkligen imorgon efter jobbet ska jag på inskrivning med magen på MVC.  Nej nu ska jag göra det jag ska. Det eh som sagt en ny dag i morgon!


Jobbar

Sitter på jobbet. Kom hit klockan 8. Brukaren som jag jobbar hos har inte sovit alls mellan 24-06 inatt så den som jobbat inatt har haft en tuff natt. Gick ner i tvättstugan när jag kom för dom hade glömt det den som jobbade kväll igår. Sen när jag kom upp vaknade **** och ville gå på toa. Sen la hon sig igen. Förstår om hon är trött nu efter ingen sömn alls inatt. Jag vek bort all tvätt sen har jag kikat lite på tv. Sen sitter jag har. Dom ringde från jobbet och frågade om det var oki att jag jobbar själv idag och jag sa att det är inga problem, och sen prata hon något om att jag ska få lite mer timmar. *äntligen* Får se tänkte väcka **** runt 13 om hon inte vaknat så vi hinner duscha och så innan nästa som ska jobba kommer klockan 15.

Efter jobbet ska jag hämta ungarna på dagis. Det blir runt 16. Sen blir det tillaffären och köpa någon mat. Glömde ta fram i morse. Sen käka mysa lite med dom sen eh det natti natt och sen samma visa imorgon igen.

Skriver kanske mer sen. Hej sålänge!

Snö Kaos här utomlands i Södertälje!

*phu* sätter mig ner och skriver lite.

Har vart så mkt några dagar nu, även idag så jag har inte orkat skriva alls. I helgen åkte vi som planerat hem till pappa m. familj. Vi var där från lördag till söndag. Hade det jätte trevligt, umgicks och åt ( för mkt ) god mat och promenad!!













Och på söndagen var vi ute och lekte, sen åkte vi in till stan ( Sthlm )och käkade innan vi skulle åka hem. Var hemma runt kvällningen. Så det var nästan dags för barnen att sova. Imorse var det upp med tuppen igen till jobbet. Var mitt vanliga pass 8.30 - 12. Jag åt frukost innan jag skulle åka runt kvart över 7. Klockan 11 cirka. började jag må dåligt. Blev helt kritvit och kände mig svimfärdig, kändes som jag skulle svimma när som. . . Min kropp behövde mat. Kände mig helt skakig och yr! Dom frågade: Hur eh det Caroline!? Dom såg att jag mådde inte riktigt hundra. Men jag sa att jag måste ha druckit för lite vatten. Så gick jag och drack lite och tog ett äpple, sen jobbade jag undan sista innan det var dags att gå hem. Jag ringde Martin som gick till affären och fixade lunch tills jag kom hem. Mkt man ska stå ut med när man är gravid som man helt glömmer.

Imorgon har dom ringt in mig, skulle inte jobbat igen förens fredag. Men så ringde hon idag och frågade om jag kan jobba imorgon 8-15 och onsdag 8.30-12. KLART att jag kan det! Vill ju ha varende extra krona nu inför julen och vi ska köpa syskonvagn oxå inom kort av en tjej som håller den till oss.. Blir iaf 750 efter skatt ut för dom timmarna, imorgon och i övermorgon..

Efter vi åt lunch jag och Martin, så skulle han till jobbet och jag gick samtidigt med honom för att hämta barnen, vädret var under kontroll då. När jag kom ut från dagis vräkte snön ner igen och det blåste. Vi gick ner till Tempo för att köpa jäst och honung. Det blåste, och snön bara vräkte ner, man fick verkligen kämpa sig fram! Drog vagnen baklänges eftersom vi gick i motvind, ville inte att barnen skulle skulle få allt det där i ansiktet. Usch vilket väder! Fast lite myspys iaf att det faktiskt kommit så mkt snö. Man får passa på att njuta egentligen, men hålla sig inne sånna dagar som denna när det eh snö storm.

När vi kom hem tog jag disken. Satte fart med en kyckling i ugnen och bakade bröd, ett recept som jag fick av Regina, med fiberhavregryn och honung i, det vart super smarrigt! *tack gums* Men allt har tagit hela dagen. Och nu är jag finito och slut för dagen. Ska strax hoppa i säng, blir tidigt upp imorgon. Imorgon har jag ifa laddat upp med extra frukost med bröden jag bakade och lunch. Kyckling och ris och grönsaker. Ska ta med en apelsin oxå vill inte vara med om det som hände idag igen var läskigt.

Natti Natt .*. !

22 november

Igår  var vi ute med barnen jag och Angelica.  Åkte pulka, gungade, och åkte kana osv. Sen gick vi och handlade, sen hem. Lagade mat diskade, dammsugade. fixade till blommorna jag köpte till Martin.



Martin kom hem från jobbet runt klockan 18. Det blev till att se halva idol. Sen somnade vi båda som två barn. Martin tog natten inatt. Bara för det har barnen bara låtit typ en gång var *hehe* Sen gick han upp med dom i morse klockan 7. Jag vaknade fem över åtta. Så en timmes sovmorgon fick jag. Sen åt vi fruksot och jag stoppade barnen i ett bad.







Idag ska vi hem till min pappa och hälsa på.
Blir till att ta pendeln, det eh massor med snö!



Och han har ju inte fått klartecken på att få köra igen riktigt ännu. Men nu kommande vecka ska vi väl få köra igen, hoppas det på. Inte för att vi är i stort behov av den men ändå, att bara kunna. Så nu ska jag iaf göra mig iordning. Sen ska vi kila iväg. Imorgon kommer Therese med familj förbi. *trevligt trevligt* Ska slita med dom ut i snön ;) . . .

Nej nu får vi sätta fart här.

Hej hopp!

Nödlögn. * .

Igår jobbade jag, blev en heldag 8.30 - 15. Blev att jag fick hoppa in för en annan vars barn har svår astma så hon behövde hem. Sen mötte jag Martin och barnen i stan. Köpte tjockare vantar till små glinen. Sen åkte vi hem. La oss relatiuvt i tid. Somnade nog runt 22. Men sen har jag vart uppe  ca en gång i timmen. Hampus har gråtit. Hjälpte inte med välling, ny, blöja och näs spray. Filippa har tappat nappen ett par ggr. Så det har gått om varannat.

Martin ställer alltid klockan på min mobil han skulle upp 5, sen skulle han sätta klockan på kvart i sex för att jag skulle upp med barnen till dagis sen jobbet. Men han glömde det och jag vaknade klockan kvart i 8, helt död efter natten. Och tänkte shit. Om 45 min börjar jag jobba!! Kändes rätt lönlöst att hinna ge barnen frukost, klä på dom, både inne och ytterkläder, iväg till dagis, lämna där till bussen och byta buss nere på stan som går en gång i halvtimmen. Hade hunnit vara på jobber högst högst en och en halv timme. Så jag drog till med en nödlögn, jag hatar att ljuga men, dom har vart så sura nu pga av 2 dagars VAB som var innan så jag sa att jag skulle till tandläkaren. Att jag fått sms om det igår. Och att jag helt glömt bort det, jag vet dåligt. Men jag orka inte skulla på att Martin inte ställt klockan och att vi försovit oss. Vad är det för ansvar av mig lixom. Ja hur som helst så var det inga problem.Hon lät faktiskt inte arg denna gången.

Är ledig hela helgen nu så skönt...


Idag hade jag tänkt lämna barnen på dagis iaf men det eh så fint väder. Så jag har dom hemma. Vi går ut och leker en sväng istället. Ringde vårdcentralen idag. Har fortfarande värk i olika delar av armar och ben. Jag börjar tro på att det inte har något med min över vikt att göra. Varför skulle man få sån konstig värk jag har i ARMARNA av DET!? Dom ringde upp men jag kunde inte få en tid förens den 6 december. Usch jag undrar verkligen vad det eh. Nu tänker jag inte ge mig ska stå på mig om prover och ev. röntgen av benen och armarna. Har vart såhär sen i somras nu...

Nej diska nu en snabbis. Vika bort tvätten sen ska jag och Angelica ut med barnen :)

Hej hopp sålänge!

Ständigt. . .

Dagen har vart stressig. Har blivit beroende av näspray *oh not again* Martin skulle lämna sitt kort så jag kunde köpa nässpray innan lyft tekniken men han glömde det så jag fick klara mig utan. Först gick jag ner till kontoret, och lämnade in anställningsbevis och pratade om mina tider. Fick samma jä**a 3,5 timmars pass även nästa månad med kanske något enstaka långt pass om nån kommer vara borta. Suck jag trodde jag skulle få mer tider men inte som det ser ut nu. 42 timmar kommer jag jobba nästa månad i december *wihaa*

Lyfttekniken gick bra trots att näsan täppte igen totalt. Var ett trevligt gäng tjejer som var där ihop. Så nu har man intyg att man gått sån utbildning oxå. Efteråt mötte jag Martin och barnen. Köpte nässpray sen blev det Mc Donalds. Jag var så hungrig hade inte ätit mer än 3 mackor och frukt på hela dagen. Så när jag väl fick i mig den där fetto boms maten så fick jag katarr känningar och skit ont i magen. Äckel päckel till skit mat säger jag bara. Man äter nog där ENDAST för att det är snabbt och enkelt. Det började snöa nu på eftermiddagen föresten. Har kommit massa snö och det eh kallt *brr*

Sen kom vi hem. Jag gick igenom vara inkomster och utgifter denna månaden. Vilket resulterade i att vi har nästan lika mkt av varje. Martin ringde sin familj och sa att vi har verkligen inte råd att komma ner över jul.Men då skulle hans mormor promt betala 2000 för resan till oss. Jag förstår att dom vill ha ner oss. Men så otacksam som jag är för vad vi fått av dom, som det tycks. Och Martin som fått hjälp med pengar för saker han slarvat med senaste månaden ca 4-500. Så känner jag att jag vill inte ta emot pengar. Men då blir det liv för det istället. Allt det här gör att vi blir osams... Jag ska bara hålla tyst och säga javisst och jag hedanefter. Säger jag nåt är jag bara dum. Jag känner bara inte att vi inte har råd och jag har inte lust och länsa hans stackars mormor på pengar. Det blev såhär denna månaden. Jag får bara ut en tusen lapp från jobbet plus barnbidragen. Men dom räknas inte. Dom pengarna går direkt till barnen och vad dom ska ha.

Hatar denna eviga skit, med hans familj. Martin tycker klart jag är negativ och gör en höna av en fjäder. Jag vet inte snart börjar jag tro det. Det måste vara något allvarligt fel på mig.... Nee orkar inte skriva mer jag eh less.Martin har lagt sig för allt detta nu. Jag ska se oskyldigt dömd här ute på soffan. Blir nog att sova där inatt. Ska upp klockan 6 lämna barnen på dagis halv 8 ca. Känns så lönlöst det projektet för bara 3,5 timme men vad ska jag göra det eh vad jag kan göra för att ens få in lite pengar just nu.

Godnatt.

Blogg & Jobb

Som ni ser har min nya blogg kommit upp. Så snygg. Jag e supernöjd!
Gå gärna in på www.sussie.blogg.se och köp en design du oxå!
Hon är verkligen kanon duktig och gör precis som man vill ha den!

Vi vaknade precis här för en liten stund sen.
Tänkte skriva ett inlägg här sen ge barnen frukost, klä på dom, och gå till dagis. Sen måste jag hem och duscha. Ska på lyft teknik vid 13. Hon ringde igår och frågade om jag kunde och jag sa självklart, kan jag det. Dom ville att jag skulle komma förbi kontoret lite och prata lite om mina tider. Jag ser det possitivt och hoppas på fler timmar. För i fredags när hon bara gav mig 3,5 timmars pass resten av månaden, FAST jag bett dom om mer så ringde jag kommunen för att försöka få lite extra timmar och då ville dom ringa först ringa och kolla hur det gick där jag jobbar nu. Hoppas då att dom förstod att jag ViLL jobba MER. För igår lät hon så possitiv och ville jag skulle komma så vi fick prata ang. mina tider. Inte kul och ha ett jobb och få ut unka 4500 cirka. Nej det känns sådär visst eh det pengar men det kunde vara kul och få ut liiite mer än mamma penningen lixom.

Jaja jag skriver igen när jag kommit hem får vi se vad dom säger.
Lyft tekniken är mellan 13-16.

Hej Hopp!

Regn och rusk!

Igår fick barnen vara hemma från dagis. Jag tog med dom och gick och hälsade på fru Katja. Det var evigheter sen vi sågs ca. 8 mån sen. Tänk vad tiden går fort! Filippa har saknat Chanell (katjas dotter som e 3 år) så mkt så hon blev jätte glad när vi skulle gå dit. Så vi var där från tio och gick hemåt runt halv 3 tiden. Drack te och åt lite lunch, sen gick vi ut och lekte lite med småglinen. Sen var det hem och stöda här hemma det såg ut som ja... jag vet inte vad här hemma.
Martin har mått illa ett par dagar nu men igår var han på jobbet.

Imorse vaknade vi kvart i åtta = sovmorgon igen. Gav barnen frukost. Klädde på barnen, sen dagis.

Martin mår inge vidare rörigt i magen och mår illa som bara den. *stackarn*
Efter lämning på dagis, mötte jag Katja. Hon drog med mig på rudan runt Scania.
Vädret var helt oki. Men efter halva vägen så började det regna lite grann, vilket fortsatte till att bli ösregn, och storm. Var helt dyng blöt när jag kom hem här, min jacka som eh ca 5 cm tjock var blöt rakt igenom. Och strumpor och byxor var det bara slänga av sig snabbt som attan. Tog ett täcke och rullade in mig som en tunnbrödrulle i det  *hihi* Frös som aldrig förr!!

Nu håller jag på att göra lunch. Bulgur och lax blandat med grönsaker så gott, Sen ska jag diska. Har bloggen under design föresten, är en jätte duktig tjej som fixar det åt mig. Det blir jätte fin! Och hon har fått med alla dom där små detaljerna som jag vill ha! Har betalt in summan till henne så den ska väl dyka upp här inom näsrmsta dygnet *tjohoo*

Tankar och funderingar.

Hej Hopp!! Idag orkar jag blogga. . .wieee! .*. hehe .*.

Vi vaknade halv 8 idag. Sovmorgon kan man säga. Sen har jag klätt på barnen. Usch det eh så kallt i lägenheten. Vaktmästaren var här förra veckan och luftade elementen men inte hjälper det. Fast dom skulle tydligen täta på ett par ställen framöver. Vi får se om det hjälper. Käkat frukost precis. Om 50 min bär det av till dagis med småglinen.

Efter det ska jag hem och diska, städa, tvätta, vika bort tvätt. osv. Skulle behövt åka och handla men Martin fick med sig kortet. Behöver ha ny välling och blöjor och potatis ris och pasta och lite så. Får ta det när han kommer hem sen. Han jobbar förmiddags veckan denna veckan och slutar klockan 14.30. Och jag eh ledig... eller ledig och ledig. Ledig från att jobba hur som men det finns alltid nåt att göra här hemma istället. Så eh det ingen rast och ingen ro.

Kikade på kalla fakta igår om vad man ska äta för att gå ner i vikt. Det råder tydligen jätte delade meningar.
Själv tror jag på tallriks modellen, mindre portioner, motion och inte massa godis som jag trycker i mig jämt. Börjar inse fakta. Gott ja kanske, men skit farligt. Såg även det programmet med Jamie Oliwer som gick härom veckan. Dom gjorde obduktion på en man som hade vägt runt ca 14-150 kg som dött av övervikt pga av fel mat intag. DET fick mig att börja tänka. Man fick se inuti honom. Det var fett överallt!! Runt lungor. Hjärtat såg man inte ens för det var täckt med tjockt fett lager som kapslats runt det. Nee fy säger jag bara. Det får mig att må illa. Och man fick även se att det är så mkt skit i mat. Dolt salt. Man tror att man vet vad man stoppar i sig. Men det vet man egentligen inte alls. Man fick se hur lite kött det egentligen är i färdigmat så som korv av alla dess slag, köttbullar ja u name it! Jag tänker hedan efter bara göra min egen mat, Det får blir stor kok. Blir ingen korv mer för mig del! Så jäkla "discusting". Köttbullar och så kan man ju göra själv hemma iaf. Det eh av ren lathet man köper färdiga maträtter som bara är att steka, eller värma på. Men hedanefter hos oss blir det bara hemma gjord kost med färska/frysta råvaror. Martin och jag måste båda tänka på vad vi stoppar i oss Martin som aldrig haft lätt att gå upp i vikt börjar få mage, och det har gått snabbt!
Nej det eh slut med skit mat och snaks och godis här hemma. Att man ska behöva se sånna läskiga saker för att man ska hajja till vad man stoppar i sig för skit och hur det påverkar kroppen och dess inre organ. Blää!



Igår var en hemsk dag jag mådde så himla illa HEEEELA dagen! Började bli bättre först när jag sulle gå och lägga mig. Vill inte ta dom där tabletterna heller tycker inte dom hjälper så mkt längre och sen så blir man så hiiimla trött! Nej tack ska prata med BM, måste ändå ringa henne idag på tel tid och ombika tiden för inskrivningen den 25 kl. 11. Jag ska jobba då har tagit ett pass för en annan som ska vara ledig. 8-15. Sen måste jag få en remiss för VUL. Dom ville jag skulle komma igen om ca 10 dagar. Det har det gått nu strax. Onödigt egentligen inte haft nå blödningar. Men det eh väl lika bra att kolla om dom nu ville det.

Jag tror starkt på att jag väntar en pojke i magen denna gången.. Varför vet jag inte det eh bara en magkänsla. Har för mig att jag mådde mycket mera illa med Hampus. Denna gången har verkligen vart MYCKET som sagt! Åh jag längtar så tills runt vecka 16 när man kan känna första sparken eller rörelserna!



Usch, det eh många av mina vänner som har barn som vart ihop i många år, som går skillda vägar nu. Men i vissa fall tror jag nog att det är det bästa för allas skull. Jag är så glad att jag och Martin fick det bra igen efter vi särade på oss ett tag. Ska jag vara ärlig så trodde jag aldrig det... Jag hade bestämt mig för att det var slut  och finito. Men det hände något inom Martin när han inte längre hade mig kvar. Han har ändrats så mkt till det bättre och det eh väl en chans på miljonen att folk hajjar till och vaknar upp i verkligenheten. Så glad att det var just han iaf. Sen har ju alla sina sidor, även jag. Men dom här viktiga bitarna. Jaaa vad ska jag säga mer än att jag hoppas och önskar att det håller i sig!

Nu ska jag klä mig själv, sen dagis.

Hej hopp!

omottiverad

Har jobbat nu hela helgen. Nu blire inget jobb förens på torsdag som eh inplanerat iaf. Kom hem här, Martin mår illa. Hoppas inte han blir magsjuk nu bara. Har iaf bestämt oss gemensamt för att inte ta lägenheten jag skrev om för några dagar sen. Blir inget privatliv lixom. Så vi kikar lite efter annat boende. Trivs kanonbra här men har en hyra på nästan 8000:- i månaden plus dagis, tele, el osv. Blir rätt mkt. Vi bor i det dyraste bolaget i hela Södertälje just nu tror jag.

Igår fick jag rosor av Martin och sen kom pappa + sambo, och mina två bröder på besök. Då fick vi dom andra blommorna. Var kul att dom kom förbi, jätte länge sen nu!



Usch jag mår så illa och är så trött och omottiverad till att skriva nåt vettigt just nu. Har som sagt inte hänt så mkt mer än jobb och så. Behöver nog lägga mig tidigt idag har blivit rätt sent om kvällarna och så upp tidigt.

tröttmössa

Jag eh sååå trött så jag nästan inte orkar blogga. Idag har jag jobbat. (ska jobba hela helgen) Mådde så illa i morse, trodde allt att det skulle komma upp kräks innan jag hann komma iväg. Men slängde i mig en av dom " må illa tabletterna " så blev det bättre men man blir ju så jädrans trött av dom! Det eh tydligen antihistamin i dom. När jag kom hem gick jag syrran och Martin och käkade på Västergårds pizzan. Sen hämtade vi barnen. Sen var det hem och diska. Sen la jag mig och vilde en stund i Martins knä, tror nog jag slumrade till en stund. Känns som jag skulle kunna lägga mig och sova redan nu egentligen. Men vi ska tydligen göra pannkakor och så till middag innan det Martin gick och handlade. Sen ska jag baka frallor. Sen blire väl en film och sen sova i vanlig ordning.

PÅ tal om tv. Någon som såg veckans insider om folk som ytnyttjade djur sexuellt!? Allt från hästar. kossor, höns, mm. Är ju helt jäkla sjuuuukt. Att det ens finns såna skadade människor. Som skadar och tänder på djur, nee fyyy säger jag bara blä, grr. Riktiga psykopater!!

Nej over and out för idag. Föresten håller tummarna för dig THerese! *blink*

2008-11-12

Imorse var det upp tidigt tyckte jag fast klockan var 7. Var så trött av "må illa" tabletterna som jag äter (postafen) Men det var bara att gå upp och ge barnen frukost och äta själv. Sen halv 9 gick jag med Filippa till dagis. Hampe fick vara hemma idag igen. Han snorar och hostar stackarn. Martin gick upp och passade Hampe medans jag gick och när jag kom hem låg Martin sovandes på soffan med Hampe likaså på Martins mage *hihi* Så söta så!

Vi har fått erbjudande om en 6:a där vi bodde förut på förmansvägen. Den kostar 9500:- i månaden. 2 plans. Planen eh att vi ska ha 3 av sovrummen och min syster och hennes kille 2 st dom kommer bo på bottenplan och vi ha övervåningen så kommer vi ha gemensamt v-rum  och kök då. Men först av allt ska vi kika på den för ska man dela så ere mkt som måste klaffa och passa med rummen och så, vi får som sagt se hur det ser ut där.-. Annars bor jag nog hellre bara vår familj, så man inte går varann på nerverna. Vi tänkte betala 5500 och dom betalar 4000:- det ligger typ 100 m från dagis och Martin får 5 min till jobbet. så det eh mkt fördelar. Plus att vi betalar 2000 mindre per månad får lika mkt boende kan man säga. Dom betalar med lite över 7 tusen för en 2:a men det eh stor kommer inte ihåh kwm, men dom har inte heller råd med att bo så himla dyrt. Hur som helst klockan 19 ska vi dit och kolla. Min syster  och Mattias är på väg hit. Dom blir kvar till fredag! Alltid lika trevligt att ha dom här! :) 

SEn ska jag jobbar fredag, lördag och söndag 8.30-12. Suck blir så less på dom tiderna det blir inga timmar även om jag är glad att jag har ett jobb och får lite pengar iaf. ;en jag sa det till chefen när jag ringde att jag behöver få mer timmar. Då sa hon att mina barn vart sjuka så mkt nu och dom vill att det ska stabilisera sig innan jag kan få lite längre pass, så att dom vet att jag kan jobba, jag blir så less. Jag har inte riktigt beställt att dom ska vara sjuka och som jag sagt till henne innan så kommer det vara Martin som blir hemma om barnen eh sjuka men som i fredags hade vi båda vart uppe typ hela natten och Filippa kräktes som bara den. Vad ska amn göra. Tror inte heller att dom hade velat att jag släpade med mig massa kräk baccilusker till jag jobbpr hos som eh 70 år =O Suck, tycker det eh lite diskriminering!! DEnna månaden skulle jag få ut för 15 unka timmar jag jobbade förra månaden när jag jobbade. som nog inte blir mer än nån tusen lapp... yeah!

Nej nu ska jag laga mat onyttigt som tusan, men gott. Potatismos och ungsfalukorv. Smarri smarr! =)
 

Mina små troll!

Haft ont i magen sen igår kväll. Hållt i sig under natten. Blev orolig så morgonen spenderades på gyn akuten på Södertälje sjukhus. Ensam väntade jag i 2 timmar. När jag kom fick jag komma in en snabbis efter ca 10 min. Blodprov och urin prov. Sen var det bara att vänta och vänta och vänta och vänta. . . Tillslut fick jag komma in. Dom frågade mig massa frågor ang. graviditet och sista mens och sådär sen gjorde dom ett VUL. Allt såg fint ut och dom trodde jag var runt vecka 5. Bara en säck så inga tvillingar den här gången heller *pustar ut* (vi har ju det i släkten) Sen sa dom att jag hade vita blodkroppar i urinet. Så dom skulle skicka det på odling och jag får nog svar i morgon. Urinvägs infektion trodde dom att det var och därav mitt magont. Dom skulle ringa och isåfall ringa in penicilin till mig som bara var att hämta ut.

Sen kom jag hem till KAOSET och BOMBNEDSLAGET "Allan" här hemma. Fattar inte bara hur det kan bli så, vara bara några dagar sen jag städa av här så det var tip topp! Ibland blir jag galen när man kommer hem. Martin har vart hemma och ungarna har sovit båda och det ser ut som det gör. Men jag ÄLSKAR dig ändå! <3 Men oki han hade diskat iaf. Resten av köket var ren missär. Martin gick till jobbet kl 13.30 och. . . ja sen 13 har jag städat. Plockat, torkat, sorterat, strukit, dammsugat, skurat golven och ca 18.30. FÄRDiG!!

Så nu tänkte jag skriva lite här.
Sen ska jag se tv en stund.
Sen sova.

Aahh det finns så mycket jag vill!!

* Jag vill GiFTA mig. . . typ inom kort! Eller vi vill båda. . .Men det känns så avlägset. Och allt hänger tyvärr på kostnads frågan. Det kostar ju alldeles för mkt! Tips, råd hur det kan slippa bli hur dyrt som helst!? JaG kan mkt väl gifta mig utan värsta bröllopklänningen och en miljon gäster. Jag kan gifta mig borgligt med bara Martin och jag och våra barn om så ska våra. Men sen vill man åka iväg på något eller hitta på något speciellt och romantiskt, nåt utöver det vanliga "svensson livet" som är mysigt. Ja vad ere man säger: Vad vore en bal på slottet. . . *hihi*.

* Jag vill ha en diskmaskin. Tycker det enda man gör är att stå och slava i köket med denna eviga disk! Det spiller sååå mkt tid, som jag istället kunde lagt på barnen. *suck*

*Jag vill byta bil. Nu när vi ska bli en till. Vi klarar oss men det hade vart så skönt om vi kan lösa det nu framöver.

* Jag vill få ett bank lån till att bli skuldfri.

* Jag vill ha ett hus eller radhus. Nåt med tomt för barnens skull.

Ja helt enkelt vill jag bli RiK. Om bara för ett kort tag!!  *smile* Tänk att allt man vill ska handla om pengar, det eh förjävligt och så trist!



Idag kom barnens efterlängtade dagis foton! Dom blev såååå fiiina våra älsklingar blev dock inte lika bra när jag försökte fota fotona med kameran. Men det funkar! Har kommer ett smak prov:












Och sist men iNTE minst ;)
Snyggot själv! *haha*



Söndag

Idag har det bara blivit inne hela dagen. Barnen verkar vara på bättrings vägen medans jag nu under kvällen börjar få det körigt och ont i magen hoppas det eh pga av influensan så det inte är ett missfall på G. :(

Jag har gjort lite nytta här idag. Jag har sorterat ut Hampes urväxna kläder i hans garderob och vart uppe på vinden idag och hämtat ner alla påsar och lådor och kartonger med alla barn/bebis kläder. Sorterat flick bebis kläder som blev en överfull iKEA påse och Hampes/pojkbebiskläderna allt som allt blev 2 ikea kassar *phu*  Sen har jag röjt och städat i barnens rum, vikt bort tvätt och tvättat och hängt 2 maskiner med ännu fler lakan och grejer. Lagom trött man eh nu. Köket ser ut som hej kom och hjälp mig men det skiter jag fullständigt i idag det får bli imorgon. Om inte Martin tar tag i det före mig.

Vi får se under natten vad det eh med mig mage känner mig lixom skit orolig i den. Händer det inget blire tillo jobba det korta morgon passet. Nu ska jag se det sista av Miami Ink och sen Ensam mamma söker sen sova.

Filippa

Min stackars lilla sjukling ligger och sover efter att hon spytt ner halva vardagsrums golvet hela täcker lakan och kuddar. Var bara att stoppa lill sessan i badet det var kräks "all over", ta bort allt och bädda rent och stoppa ner henne där igen. Tycker så synd om henne! Själv var det nära att det kom kräks ett par gånger när jag skulle få bort det överallt. Det luktar riktig fräään spya.!

Kräks och bebis snack!

Första delen av natten sov jag i min kära säng brevid min kära Martin. Runt halv 1 tiden började Hampus konstra och gråta jääte mkt. Fick inte stop på det.. Verkade som hade ont i magen. Så jag tog ut en madrass i vardags rummet och bäddade ner mig och Hampus där. Jag la han tätt intill mig och sjöng och stök honom över magen. Han somnade. Sen har han vart orolig från och till hela natten så det har inte blivit så mkt sömn. Det har spöregnat hela natten i princip. Lite små mysigt så där med regnet smattrande mot rutan och lilleman sover sött intill en, det händer inte ofta. Har vart hårda med att han ska sova i sin säng. När Filippa var liten blev hon bortskämd på allt för många vis. Men det eh väl så med första barnet för många tror jag. Man tycker ju det är så mys pysigt. Och skämmer bort dom mer än vad man borde och det får man igen sen när dom blivit lite större än "bebis".

Efter att Filippa sovit bra inatt nu, så vaknar jag klockan 6 av att jag hör Filippa kräks inne i sitt rum. Yttligare en gång hela sängen full. Så det var bara att ta bort allting... IGEN, stoppa i maskinen, tvätta av hennne och lägga henne skav fötters på madrassen med lillebror. Så nu blev jag planterad här vid datan en stund *gäääsp* Barnen ligger och ser på händige Manny på Playhouse Disney. Gud vad kul se när man har 3 och alla bli sjuka samtidigt *wihaaa* ;)

.*. Peppar peppar .*.jag känner mig inte dålig ännu!
Var på toa nyss och "systemet" funkar fint ;)

Här eh mina busar för några dagar sen när dom var pigga och glada.







Låg och läste lite igår.

Ett barn blir till. Av Lennart Nilsson.

www.bokus.com/cgi-bin/more_book_info.cgi?ISBN=9134519009

Köpte denna boken sist jag var gravid.
Den är verkligen helt fantastisk och såna bilder,
den visar och beskriver ALLT som händer in i minsta detalj.
Från befruktning till förlossning. Just love it!
Rekomenderar den STARKT!

Har bestämt mig för inget socker och massa fet mat denna graviditeten. Med dom andra 2 har det blivit en och annan onyttighet! Nu har jag ätit bra varenda dag enligt tallriks modellen. Mkt fisk, fågel, kött, grönsaker, pasta ris, och fibrer. Får hoppas man inte slutar på 20 kg +. Ska försöka gå och röra på mig mkt och sålänge jag kan. Idag blir det dock nog ingen promenad, idag blir det till att vara inne och ta hand om små glinen.

Den här bilden tog jag för en vecka sen. Jag vet jag eh fet och har så snygg kropp efter mina 2 barn  *haha* Men detta eh mest en jämförelsebild på vad som komma skall. Minns som sagt sist, då såg det ut som jag skulle få barn när som, efter bara gått halva tiden. Så det ska bli kul och se hur snabbt och hur mkt det syns denna gången. Hoppas inte för mkt med tanke på att jag vill hinna jobba lite. Är rädd att får dom veta att jag är gravid, så ringer dom inte in mig någe mera sen. Jaja hur som helst här kommer bilden (bara klicka på den) :



Jag VET att jag sa det att denna gången ska jag inte titta vad det är på Ultraljudet sen. Men åååh jag är så nyfiken. Herregud jag är snart i v 7 bara och jag känner redan såhär. Hur ska jag orka vänta att veta till vecka 40. Jag vet jag eh skit tråkig. Vi har ju en av varje, och har kikat båda ggrna, för att JAG velat, så denna gång vill verkligen iNTE Martin se vad det eh. Han vill ha en sån upplevelse. Det blev en. . . och jag förstår honom men åh vad nyfiken man eh. Både jag och Martin tror att det eh en liten grabb där inne denna gången. Men man vet aldrig. *hihi*

Filippa vill ha en "lilledor Alice" = en lilla syster. Tror jag iaf. Min systers dotter heter Alice och hon bara älskar henne.

Jahaja... suck .*.

Den här dagen har gått i vågor. Samtidigt som man vart trött efter natten så har Martins mormor ringt och försökt medla mellan mig och han mamma. Det e alltid så att ere något även om Martin med är inblandad är det ALLTiD mitt fel och mig som det ska bråkas på. Mormor i fråga bad att få prata med mig, och sa att det var bara svälja och gå vidare,  och förlåta varann. Men jag känner det, jag är inte den som eh den. Jag eh aldrig osams med någon, det eh mkt sällan då ska det ha hänt eller sagts nåt mkt dumt. Men den här gången tycker jag att Martins mamma gått över gränsen med vad man säger när man blir upprörd. Och hon frågade om jag var ute efter att "beröva barnen deras farmor". Herregud. Det eh väl inte det det handlar om.

Sen var Martins mormor tydligen besviken på mig att jag tog henne förgivet (tydligen, vilket jag INTE gör, varför skulle jag) för jag har inte ringt och tackat NÅGON GÅNG när Carina (martins mor) kommit med presenter till barnen ibland när hon hälsar på. Då har det tydligen varit från dom tillsammans. Men då har jag bara sagt tack till Carina. Hur ska jag veta vad som är från vem om ingen säger något, då säger man väl tack till den man får det av. Sen var dom jätte griniga för att vi sagt att en barnskiva med sånger vi fått av Martins pappas familj när Filippa fyllde år var en kanon present. Ja då kände dom sig jättebesvikna att deras presenter det dög minsann inte. Ja vad ska man säga. VÄLKOMMEN till stora tjocka släkten. 

Jag fattar aldrig varför det aldrig någonsin blir tjafs mellan någon i min släkt eller resten av Martins släkt, aldrig någonsin. Så jag tycker det eh så trist. Det e en ständig karusell det här och man får verkligen tänka sig för innan man kläcker ur sig någonting.  DEt MÅSTE fan vara fel på just MiG uppenbarligen!! Känns som snart kommer jag inte öppna käften eller tycka eller tänka någonting för säger jag nåt som inte passar så blir det liv för det, och säger jag ingenting som i det här fallet tack till Martins mormor så ska man få höra det. Aldrig är någon nöjd! Jag känner att jag behöver inte det här. Men Martin säger att vi få hålla ett någorlunda bra sätt gentemot varann för att det eh hans familj.

Efter mkt om och men. . . nu för en stund sen ringde Martins mamma (tror det har tagit en vecka) och bad om ursäkt för att hon sa sådär... Och fråga om jag skulle med i jul för Martin ska iaf ta med sig barnen ner dit har han sagt till dom. Jag funderar på att jobba natt hela julhelgen. Jag har sett att det är en som ska vara ledig och man tjänar massa pengar på det så. Så jag ska fråga om jag kan få ta det. Jag har verkligen ingen jätte lust att åka ner dit över jul.

Jag bara tappar lusten för verkligen allting när det eh såhär med jämna mellanrum det tar så otroligt mkt ONÖDiG energi av mig men ändå så gör det tyvärr det. Hur ere man säger sparka på den som ligger, gör det!

Ibland skulle man vilja vara lika dan som Magnus Betnèr. Han skiter i allt och alla och säger precis vad han tycker och tänker.*. Du är min idol Magnus *haha* :)

Nu ska jag slänga mig på soffan en stund innan jag lär somna som ett barn.

Magsjuka barn

Nu var den även här den (icke) efterlängtade magsjukan, det fullkomligt rinner ur Filippa har vart uppe hela natten och bytt blöjor och när jag inte gjort det så har Hampe skrikit och vart orolig haft dom hos mig i sängen i omgånger för att försöka få lite somn men det har inte blivit mkt. Martin tog några ggr innan hon somna in i sin "djupsömn" Det eh det som eh nackdelen med karlar, och ja då syftar jag i detta fallet på Martin. Att han vaknar inte även om det skulle vara krig utanför fönstret, när han väl somnat *hehe* Jag ska/skulle upp och jobba men det har ändå blivit jag som vart uppe hela natten nu. Så jag sitter som en zombie här i valet och kvalet om jag ska orka och om det ens e så schyst att gå dit och smittas när vi väl har fått magsjuka här hemma. Det är ändå bara 3,5 timmes pass idag så det känns lite som det kvittar penga messigt. Tänkte mer på stackars tanten jag jobbar hos så hon ska slippa.

Vänta nu händer det något här..!

Ojoj! Fick nyss springa ut i köket, Hampus kaskad spyr så ja nu är det verkligen här... magsjuka. *suck* Tycker så synd om Hampus, han kan inte ens säga till, det bara kommer. Satte på en maskin tvätt nu med nattens bajs lakan och täcken och Hampus nerspydda pyjamas och en handuk som jag snabbt fick tag i.  Åh åh åh jag hoppas vi klarar oss, men den här gången gör vi det säkert inte. Bara räknar timmarna tills det börjar för oss. Usch att barnen skulle få det. Det tar på dom så himla hårt. Blir till affären och köpa magsjuke mat nu strax innan vi med blir dåliga sen kan man inte gå ut jag mins sist jag fick det här jag var sååå sjuk. 

Försöker få tag på jobbet det eh en som har jouren men ingen svarar. Skumt! Det blir inget jobb idag. Tackolov att det eh helg sen så man slipper vabba mer än nödvändigt.

Vår och jobbade igår. Och sen ringde Martin om att jag hade fått hem  mina anställnings papper. Helt oki lön 105 :- /h. Sen ere ju tillägg på kvällar, röda dagar som storhelg och vanlig helg och nätter klart.

För övrigt är det bra med oss, förutom mitt illamåående av bebis varje dag. Tog en sån tablett igår postafen tror jag dom heter som dämpar illamååendet. Istället blev man ännu mera trött, men vi tog ändå en prommis efter jobbet med hela familjen och Angelica och Max till ica Maxi. Det var så fint väder, tänkte det kunde vara skönt för oss med lite frisk luft. Sen gick vi hem och käkade lite sen, blev det kväller jag somnade som vanligt tidigt så jag fick iaf lite sömn innan nattens kaos började.

 

Vilken dag!

Suck & stön aj och grr. . . min rygg kommer gå aaav!
Har haft full rulle idag. Haft barnen samtidigt som jag har sorterat räkningar, papper, diskat, , stukit, damsugat,städat, duschat barnen kvälls mat, natti osv. osv. Ja, hur trött som helst nu.

Jag mår illa och är trött om varannat, ont i brösten. Det här med hormon omställningen är ju knasig! Nu när kroppen ska ställa om sig så kommer man ihåg hur det vart dom andra gångerna. I första stadiet blir jag ilsken och arg, tänder till för minsta lilla grej (blivit varje gång) sen kommer det stadiet som eh nu: Känslig till tusen kan, bli gråtfärdig av minsta lilla. Och tycka saker som egentligen är helt menigslösa, istället är jätte jobbigt och jag grubblar och blir ledsen. *haha* Fjantig man eh... Allstå man glömmer så snabbt hur det kändes och när man väl är inne i det igen så kommer det små just det ihop såhär vare då och såhär vare då. . .

Jag undrar vad det ska bli för nån krabat där inne. Mamma sa hon mådde mer och tidigare illa med oss tjejer, men vad jag minns så tror jag att jag mådde mycket mer illa med Hampus än med Filippa. Hmm hmm kan det kanske bli en liten lillebror igen!? Kikade på lite bebis namn idag. Tycker det finns så många fina. Vill ändå inte ha något som ALLA heter. Men alla jätte ovanliga namn som finns tycker jag mest eh konstiga. Hittade några fina, men det brukar ändra sig på min lista under resans gång. *hehe*

Åh försöker ringa min älskade stackars mamma som har operats idag. Hon ska jag skulle ringa runt halv 8 men antingen sover hon där på sjukhuset eller så har hon inte kommit tillbaka från uppvaket ännu. Dom ska gå in gröpa bort kalk ur axeln och såga av nyckelbenet och fixa och dona där inne. . . Usch jag hoppas hon blir bra nu vart hemma så länge nu med sina stackars trasiga axlar och har så ont så ont jämt hoppas verkligen det blir bra nu.

Min älskling kommer hem om några timmar! Längtar MASSA efter honom! Hoppas dom inte skällt och tryckt till honom för mkt där nere nu ang. min graviditet och allt! 

Ne nu ska jag se SOS familj. Handlar om en kille i filippas ålder och trots och det passar bra just nu Filippa är på väg i samma riktning trots och bus till tusen. *hihi* 

Natti natt!



Det e kul nästan jämt!

Igår kom min älsklingar hem mina små mys troll. Som jag hade längtat!! :) Jag jobbade, kom hem, gick och handlade lunch. Sen kom dom nästan precis. Hampe har fått en väldig hemsk hosta, Filippa började med igår. Så min syrra ska passa dom idag (dom e kvar här) medans jag jobbar 8.30 - 13. Skulle jobba imorgon men jag måste ta hand om barnen då ta dom till läkaren, Martin åker ju som sagt ner till skåne över dagen. Får hoppas dom inte blir allt för sura på jobbet. Men familjen går faktiskt först han hostar så det rosslar och är helt slemmigt.

Tack för kommentarerna ang. min kära svärmor. Nej vi ska inte ta bort bebisen men man blir bara så less på allting ibland. Det eh ingen annan som nånsin beter sig och ska lägga sig i. Fattar inte hur man orkar bara. . . Hon och hennes iläggande i allt vi gör kan göra vem som helst gaaalen! Hon ringde igår och hade väl lugnat sig lite, hon pratade med Martin för jag har faktiskt ingen som helst lust. Hon fortsatte inte lika agro dock, med sin predikan. Frågade när bebisen skulle komma och var tvungen att fråga och kommentera´ang. det enda vi inte har till bebisen = en vagn. Det kostar ju bla bla. Ja barn kostar det eh vi medvetna om! Och tror ni hon bad om ursäkt för hur hon betett sig och sagt! '

NiX!! Behöver inte säga något mer. . .

Ska äta lite frukost nu sen till bussen som går 8.12. ¨

Hej Hopp!

Idag kommer dom hem!

Morning glory. . . !

Vaknade av mig själv nu halv 7. Somnade runt halv nio igår och då hade jag verkligen försööökt hålla mig vaken ändå sen halv 7. Jag eh så tröttt åhh så trött samtidigt som jag inte e van att vara mamma och jobba samtidigt så är jag gravid till på köpet oxå. Kännner mig lite deppig, på grund avdet Martins mamma vräkte ur sig. Att hon hoppasdes att det skulle gå snett med bebisen för våran skull. Det är nog det sjukaste jag hört någonsin.

Martin ringde upp sin mamma i fredags och fråga vad fan hon sysslar med och hur hon kunde säga något sådant men det var samma visa där. Hon har betämt för sig själv att vi inte ska skaffa ett barn till. Martin blev så förbannad! Han la på luren i hennes öra och talade om för henne att det är vårt liv = med våra beslut. Sen ringde hon upp efter en kvart och fortsatte argumentera. Martin la på tillslut igen. Han blev så arg. Fattar inte, kan inte hon bara sköta sitt liv och fatta att hennes son snart är 3o och har ett eget liv egna beslut, egen ViLJA, och en egen familj! Jag är så sjukt besviken det har vart så mkt under åren, och nu tycker jag måttet är rågat om något! Hon tjänar INGENTiNG på att lägga sig i allting och försöka bestämma och hålla en timmes föredrag om saker som hon känner och tycker angående vad vi gör!

Det ska bli så kul. På tisdag ska Martin åka ner till Skåne för att träffa läkaren ang. körkortet. Då ska han äta hos sin mormor. Han mamma lär ju komma och han lär få samma predikan igen. Kommer säga vad som helst så Martin ska tänka om. Men han har förklarat som det eh, att det var HAN som ville denna gången, han som tjatat, medans jag först var tveksam att skaffa bebis just NU. Hans mormor ringde igår nämligen och fråga om han skulle äta där bla bla bla och sen fråga hon inget annat då. = har du inte något du ska berätta för mig mer eller mindre. Men Martin sa nej. KLart att hon har pratat med Martins mamma och ska bara ringa och luska för att Martin ska säga saker. Dom gör alltid sådär. *suck*

 Vi skulle fira jul där nere, vi har ju bestämt varannat år! Och detta året var det dags att åka ner till skåne. Men nu orkar jag inte längre, jag vill inte. Hon har inte ens ringt upp och bett om ursäkt. Det blir tråkig stämning här hemma för att hon håller på som hon gör. Inget bråk eller så mellan mig och Martin, men jag blir bara nedstämd och så otroligt besviken!

Ibland känner jag bara att vi skiter i det här jag gör abort så blir hon nöjd sen. Ibland känns det som Martin tvekar för att det blev såhär nu, fast han säger att han ViLL ha denna bebisen. Och det är det sista jag vill, att ta bort den, vi har ju planerat, pratat, tagit ut spiral, och haft bebis verkstad när jag hade ägglossning den 14. Och sen blev jag gravid på en gång. Det enda jag känner är lite sådär med mitt jobb. Jag hoppas jag får vara kvar när jag berättar! Jag trivs så himla bra. Om jag jobbar på ställer upp när dom behöver och sköter mig, så hoppas jag att jag får komma tillbaka när jag vart mamma ledig ett tag och det är tänkt att Martin ska ta över!

Vad tror ni!?

Jag har inte berättat där ännu och tänker inte göra det förens runt vecka 12 när man vet att allt har gått som det ska. Då hoppas jag verkligen inte att dom säger att jag inte får vara kvar sen.

Jag och Martin har haft det jätte mys i helgen. Bara tagit det lungt. Igår mådde jag illa som en gnu av bebis och kräktes en gång på jobbet. NU börjas det! *bwää* Men sen har det vart lugnt. Låg och vilade när jag kom hem igår frös ända in i benmärgen kändes det som och jag var så trött så trött!

Nu ska jag klä på mig ta en macka o en frukt, sminka mig lite sen ska jag gå och jobba 8.30 -13. Sen kommer min syster hem med små busarna. Som jag längtar efter dom nu är alldeles för tomt hära. Man är inte HEL utan dom!! Sara och Mattias ska sova här tills i morgon, och ikväll blire bingo lotto kväll ;) Hoppas man vinner något! Martin hade sju rätt på hästarna igår men vann bara 149:- *hahahaha* Var bara favoriter som gick in som alla hade röstat på!

Nej nu måste jag rusa!

HEJ Hopp
!
Rss