REGiNA!


Åh vad jag saknar dig gumman! Dumma jäkla infuensa tider.

Var bara tvungen att skriva det och lägga upp en bild om denna omtalade skönthet  ;)

Här eh min BÄSTA tjejkompis på denna jord,

som även är gudmor åt Hampus och hennes underbart söta Cazper!!

LOVE YOU!! <3

Bloggen är under design.

Jag strulade till det igår när jag skulle fixa till min blogg igår
Så jag tog någon vanlig mall sålänge tills det är en tjej som ska hjälpa mig att fixa till den ;)
Blir iNGET dagis i dag för lillsessan! Alla här hostar och nyser och snörvlnar och har feber.
Så vi går och äter alvedon och tar näs spray  om varannat.
Så trist! Hampus som skulle börja dagis i morgon på sin ettårs dag! *suck* Det får bli hemma och fira istället har ju kvar tårtsaker och så som vi skulle ha haft på hans kalas i lördags. Så vi får ha ett litet kalas för oss själva!

Här kommer några bilder på lilla älsklingen HELA 1 år imorn!

Tiden har gått så otroligt snabbt!!

~ Mamma ÄLSKAR dig mer än ord kan säga ~









Jag måste springa bort till vår hyresvärd idag och lämna in nycklarna till min gamla lägenhet.
För imorgon flyttar en ny hyresgäst in där annars idag b´lire bara viila och jag ska ta ett städ ryck här ser ut som ja jag vet inte vad! Usch det var frost ute i morse. Nu är verkligen vinter på väg! Man känner redan att det börjar bli kallt! Jag måste köpa ny vinter jacka och minst 2 par nya jeans när jag får råd!



Sunny Day!

Så fint väder det har vart nu sista dgarna men som vanligt när det eh fint väder, så ligger hela familjen ligger sjuka i influensan. Det började för Martin i tisdags, hosta ont i halsen, feber och värk i kroppen sen har både min syster och jag sen Filippa och Hampus med blivit dåliga. Regina besök blev det inget & inget kalas blev det i går för att vi var sjuka. Eftersom det smittar uppenbarligen som bara den. *så jäkla trist hade sett fram emot som bara den att träffa henne.

Mamma och dom kom bara förbi och lämnade paket till Hampus och Filippa fick oxå. Sen fick dom eh kopp kaffe sen åkte dom hem. Jag började känna mig krasslig som bara den under flyttstädningen i lördags. *suck* Men äntligen är det klart där borta iaf, känns som en börda som släppt från bröstet. Så skönt! Allting i livet börjar bli bra och ser ljust ut tycker jag och jag känner mig LYCKLiG! Jag ÄLSKAR min familj så himla mycket. Och jag tror allt kommer vara bra om alla stöttar och finns där för varann till 100. Händer både roliga (secrets) *hihi* och tråkiga saker i våran familj just nu!

Martin har tyvärr blivit av med sitt körkort. För många år sen, år 2000, testade han hasch en gång och blev ertappad med det, på gränsen mellan Danmark och Sverige på tåget. Hanhade följt med sina dåvarande vänner till Kristiania. Det var inte ett moget eller smart drag att göra, efter det har han  troget lämnat in tester som han skulle år efter år för att visa att han inte har någonting som helst att dölja.

Men dom har fortsatt och fortsatt och sista gången så har han bara struntat i att lämna proverna pga av att han känt sig kränk och det känts som om han aldrig skulle få gå vidare. Plus att varje gång han ska dit kostar det oss närmre 5000 kronor. Det är ingen liten summa pengar för oss. Så i fredags låg det ett brev här och väntade på oss där det stod att dom har återkallar hans körtkort med omedelbar verkan. Nu skriver jag bara i korta drag men det är helt sjukt att under så många år få gå och varje gång lämnat fina prover. Jag har idag hjälpt honom med en överklagan som nu kommer gå till länsstyrelsen men det ser inte ljust ut. Men jag håller tummarna att dom tar sitt förnuft till fånga.

Nu ska vi ner på stan köpa mediciner osv. Åka bussen ;)
 Sen hem och kurera oss.

Hej så länge! :)

Stress stress och åter stress!

Varför varför ska det alltid vara så MYCKET att göra. Igår satt jag hela dagen och framkallade foton. Har ju inte ens framkallat ett endaste foto sen Hampe kom så nu vare dax. Beställde 1000 foton för 499:- det var något erbjudande dom hade nu ... Men jag kan lova att det tog mej HELA dagen igår! *suck* Nu har jag lovat mig själv att varannan månad nu ska det framkallas foton efter som jag tar så mkt, i vanliga fall iaf. Den sista månaden som vart har jag inte fotat så flitigt, haft så mkt annat att tänka på att det inte riktigt har funnits tid och lust.

Kommande dagar ska det arbets intervju idag kl. 13, STOR handlas mat, handla inför Hampes kalas på söndag,  baka, mc fest, målas tv möbel, handla nya kläder till anställnings intervjun i morgon inne i Sthlm. Betala räkningar.  Och vi måste en sväng till ikea igen inhandla några krukor och blommor. Och kika efter nya beslag till möblerna. Sist men inte minst FLYTTSTÄDA!

Suck känns som man har fullt med saker som MÅSTE göras ( hur tusan ska jag hinna!! )!! Idag kommer Filippa hem med. Sara kommer hit nångång under dagen troligen runt kvällningen. Hon ska passa barnen när jag ska på intervju i morgon. Ska vara inne i Stocholm klockan 10. Det är för Proffice som innesäljare till resturanger i uppdrag för Arla och var helt klart en kanon bra lön. Så jag hoppas på detta nu. Fick ju inte det Citymail jobbet ,det var tillsatt av annan sökande. Ibland tappar man hoppet och det känns som att man ALDRiG kommer få ett jobb! Men sen har jag ju ingen gymnasie utbildning och eftersom jag vart hemma så länge nu så är jag ju rätt "färsk" på marknaden igen! Men allt man kan göra är att hoppas, jag söker ju för fullt har säkert sökt 60-70 jobb nu.

Hampe eh så söt han säger jätte många ord nu: Mamma, Pappa, Titta, Katt, Tyst, Tack, Hej osv. Och nu ere inte lång tid tills ham knatar runt här själv han går ju även om det eh lite stapplande när han håller en i ena handen (fingret)

Man blir bebis sjuk när man går igenom alla kort och minnen!! *suck*
USCH ... det var inte länge sen han låg där på mitt bröst så liten och pluttig!!

Lite allt möjligt

Igår gick jag prommis med Angelica på morgonen.
Sen gick jag hem och lekte och myspyste med att bara ha Hampe hemma. Det blir lätt att Filippa tar mkt tid. Fast det känns verkligen tomt när hon inte är hemma. Martin slutade klockan tjugo i 3 så skönt när han jobbar förmiddags vecka så man kan ses lite iaf. Sen åt vi grillad kykling, bulgur, och turkisk Yougurt med vitlök, timjan, svart peppar och salt i. GOD och NYTTiG mat! Behöver äta bra igen nu det har ju inte blivit skit nyttigt nu under helgen när min kära syster har varit på besök. ;)

Sen bestämde vi oss för att åka till ikea. Och då ringde det en som ville köpa våran syskon vagn och bodde i Älvsjö. Så vi mötte henne där. Det var en dagmamma på runt 50 som bara älskade Urban JUngle vagnarna. Hon hade kört slut på 3 st än sålänge och nu behövde hon en ny. Så det kändes verkligen som den gick till nåhot bra ända mål. Köpte 2 burkar på IKEA, en kruka, 2 trattar, och en vägg planka i vitt nu eftersom vårt vardags rum håller på att bli vitt. Idag (ikväll) SKA vi börja på vårt sista projekt. Måla tv möbeln! Kommer bli så fint när allt eh färdigt!

TRäffade en kill kompis igår. Han berättade att den jag var på arbets intervju på Scania hos har blivit stämd. Det var en kompis till dom som hade vart på intervju där. Sen hade hon ringt och frågat hur det hade gått efter et par dagar. Då hade han sagt att det finns inga platser alls på scania just nu. Dagen efter hade min kompis i fråga gått till honom och sagt att han ville byta avdelning. Då fans det helt plötsligt hur många jobb som helt ett där 3 där 5 där osv. Ja vad ska man säga. Det var exakt så han sa till mig. När jag ringde och frågade hur det hade gått. Att det inte fanns några jobb typ. TYcker det eh för dåligt!!

Men jag känner fortfarande att jag inte vill bo kvar här. Men man känner VART ska man flytta lixom!!

Idag ska jag städa, behövs verkligen. Sen är Hampe jätte lös i magen och min mage är med skit konstig har fått gå upp 2 ggr i natt och "gå på toa" hoppas verkligen inte det är magsjuka!!

Söndagens Bravader

Phuuu. . . idag har vart en riktigt "full fart dag" Vaknade klockan halv 8 inte ett dugg bakis. Blev 2 glas rött smaskigt vin igår kväll sen gjorde jag min berömda Afer Eight drink. Blev 2 såna med.

Sen bestämde vi igår att vi skulle sälja våran syskon vagn och köpa en vanlig extra enkel vagn om man ska iväg både 2 tillsammans med barnen kan det vara skönt att ha en. Sen ha en ståbräda på den vanliga vagnen om Filippa inte mot förmodan vill gå. Det eh mkt gå nu vill knappt åka vagn alls så det kändes som en bra plan vi gjorde. Så imorse var jag inne lite på blocket, kollade lite vad scooter vagnarna kostar, vi hitta en billig för 900:- Martin ringde och fråga om den fannns kvar och det gjorde den då fråga han om vi fick komma och hämta den för 700:- om vi åkte med en gång, och det var dom med på. Så Sara och Mattias var hemma och passa kid´sen och vi åkte och hämtade den + att vi svängde in på babyland på vägenhem och haffa åt oss en ståbräda. Så nu har vi allt. Imorgon kommer det en kvinna från Uppsala och köper våran Urban Jungle vagn. Så det var en snabb affär.

När vi kom hem var det dax att kila iväg på Barn basar. Vi hitta massa fina kläder och spel och leksaker till barnen. Och Filippa fick en studs matta som vi fynda för en hundring. Hon älskar ju att hoppa, är en riktig hopp period nu så bättre grej kunde hon nog inte fått!

Sen kom vi hem min syster började laga mat och passade barnen medans vi åkte iväg och köpte saker till kissen. Kattlåda med tak, kattsand, mat, leksaker, shaampo, borstar ja u name it.

Sen åt vi och jag klippte Mattias i barret blev kanon fräsig frisyr! Nu är Martin på väg och skjutsa dom till tekniska högskolan där deras buss går ifrån. Filippa följde med dom hem över veckan, Filippa älskar verkligen att vara med sin moster! Så vi får se när dom ska komma hem med henne igen blir nog närmre fredag tror jag. Då ska dom komma igen och vara över helgen. PÅ lördag ska vi till min kusin som fyllt år på fika, och på söndag ere kalas för lilla guld klipen Hampus som fyller ett år nu den 1 oktober.

Nej nu ska jag röja av här tills Martin kommer hem. Sen ska vi nog se ensam mamma söker. Eller rättare jag ska se och han får bara gilla läget och se på det han med *hihi* GiRL POWER!! ;) Sen får vi se om man orkar se någon film kanske innan läggdax. Martin ska upp och jobba klockan 5 denna veckan jobbar han nämligen förmiddag.

Misslyckad kräftskiva.

Igår  hätade vi våran lille kisse miss som Filippa nu har döpt till katten Kajsa. Skit söt och så gooo!

Vi bestämde oss för att inte göra något speciellt som vi hade tänkt oss. Hampe var dålig, vi båda var trötta så vi bestämde oss för att ha lite kräft skiva med min syster och dom. Så vi handlade lite på system bolaget vin och lite öl. Jag hade ätit upp mina kräftor och 2 munnar vin så började mitt ena ben svullna upp, yes allergisk reaktion var ju precis vad ,man hade lust med o hade räknat med. Så det blev inge mer alkohol för min del. Istället 2 Tavegyl och en timma senare kunde jag inte hålla ögenen öppna längre. Så jag somnade. Imorse vaknade jag ca klockan 9!! HJälp barnen tänkte jag. Då kom Sara in lugn jag har gett dom frukost och sådär hon är min ängel och jag älskar henne så min lilla syster SARA!!
Nu är dom iväg och hämtar en data som min mor ska köpa till min lille bror, det är bara jag och Hampe hemma. *skönt*

Sitter och lyssnar på en låt som Fredrik skickade till mig innan.
Den får mig att tänka en massa... Usch jag är en hemsk människa! :(
TYvärr så stämmer d in på mig att jag är en svår och jobbig grej...

Du har så lätt att stampa sönder, när Du väl fått in en fot
Det är så lätt att kasta kärlek där den vackert tas emot
Men det är inte lika lätt att vara såld på nån som inte går att nå
Det är snart en vecka sen Du ringde, så jag börjar nog förstå

Du kan så vackert sätta ord till alltihop när vi är två
Du har ett sätt att bara glömma, när problemen tränger på
Ett sätt att gömma mig för stormen, när Du vill och när Du kan
Ett sätt att glömma mig i regnet; som om "lilla jag" försvann

Du har så svårt att säga om jag ens betyder nåt för Dig
Jag räcker inte fram
Men, Du har så svårt att vara ensam
så Du går till "lilla mig"
Men en dag försvinner jag ur Dina ögon, som en svår och jobbig grej

Jag kan känna mig bekväm i Dina ögon, när Du ler
Men Du kan säga nåt så beskt att allt blir kaos och uppochner
Jag tror inte Du förstår allt som Du säger om det vackra i misär
Du har fått sol i Dina ögon och har aldrig varit där

Det vankas höst och Du får ofelbart nåt underligt i Din blick
Det är så lätt att genomskåda Dina spel och Dina trick
Nu faller mörkret över stan, och Du går runt och sparkar löv;
som att vinka åt en blind och som att skrika åt en döv

Jag har så svårt att veta om jag ens betyder nåt för Dig
Du spelar nåt slags spel
Och det kan så lätt bli mitt fel
när Du ser på "lilla mig"
Och en dag försvinner jag ur Dina ögon, som en svår och jobbig grej

Du älskar bara rött, och leker vacker romantik
Det är så lätt att haka på, det är sån lockande mystik
Men en dag är allting preskriberat och en del av Din lyrik
Jag har så svårt att balansera mellan trygghet och panik

Det går ett hjärtligt litet tag, sen tillhör jag ett slag för sig;
ett slag till intet dömt
Ja, snart är allt i tystnad bortglömt
Stackars dumma "lilla mig"
Ja, en dag försvinner jag ur Dina ögon, som en svår och jobbig grej.


Natti natt

Idag har det var full rulle heeela dagen *hehe* sooom vanligt! Lämnade Flippan på dagis. Sen åkte vi och hämtade en av min systers katts systrar hem till oss. Det går faktiskt bra med allergi den här gången. Sara hade ju sin katt med sig när hon kom. Jag har inte kännt ett dugg allergi av den. Så vi hämtade oss en egen liten kisse miss idag, medans Filippa var på dagis. Kändes skitroligt!! Tyvärr är hon raka motsatsen till sin syster skygg, fräser och så *suck* Inge kul att ha en katt som är otrevlig när man har barn. Så det lutar åt att hon får komma hem igen eller om min syster övertalar Mattias att dom ska ha två stycken katter ;) Det eh så konstigt för den vi hämtade först (Saras katt) är hur mysig, kelen, och tillgiven som helst den är nästan som en liten hund. Vill vara med överallt. . . Det var den direkt från första början. Denna vill mest vara för sig själv. Så var den även när vi hämtade den. Den ville inte alls följa med oss. Så himla himla tråkigt!!

Vi åker och hämtar en katt unge flicka av en kompis i stället som är hur mysig och kelig som helst, tomorrow. Ringde henne nu för en stund sen. Vill ha ett stabilt husdjur här hemma. Som man kan lita på! Speciellt med tanke på barnen.

Här eh hon sötnowsen. *pekar ner* Hon med mest vitt på sig.



När vi kom hem med katten gick vi till Ica Maxi. Jag, Sara och barnen + Angelica och Ewelin. Handlade lite inför middagen. Det blev Tacos idag för både oss och Angelicas familj. *dott* Handlade en vinter jacka och termo byxer till Filippa och och en mössa och finger vantar. Var kanon fint i mörkgrått och rosa allting!! Sen ringde Mattias. Han skulle egentligen sluta kl. 17 men ringde då och sa: -Vart eh ni!? Jag eh hemma hos Carro och tänkte överaska er. Då hade han slutat tidigare, så Sara fick mina nycklar tog med Filippa och Hampus hem. Och jag och Angelica gick till Systembolaget. Jag köpte hem en flaska vin och en flaska av mitt älskade Baileys. Mmmm smarrigt som en kär vän till mig alltid brukar säga! :S

Sen gick vi hem, jag lagade mat och Sara så snäll som hon eh tog disken som var från morgonen. Sen har vi kikat på idol. Nu är adition slut och NU börjar allvaret!! Bort med en massa folk. Martin den stackarn känns som han får jobba ihjäl sig på nya avdelningen. Det är mkt mer slit vad han är van vid. Och en timmas längre dag för att han ska jobba in fredagen. Så han är inte hemma förens typ 23.25 om kvällarna nu den veckan han jobbar efter middag. Ska bli såå skönt, imorgon är det äntligen helg!

Martin eh ledig så vi ska för en gångs skull hitta på något tillsammans HAN och JAG. Vi har haft lite planer på kryssning, stand up, bio och klart middag på alla alternativ. Vi får se vad det blir och om det blir. Sara är iaf villig att passa kidsen. Kan kanske vara bra att vi får lite tid för oss själva och göra något "utöver det vanliga" lixom.

Nej nu eh jag tröttare än tröttast. Har inte sovit mer än 2 timmar natten som var. Sista två nätterna har varit katastrof med barnen Hampus och Filippa har gråtit om varannat. Så jag ljuger inte om jag säger att jag varit uppe minst en gång i halvtimmen. Har inte den ena hållt på så har det var den andra. Ja vad säger man. Visst ere bara för härligt att vara 2 barns mamma ibland! ;)

Hoppas dom sover oki inatt för imorgon är det dax för arbets intervju!

KRAAAAAM!!

Yes där satt den!

Sökte massa jobb igår... verkligen massor!
Och sökte ett som jag särskilt vill ha. :P
Mkt pga av att förena nytta med nöje, och att man får ut någonting utav det.
Så jag sökte jobb på Citymail , för jag såg att dom sökte folk.
Och idag ringde dom och ville ha mig till en intervju!

Så på fredag ska jag ner dit.. Jag hoppas och önskar jätte mkt att jag får det!
Vill verkligen verkligen ha!! Då kan jag motionera samtidigt som jag jobbar och jag bara älskar att cykla så det jobbet passar mig som handen i handsken. 7-15 eller 17 är arbets tiderna mån-fre. Kan ju inte bli bättre!



Nu ska jag sova och det borde jag gjort för länge sen! Baj Baj!

Onsdag!

Usch vilken natt... Somnade nog inte förens halv ett. Kunde verkligen inte sova sen har Filippa drömt inatt. Och Hampus har skrikit fler ggr så jag har vart där och pluggat i nappen. Tillslut orkade jag inte mer, så jag gav honom välling. Och nu har han sovit bra. Usch känns knappt som man har sovit alls! *blää* Ikväll blir jag iNTE uppe sent.

Min syster och hennes kille kommer idag och ska vara hos oss över helgen. PÅ söndag blire flytt städ dag i min lägenhet iaf. Sen funderar om man ska hitta på något roligt. Skulle åka med Mervi och hennes guuuube på kryss nästa helgen, men nu varkar det som att det inte kommer gå. Min syster och dom kunde bara passa dena helgen fick jag reda på igår, så det eh bättre än inget. Får bli till att hitta på något den här helgen istället. På söndag är det barnbasar. Det ska jag och se om man kan fynda något till små kottarna ;)

Nästa helg kommer Regina med sin Cazper, på lördag till söndag blir det sen åker dom hemåt igen ner till Laholm. Vi har lite planer angående att dom ska flytta upp och vi kanske tillslut kan bo på samma ställe hoppas av hela mitt hjärta att det blir så! *saknar såå* Jag har planer på att börja plugga till våren och det har hon med får se vad det blir jag ska plugga till. Jag är lite inne på barnmorska som är mitt allra högsta dröm jobb, men jag hoppas bara att jag orkar det kan tänka mig att det kan vara lite tufft med 2 barn och så många år som det faktiskt blir, tror det kommer sluta på 4,5 år. Annars har jag tänk på Behandling assistent eller något liknande. Jag vill iaf arbeta med människor som det känns.

Nu ska jag ge barnen frukost. Martin sover. Han jobbade till 23.06 igår. Gör det varje dag nu sen har han fredagen ledigt. Ibland är det sjukt jobbigt när han jobbar som han gör och det är en jobbig natt och man knappt sovit något, för då ere bara för mig att gå upp.

Näää frukost, lämna på dagis sen blire prommenix ;)

Föresten skulle jag vart iväg idag på anställnings intervju hos Proffice.

Nu söker vi 5 drivna innesäljare till Pocketogram! Pocketogram levererar pocketböcker direkt hem till sina kunder. Företaget har vuxit snabbt och har många nöjda kunder runt om i hela landet. Tjänsten som innesäljare innebär att du via telefon säljer Pocketograms presentkort till företag. För rätt person finns goda karriärmöjligheter och möjlighet att anställningen övergår till Pocketogram.

Hon mailade mig härom dagen och frågade om jag kunde vara intresserad av att arbeta med detta. Då mailade jag om löne anspråk och arbets tider. Lönen var 14000:- i garanti. Sen resten om det gick bra var i provision. Arbets tiderna var dock helt oki 8-17 mån-fredag. Jobbet låg inne i Stockholm City. Alltså hade jag bara kännt mottivation att ringa runt till företag och sälja pocketogram så visst, men när jag knappt ens tror på själva idèn att lyckas med det känns det lite sisådär så jag mailade henne och tackade nej nu på morgonen.

Jag har tjuv vägt mig! ;) Och i morse stod vågen på - 2 kg på en vecka tycker jag har vart duktig! Prommisarna ger verkan, på fredag eller lördag ja iaf i helgen ska jag köpa en tränings maskin oxå!! *weii* Jag är på väg mot mitt mål... igen dock men den här gången ska jag lyckas och hålla det där!

Nee som sagt frukost...

Dagen tisdag

Ska strax gå och lägga mig. Jag är så himla trött, varje kväll som kommer känns det nästan som man är halv död! Det är verkligen ett heltids jobb att vara 2 barns mamma och allt man ska hinna med. Imorse gick vi som sagt till dagis jag och Flippan. Jag väckte Martin precis innan vi skulle gå. Så fick han ta Hampe medans jag var där. Filippa blev lite ledsen idag. Men det hade gått bra sen under dagen.

När jag kom hem satte jag mig och ringde runt angående lite jobb. Och har sökt en himla massa. Sen lagades det mat, och sen gick jag en prommis med Angelica innan det var dax att gå och hämta barnen. Gick förbi min lägenhet för att kolla om min lägenhet hade blivit uyhyrd (om jag hade fått något brev om det) , men det låg inget brev om det där hemma. Så jag tänkte att kanske kanske. . .jag gick in till kontoret eftersom det ligger precis brevid. Den var såklart uthyrd, och dom som skulle ha den flyttar in den första oktober *bwääää* min lägenhet. *gone, gone, gone* Det tar emot som fan. *suck*

Hämtade iaf Filippa på dagis, sen gick vi hem. Sen har vi käkat och lite så mysat och sett på tv. Martin jobbar hela denna veckan nu 14-23. Fattar inte att det ska behöva se ut som ett bomb nedslag när man vart och gjort viktiga saker hela dagen när man kommer hem och herrn i huset har vart vaken sen halv 9, och gick inte och jobba förens klockan halv 2. Fattar inte att det ska vara så svårt att ta tag i saker. Men det eh ju som det eh precis som vanligt på den fronten. *eget insiativ* Finns det. Eller är det verkligen så svårt som det verkar!? Usch vad jag klagar! Men hur ska det bli när jag oxå jobbar och det bara skits i *nää fyy*

Hampe har äntligen fattat grejen med att dricka välling själv i sängen innan natti natti dax. Hihi han har vart lite bortskämd på den fronten. Filippa åt själv välling när hon var 8 månader. 2 vekor sen så blir han "lillkillen"  ett år! Usch vad tiden har gått fort. 

Usch känner mig deppis idag. Har pratat med Daniel nu på kvällen. Det är så skönt... för han är verkligen så himla vettig, och förnuftig, och har alltid så mkt bra att komma med tips och råd vad det gäller tankar & funderingar, relationer, och barn. Han har lixom alla hästar hemma. Finns faktiskt människor även om dom är få som får en att tänka i andra banor och se kanske lite possitivare och ljusare på livet och framtiden. HAN är en sån. Tack för att du finns vännen!

Jag vill bara ge ett råd till folk som har det svårt i en relation...
Följ ditt HJÄRTA, inte ditt huvud!!

Tänker på dig/er mkt Anette och hoppas allt löser sig till det bästa för er även om det är isär! *STYRKE KRAMAR* Ensam är oxå STARK!




Kände att jag behövde skriva av mig lite,
 så jag skrev ihop den här när jag satt här:

När meningen är borta ,
När sanningen blir falsk.

När ord blir till viskningar ,
När känslor dör .

När ögon fäller tårar ,
När familjen sårar .

När man tar sig upp ,
Men sedan faller ner igen .

När man försöker ,
Men sedan ger upp .

När man tror ,
Men sedan fattar .

Fattar att allt är meningslöst . 

Orkar inte, fattar inte, varför ens försöka?
Det verkar ändå som om allt blir lika som förut.

Varför!?

Man tror man lyckats ,
men man faller lätt tillbaka till där man en gång var.

Försöker bli en annan person,
en bättre, men kan inte göra något åt den man är.

De känns som om ja inte känner mig längre,
När ja ser in i spegeln ser ja en främling.


Vem är jag?

Svaret blir nog , en sån person som gav upp.

Förlåt...



DU!

När jag blundar ser jag dig...
 Du finns alltid i min närhet.
 Och jag vill att du ska se kärleken i mina ögon.

Stanna här, stanna här hos mig.
 Så svårt att förklara vad jag känner ...Vad jag vill .


Men jag vill ha dig här hos mig. Alltid vara nära!
Varje gång du ler, du river mina murar .
Då känner jag att du är den jag vill ha !

Och jag vet, ja jag vet .
Jag finns alltid där för dig.
Nu idag och för all framtid.
 Och jag tror, ja jag tror att vår kärlek växer stark!
 När du och jag får va' tillsammans.

Stanna här hos mig.
 Så svårt att förklara vad jag känner.
 Vad jag vill...



Gäääsp *nyvaken*

Vakna precis. *hihi* Så skönt barnen har börjar sova mkt längre om mornarna nu. TRor det har att gör med att det har blivit höst och mkt mörkare ute. Ska snart väcka dom. Göra frukost, klä på oss och sen iväg till dagis. Angelica har inskolning för Ewelin idag så vi ska inte gå prommis förens klockan 10 ungefär.

Är så skönt att komma iväg varje dag nu! Och man känner på kroppen att det verkligen gör nytta. Har kommit ur det där värsta nu så på kvällarna är jag inte sugen på godis alls. Var lite små hungrig igår kväll men jag struntade i att äta något. Inget ätande efter klockan 19. Är den "gyllende regeln" och det kör jag stenhårt på. ;)

Ne nu ere dags för dagen tisdag. Nu måste jag sätta fart här!!

ÄLSKAR er sååå otroligt mycket!!











Idag har man verkligen gjort nytta!

Har vart en hetsk dag !! 
Först lämnade jag Flippa på dagis klockan 9. Sen gick jag och Angelica 2 timmars prommis. Kom  hem 11, sökte lite jobb en kvart. Sen var det dags att hämta Filippa på dagis. När jag kom hem har jag suttit och sökt lite fler jobb. Sen har jag lagat mat, plockat bort efter middagen, diskat.

Nu ska jag ska snart ut på prommis igen med Angelica.
Skönt med en kvällsis. Jag bara älskar att vara ute och gå. Särskilt på kvällen.
Så idag komer det bli en dag med mkt motion så himla skönt man känner verkligen att man har gjort nytta.

Martin har vart hemma idag, men skulle egentligen jobbat natt. Men dom ringde från hans jobb idag och sa att han ska pröva på att jobba 2 skift eftersom han har bett om att få gå ner i skift. Då ska han prov jobba där i 2-3 månader med lika dan lön som han har nu när han jobbar 5 skift. Nu kommer han jobba en vecka förmiddag och veckan efter eftermiddag. Så har han lediga helger. Är bra nu när jag söker jobb ifall jag skulle få ett så kan han ta mer ansvar med barnen... Ne nu ska ja ta på ta på mig gympa skorna så bär det av till skogs!

Hej hopp!!

Trött

Våldtäckt, skottlåsning, mord, och överfall behöver man säga mer...!?
Ja välkommen till SÖDERTÄLJE.

Inatt har det blivit våldtagen en kvinna precis där jag bodde (i Saltskog) av 2 män.
SEn har det vart skott lossning här någon stans i Södertälje. Ja vad ska man säga... kan ju inget mer än att säga att jag är inte så väldigt sugen på att bo här eller låta mina barn växa upp här. Visst det händer saker överallt men mer eller mindre och här händer det verkligen MER!! Idioter! *suck*

Idag runt 14-15 tiden. Gick familjen och Angelica och hennes barn till maxi och tillbaka. Handlade lite blöjor och välling och sådär. Sen har vi bara käkat, jag har städat här som vanligt diskat och så. Kanske blir att det ska inköpas en diskmaskin vid lön som det verkar. Skulle vara så skönt för det känns som det ända man gör är att stå i det där himla köket!!

Ska se "Ensam mamma söker" nu... kanske skulle vara med där så man fick någon ordning på sitt liv någon gång! ;)

Because of U


I will not make the same mistakes that you did
I will not let myself cause my heart so much misery
I will not break the way you did
You fell so hard
I've learned the hard way, to never let it get that far

Because of you
I never stray too far from the sidewalk
Because of you
I learned to play on the safe side
So I don't get hurt
Because of you
I find it hard to trust
Not only me, but everyone around me
Because of you
I am afraid

I lose my way
And it's not too long before you point it out
I cannot cry
Because I know that's weakness in your eyes
I'm forced to fake, a smile, a laugh
Every day of my life
My heart can't possibly break
When it wasn't even whole to start with

Because of you
I never stray too far from the sidewalk
Because of you
I learned to play on the safe side
So I don't get hurt
Because of you
I find it hard to trust
Not only me, but everyone around me
Because of you
I am afraid

I watched you die
I heard you cry
Every night in your sleep
I was so young
You should have known better than to lean on me
You never thought of anyone else
You just saw your pain
And now I cry
In the middle of the night
For the same damn thing

Because of you
I never stray too far from the sidewalk
Because of you
I learned to play on the safe side
So I don't get hurt
Because of you
I tried my hardest just to forget everything
Because of you
I don't know how to let anyone else in
Because of you
I'm ashamed of my life because it's empty
Because of you
I am afraid

Because of you
Because of you

Äntligen kväll.

Idag har Therese vart här med sina små knattar :)
Var jätte trevligt!! Dom kom vid 13 tiden, så vi har fikat äppel kaka med vanlij visp *skäms på mig*
Sen har vi lekt och busat. Filippa och Emma är precis lika trotsiga och ska ha varandras saker heeela tiden, men det har gått jätte bra ändå det eh så kul för dom att dom är i samma ålder och kan leka tillsammans.
Vid 17 tiden kom hennes Peter hit för att hämta dom. Då blev det lite kaffe och lite jobb snack och sådär. Dom är riktigt trevliga båda två!

Barnen somnade som två stockar när dom fått kvälls mat, macka yoggi och banan. Så nu ere lungt och tyst och skönt hära. Martin sitter och glor på tv:n han har vart hemma idag för han kände sig skit krasslig. Jag tänkte ta ett bad och sen ska jag ligga och halv döö på soffan och se nån film... *sköönt*

 

Ny dag nya tag!

VIll bara säga tack till Jessica! Du är super gullig! Det är en tjej som hjälp mig med min blogg. *tusen tack* KRAM .Jag har gjort lite  "fin puts" själv, men är absolut ingen fena, håller på att lära mig !  Vill nu bara ha in hur många besökare man haft och några fler kategorier där vid länkarna. Men det löser sig nog.

Fick sovmorgon idag. Hampe vaknade klockan kvart över 7 *hallelulja*
Jag ska ge barnen frukost, och klä på mig sen blir det en morgon prommis med Angelica. Sen ska dom iväg på dop så det blir nog den lite "kortare" rundan idag. Det eh så skönt att ha någon att gå med som eh peppad oxå! Tack gumman! Försöker få iväg henne och börja träna på gröndal med mig! (Scanias träning Center) Ska ju köpa gymkort där nu den 19 om en vecka ska bli så skönt att komma igång och gymma. Finns massa roligt man kan pröva på förutom gymmet. Finns massa pass: Spining, Body pump, Arobics, Step Up, Afrikans dans, Ja u name it!! Weiii ska bli såå kul!!

Båda barnen hostar som tusan idag :( Och förkylda. Har ändå klätt på dom mkt när vi vart ute och gått så kalla kan dom inte ha blivit. Martin kom med hem och mådde inte så bra igår kände sig febrig *suck* dessa höst tider. Idag kommer Therese förbi en sväng hos mig med sina små knattar runt klockan 13. Dom är med lite krassliga men det känns lite skit samma eftersom vi är inte är helt 100 själva.

Martin kom föresten hem igår och sa att han ville inte förlora mig/oss och han ska ta tag i sitt beetende. Och att han ska försöka tycka det eh bra att jag hittar på annat än att bara sitta här hemma och tycka saker eh tråkigt. Det gynnar honom oxå om jag kan hitta på lite annat så man inte lever i nån slags "svensson" bubbla när allt bara kretsar kringa att vara med familjen 24 timmar om dygnet. Man måste få göra annat oxå: Gå ut och gå själv, fika med någon kompis, gå ut på krogen med några vänner om man vill det. Inte leva som en fånge i sitt egna liv, det tänker jag bara iNTE göra. Men nu ska han bättra sig säger han. Ja det hoppas jag verkligen! För hans egen skull. . . Varför lixom ens hålla på det eh så himla onödigt. Det är lika viktigt och göra saker för sig själv då uppskattar man mer tiden tillsammans som par och familj och det händer lite annat runt omkring. Det tror jag starkt på iaf!





Natti Natt nu ska det sovas!

Nee, nix, NEJ sa jag!

Ibland vill jag inte vara JAG!
Inte tänka som jag inte göra som jag. Vill bara försvinna och vara och leva i nån annans liv ibland. . . Idag har varit en skit dag.!! Det kanske märks! Jag är så himla trött och så otroligt less på allt idag!

Trots det kom jag och Angelica iväg på en långis i förmiddags! Det var så himla skönt, bara älskar att gå nu när man kommit igång igen! Resten av dagen har det bara vart gap och skrik, sjuka små knattar (hampe har fått feber igen), Martin har vart helt keff oxå och började dagen med sjukt dålig stämning börja tjafsa om nån liten skit sak om att jag skulle gå prommis utan honom, jag säger bara ordet ORKA!! Behöver inte säga mer.. . . Till råga på allt har han gått igenom min mobil . . . iGEN, som jag har hemma när jag eh ute och går för jag inte orkar ha den med mig.  Jag har inget att dölja och det såg/vet han oxå. Men tydligen kan han inte lita på mig så mkt som han säger att han gör. Jag litar på dig till 100 % säger han. Mmm troligt. . . om jag säger såhär är det ju inte första gången.

Lämna mina saker ifred! Låt mig göra saker som jag vill göra! Sluta, sluta, sluta, med vad det nu eh som du håller på med!!

Hur ere den går. . . Juste:

Jag vill hålla av dig,  utan att hålla fast dig.
Jag vill ha dig,  utan att äga dig.
Jag vill älska dig,  utan att göra om dig.
Jag vill vara nära dig,  utan att kväva dig.
Jag vill ge dig kärlek,  utan att ställa krav eller villkor.
Jag vill ge mig åt dig,  utan att ge upp mig.
Jag vill leva med dig,  jämte dig,  utan att gå före,  utan att sacka efter.
Jag vill vara din människa på jorden!

Det är just så som det SKA vara, varför ska det vara så jävla svårt att ha det så!  Är jag inte värd det. Är det något fel på mig. Jag vet jag är inte på mitt allra bästa humör, men jag känner mig bara så otroligt less. Sa tom till Martin idag hur F*N kunde jag vara så dum och flytta hit igen och hur kunde jag vara så dum och tro att det nånsin kan bli bra igen! Jag ville ju när han lovade så mkt GULD & GRÖNA SKOGAR!! Man vill ju ändå vara en familj.. Om det går. Eller hur! ?Han har klart bett om ursäkt för sitt beetende, och jag blir bara irriterad för det känns som man är på väg till exakt samma skit som det var innan. Klart det eh bra i början. Sen kan man börja betee sig precis som vanligt nu när han fått som han ville och ha oss här hemma igen. Så känns det iaf. Sen när han beeter sig så får han panik och ber om ursäkt och han ska inte vara så mera... Mmm suck . . "Jag ÄLSKAR DiG" hit och dit. Visa det då. Jag orkar inte leva i nåt jäkla berg o dal bana förhållande. Det kan lixom inte vara "svart eller vitt"  "upp eller ner" "bak eller fram". Låt det vara BRA! Det är väl inte för mkt begärt. LIvet är för kort för onödiga bråk och konflikter när man kan vara glada med varann och tycka om varann istället. Ska det vara så himla svårt? 

Absolut har Martin blivit skit bra med att fixa och hjälpa mig med barnen det säger jag inte ett ord om men han har mkt att bevisa och jobba på!! Jag vet inte kanske bara är en sjukt dålig dag plus att jag eh sjukt trött inte sovit oki på flera dagar nu det sätter säkert sina spår.

Nee. . . fy och blää, ibland vill jag inte vara JAG!!



Älskar iaf mina guldklimpar Flippan & Hampe ni gör livet värt allt och får det att se ljusare ut även i dom lite mörkare stunder!

Tack alla Ni underbara för att ni finns. Mina nära och kära människor & vänner. . . Love U all!

Ta inga onödiga risker...

Igår höll jag på hör hemma fixade och donade lite med allt möjligt.
Martin kom hem vid 3 tiden då käkade vi. För mig blev det lax och grönsaker/potatis i ugnen och dom andra åt biffar till.
Sen klädde vi på barnen och gick en långis jag, barnen och Martin & Angelica & Eweiln. Martin ville med gå gör han börjar bli en "tjockis" nu när han har slutat snusa. . . Blev en riktig långis, runt hela Hovsjö, bort vid Maxi och sen hem tog väl lite mer än 2 timmar.

Hade fått ett sms från Daniel på mobilen när jag kom hem.

Ville bara säga att efter det som hänt där du bor, snälla var försiktig när du är ute.
Ta inga onödiga risker. . . Kram

Han är så himla snäll och go den där männsikan. Bättre än BRA!
Tur att det finns såna människor oxå som faktiskt bryr sig.
Som man säger man har bara ett par få "riktiga" sanna människor som verkligen bryr sig i livet. Men dom vet man vilka det är. Sen finns det ju många man bara träffar och umgås med. Och dom flesta vet man egentligen inte vart man har alls.
Egentligen. . . Eller!?

Till saken igen att vara rädd om sig. Det eh ju fan sjuk det som hänt här. Och man börjar fundera strarkt på om man ens ViLL bo kvar här! Jag känner själv att jag inte ens vill gå ut "själv" efter klockan 21 på kvällen här. Och det eh ju helt stört att man ska behöva känna så. Jag vill flytta ut på landet!! Visst händer det säkert saker där med , men jag tror inte på samma sätt och i samma utsträckning! Jag säger bara det, vad fan är det som håller på att hända med världen!

SÖDERTÄLJE. Anna, 21, slogs medvetslös av ett 20-tal svartklädda, beväpnade unga män.  De sparkade henne i ansiktet, hoppade på bröstkorgen.

Hon räddades av sex unga killar som med fara för sina liv angrep mobben.



http://aftonbladet.se/nyheter/article3292882.ab
´
Jag saknar min bästa tjej kompis Regina som bara den!! Hade vart så skönt att ha dom "nära". Dom ska förmodligen flytta uppåt landet. . . Och jag skulle inte tveka en sekund på att haka på om man bara fick chansen! Snart kommer hon iaf upp och hälsar på här. Om en och en halv vecka *weii* Miss Miss Miss. . . MEGA massa jätte mycket! Äntligen ska jag få se deras lilla Cazper. Sist dom var uppe hann vi inte ses.

Idag, och hela helgen jobbar Martin 14-22.18. Så jag funderar på om jag ska ta en morgon prommis utan barnen när han vaknar. Vi får se. Annars tar jag en långis vilket fall. Men det så mkt jobbigare att gå puttandes med båda ungarna i syskonvagnen. Sen vill Filippa iNTE sitta still. Gå säger hon hela tiden och försöker komma ur vagnen! Ja vi får se vad som händer idag, nånting blir det iaf!

Jag tänker inte väga på på minst en vecka nu, så får vi hoppas på BRA resultat när jag väl SKA väga mig!! :)


Du är ALLT

           
    Sitter här och blir sentimental, denna låten är så underbart vacker!
Och vi hade en tjej som sjöng denna på Hampus dop.
Den står mig varmt om hjärtat jag bara ÄLSKAR den. . .
Om jag någon gång gifter mig så ska den sjungas på mitt bröllop!!

http://www.youtube.com/watch?v=M6IGN7GYpRA&feature=related




Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Jag vill alltid ha dig nära
när som åren växt till år
Och vad livet vill oss lära
är att framtiden är vår

Lalala...

När som klockorna har stannat
och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
är det alltid du och jag

För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får min minnas
alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge

Ja all min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge
 

NY BLOGG

Japp då har man fixat en blogg.se igen, tycker denna eh bätttre än noggen.
Kommer förändras lite med tiden som går och jag lär mig HUR man ska göra.
Har glömt bort hur man ändrar tecken snitt och storlek tom hmm.
Men det löser sig säkert det oxå *hihi*

Imorse fick jag besök av min moster som kom in för att käka frukost
eftersom hon var här i Södertälje krokarna. Var trevligt,
jag har inte sett henne på jätte länge. Hon hade gått ner kanon mkt i vikt!
Och det får en ännu mera pappad att gå ner i vikt igen.
Jo igår kväll tog jag och Angelica en timmes prommis där på kvällen.
Så det blev mkt motion igår! Tror det blev upp mot 4 timmar med allt rännande.
Hade sååå ont i benen igår kväll! *hihi*
Men idag känns det skit skönt, man känner verkligen att man har gjort något bra!
Ska fixa lite här hemma sen blir det en långis igen,
och en kvälls prommis sen när Martin har kommit hem!
Var så skönt att bara gå jag och Angelica igår utan barn och vagnar!
Ska göra det oftare att ta mig egen tid!
Nästa fredag ska jag köpa det där gym kortet! Och jag SKA ta mig iväg och träna! Nu har jag gett mig tusan på det hära!! Ska ner till mina 65 kg!!





Det går framåt här hemma med målandet. Har dock tagit en paus på några dagar.
Men det som eh klart är kanon snyggt! Är jätte nöjd!

Såhär blir linne skåpet


Rss