. Baby boom . ??


Har inte kommit iväg ännu ringde klockan 07:30 imorse in till förlossningen där det var fullt. Skulle ringa igen vid kl.9 men det var fullt ännu. Så nästa tid att ringa nu är vid 11 så får vi se vad som sägs. Har även pratat med Huddinge där det var lika fullt. Måste vara värsta babyboom nu. Så vi får se när vi får komma in idag. Dom skulle ha mig i åtanke nu så fort ett rum blev ledigt. Jobbigt att bara gå och vänta... Får hoppas det blir idag. Har sovit så dåligt, man är ju ändå rätt nervös trots allt. Åter kommer senare.

. 29 Juni .


Och idag blir man då 26 år, och tydligen ett år närmre 50 som man brukar säga!



Igår var pappa + sambo + lillebror + flickvän här och fikade lite på kvällningen... Lite förskotts grattis och så. Blev glass och jordgubbar och min äppel sockerkaka.
Fick jättefina ljusluktor och lite pengar.
Jag älskar verkligen ljus och dess tillbehör så mysigt!

Usch på dagen innan dom kom hit var min bror iväg med sina kompisar och badade i Älvsjö. Hände något jätte hemskt så jag fick rysningar i hela kroppen när han berättade om det. Dom hade hittat en livlös  pojke på 2-3 år på botten och när dom fick upp honom hade han verkligen hjärtslag eller puls. Men tydligen hade dom väl "fått igång honom" innan dom åkte iväg med ambulans helikoptern. Fy säger jag bara. Pappa i fråga var helt för krossad. Min bror var i chock när han kom, tyckte det var skit jobbigt. Man tänker bara tääänk om det hade vart ens egna barn!! Personligen så tror jag inte det eh det bästa att vara på stora badplatser just nu där alla vill bada och lapa sol. Tror man har mindre koll när det eh folk överallt. Händer en olycka så lätt. Det räcker uppenbarligen att titta bort nån sekund så är det kört sen. Hoppas verkligen den lilla pojken klarade sig!

Barnen sover middag nu. Jag ska ta ett bad. Sen ska vi iväg och möta Martins mamsing. Sen blir det väl äta ute nånstans eftersom jag fyller år. Vet inte vad det ska bli bara,är verkligen inte sugen på något alls när det eh såhära varmt! För det är dfet verkligen, idag känns det som man fullkomligt ska flyta iväg!!

Blir inte så sent i säng idag eftersom att vi ska upp tidigt imorgon, och jag vill vara någorlunda utvilad. Ihhh jag en faktiskt nervös nu. Både inför igångsättningen. Och att äntligen äntligen får träffa våran dotter. Efter all värk och jobbiga sista månader så ska det äntligen vara över. Hur ska hon se ut. Kommer hon vara lika Filippa och Hampus = lik Martin.. eller kommer hon ha mer drag av mig.? Ja det är en stor dag i morgon.

Återkommer när vi eh hemma igen, och tills dess...
Ha en underbar vecka och/eller semester ni som har det!



. Laddar batterierna .


Igår låg jag på soffan heeela dagen mådde inge bra alls. Ont i halsen och allmänt kraftlös. Sov och såg på film om varannat. Drack MASSOR, tror det har gjort susen, för jag känner mig bättre idag. Men nu det blir vila nu hur som helst fram till tisdag! Äta bra och spara på krafterna.

Idag kommer Filippa hem, mamma kommer med henne under förmiddagen. Ska ställa mig och baka en sockerkaka om ett tag, så vi kan fika lite. Sen imorgon fyller jag år, och Martins mamsing kommer hit runt 16 tiden från Skåneland. Blir väl lite grilla och en tårtbit då. Sen är det tisdag. *Dagen D* Lagom pirrigt det kommer vara när man ska åka dit. Men det ska bli så skönt tycker magen växer och växer nu mer och mer nu för varje dag som går. Känner mig som ett hus. Har så ont så nu kommer jag verkligen snart inte upp ur sängen längre.

Du är efterlängtad våran lilla Isabelle!!


. 30 juni blir det av .


Tisdag 9.00 blir det igångsättning. *ÄNTLiGEN* Så om 4 dagar kanske vi har våran lilla sessa i famnen!! Känns så overkligt men ändå underbart!! Det var någon cm kvar på tappen idag och öppen ca. 2 cm. Läkaren kände huvet där inne, det stod låångt ner. Har haft molande värk  nu sen undersökningen, han sa att i vissa fall kan man reta fram värkar vid en undersökning. Men jag tror vi får vänta till iaf tisdag med att föda bebis.

Åh jag hoppas verkligen att detta går bra nu, igångsättning ska ju vara intensivare en en vanlig förlossning, och det finns även risker som är att det kan sluta med sugklocka, tång eller i värsta fall ett snitt. Så lite nervös är man men jag hoppas att allt ska gå bra. Ska bli så otroligt skönt när det faktiskt är klart.

Vi ska ringa in till förlossningen på tisdag morgon när vi vaknar och kolla läget där inne så det inte eh tok mkt folk som ligger och föder just då, då blir det lite senare under dagen som vi får komma in. Då ska dom undersöka igen, och ser det mer eller mindre ut som idag så ska dom göra såhär:


Ballongmetoden (bardmetoden)

Ballongmetoden innebär att man för in en kateter - en mjuk plastslang - med en specialballong fäst i ena änden genom livmoderhalsen och upp i livmodern. Sedan fylls ballongen med koksaltlösning. Ballongen trycker mot livmodermunnen som då får i gång förlossningshormonerna. Barnmorskan snurrar på slangen var trettionde minut och får på så sätt värkarna att starta och modermunnen att öppna sig. Slangen ramlar ofta ut av sig själv när modermunnen öppnat sig 3-4 centimeter, i annat fall tar man ut den. Därefter tar man hål på fosterhinnorna för att få i gång värkarbetet. Ofta ger man också ett värkstimulerande dropp.



På måndag fyller jag 26 år. Då kommer Martins mamma upp klockan 16 med tåget, så ska hon vara här med barnen medans vi är inne och föder. Hon har egentligen ingen semester förens veckan efter, men hon tog ut en vecka semester innan och slänger sig på tåget för att komma upp och hjälpa oss, så gulligt av henne! Vet inte vad vi skulle gjort annars. Sara och Matte åker på semester, min pappa arbetar, Katja har klämt sig stackarn och går på pencilin samtidigt som dom förmodligen ska flytta i morgon, mamma har ju Filippa men kan inte bära alls efter att hon nyligen opererat sin axel.

Nu ska jag laga något att äta. Sen ska jag vila en stund medans jag kan. Mattias kommer förbi och lämnar Hampus senare när han kommit från jobbet. På söndag kommer mamsen hem med Filippa. Så jag ska försöka passa på att vila så mkt som möjligt nu inför det som komma skall. From med idag kan man ju säga att Martin går på semester eftersom han har 10 dagar pappa ledighet sen när bebis kommit. Sen går dom pappa dagarna hand i hand med hans 4 veckors semester så nu kommer jag ha honom hemma med mig i 6 veckor :)




. Dagen D .

Hej allihopa!

Är inte innne och föder än så länge. *hehe*

Om 2 och en halv timme ska vi vara å sjukhuset för bedömning om igång sättning. Och jag hoppas hoppas att det ser oki ut så dom kan köra igång idag! Har sååå ont nu. Gårdagen klarade jag bara inte fast det bara var/är Hampus här hemma,det blir ju bara värre för var dag som går nu... jag grät och bröt ihop totalt. Martin tog ut komp. timmar. Sovit som en kratta inatt.. är lite nervös nu faktiskt! Packade klart BB väskan igår så det är bara för Martin att åka hem en snabbis och hämta om det nu skulle bli av! Filippa eh hos mamma och Hams hos Sara och Mattias. Så det eh bara att tuta och köra nuu!!

Nu ska jag ta ett bad. Sen äta frukost, sen ere nästan dax att åka.

Önska oss lycka till nu och håll tummarna!!

Här kommer en magbild från idag 37+5
 ( och jag hoppas det eh den sista )

. Nu har det handlats .


Väckte Martin klockan 9. Han klädde på sig och vi for alla 3 iväg till Ica Maxi för att storhandla. Blev mat och grejer för ca 2300:- Martin hittade äntligen ett par sandaler/herr tofflor, som vi letat. Jag haffade åt mig ett par "Flip Floppar" och Hampe fick 2 linnen som passade jätte fint till skjortsen han fick igår. Sen tog Martin eh taxi hem med alla saker och jag och Hampus gick bort till Skopunkten för att se om det fanns några sandaler till honom, eftersom det inte fanns på Maxi. Nepp inga där. Var skit dåligt med skor, så vi kilade vidare till Coop där vi hittade ett par äntligen. Så nu har han lite ny sommar utstyrsel.. skönt när det är så varmt!!

Jag skickade med mamma pengar härom dagen så hon kunde hitta nåt par sandaler till Filippa oxå. Och det hade dom gjort. Filippa ringde och var så stolt igår för hon hade fått skor med rosa  och glitter *hehe*  Hittade även 2 klänningar till mig som jag ska spara nu till hon kommit lilla Isabelle i magen. Och en bebis mössa till henne blev det oxå. Sen tog vi bussen hem och slängde i oss lite lunch. Skönt att ha fullt med mat i skåpen igen! Men det blir ju så att vi får passa på när Martin kan med och handla för det kan/orkar varken jag eller min kropp med nu.

Har slängt i en maskin tvätt som snart ska hängas ut på ballkongen, ska slänga i en ny maskin tvätt och sen plocka ur diskmaskinen tänkte jag. Hampus sover middag. Han var så trött efter Maxi. Känns inte som han är riktigt 100 % kry.

Har precis kokat vatten och slängt i 3 msk basilika i en STOR te mugg. Man ska dricka sånt 4 ggr om dagen. Ska stå ca 20 minuter och dra sig innan man kan sila bort bladen och sen dricka. Sen fick jag ett tips av Therese, att kanel ska vara bra för att få igång sammandragningar, det satte fart för henne på det viset. Så jag tänkte slänga i lite sånt oxå och svepa i mig. Gör vad som helst nu för att det ska komma igång. *hehe* Drack ju sånt basilika te, som jag gjort idag precis innan Hampe kom. Började dagen innan och då satte det fart. Sen vet man ju inte om det hade satt fart iaf. Men som sagt man kan ju inte mer än misslyckas med att prova.. Jag eh såååless nu!

Har ont som bara den nu efter dagens Maxi trip. Mötte en gammal tant på bussen som skulle av vid samma busshålls plats som oss. Det är en jätte jobbig backe man ska ta sig upp för när man gått av bussen.



Vi skrattade båda 2 eftersom vi båda fick stanna och pusta ut
med jämna mellanrum fast vi både gick som sniglar upp för backen.
Det eh varken lätt att vara gammal eller gravid!


. God morgon .


Somnade nog halv 11 igår, jag la mig på kudden och gick ut som ett ljus! Kommer knappt ihåg att Martin kom hem från jobbet. Och imorse när Hampus vaknade vid 7, så hade jag mer än gärna bara stannat kvar i sängen och sooovit, men jag har inte mage att slita upp Martin när han var och slet på jobbet ända till 23 tiden igår.

Jag pratade med förlossningen igår eftermiddag. Frågade lite hur det går till och hur dom brukar göra. Hon sa att OM man eh mogen och det inte eh mkt på förlossningen just den dagen så kan man mkt väl bli igångsatt samma dag om man blir beviljad, så hon bad oss att ha en väska packad med oss i beredskap. Tror faktiskt inte det blir något, men det var ju bra att veta att man ska vara beredd på ett det ev. skulle kunna bli av.

Måste väcka Martin om nån timme för vi måste till Ica Maxi och storhandla! Finns verkligen inget här hemma nu. Blir ev att han tar bussen dit och taxi hem. Så jag ska sätta mig och skriva en inhandlings lista nu om en stund. Sen ska jag tvätta lite så man har allt tvättat till fredag. Bebbans kläder är redan packat men mina måste jag tvätta. Jag hoppas innerligt att det kunde sätta igång av sig själv så jag slipper bli igångsatt. Någon som har några knep som har funkat för er?

. Uppdatering .


Så nu eh man hemkommen från barnmorskan och stan.

Hos barnmorskan gick det bra. Har fått en tid nu på fredag upp till förlossningen i vecka 37+5. Klockan 10.30 ska vi vara där så får vi se vad dom säger. 3 dagar till känns som en evighet nu när man har ont, och sen tror jag till 90% att om man blir beviljad, att det inte blir någon igångsättning just på fredag heller, vet inte alls hur det där funkar och hur dom brukar göra.

Tog glukosvärde (sockervärde)  som låg på 6,5.
Och vikten var: + 9 kg nu allt som allt sen inskrivningen.
HB - värde: 126
Blodtryck: 127/73
Huvudet låg djupt djupt ner och var putte lite ruckbart.
Fosterljud: 135
SF-mått: 38 cm ( det fortsätter uppåt på kurvan )



--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Efter barnmorskan mötte vi syster och Hampus i stan. Blev en sväng till apoteket, och Martin sprang in på systemet och köpte en lite flaska champange så vi kunde få varsitt glas att fira när bebisen kommer. Det ska vara ett litet glas det för min del sa jag till Martin och skrattade. Sen gick vi till HM och köpte 3 par skjorts till Hampus och en body med ben. Hampe verkade inge pigg alls bara grät och inget passade. Sara sa att han hade verkat hängig sen igår kväll. Och han hade inte vaknat förens 10 i morse. *rekord* Annars brukar han gå upp senast sensat runt 8 halv 9.

Tog med honom till Mc Donalds för att kolla om han var sugen på lite glass men det passade inte riktigt heller han pekade på en bulle i kassan så den fick han och var glad medans han åt den. Sen var det ledsna miner igen. Vi började gå mor bussen och Martin kilade iväg till jobbet. Sara tog bussen upp till sig och jag och Hampe tog bussen hem till oss. Lät honom gå en bit när vi klev av bussen så han fick tänka på annat.





Glad fem minuter sen var det dags för skrik och gråt igen... Har gett honom lite alvedon och vatten nu när vi kom hem. Och bytt blöja och nu ligger han i sin säng och lyssnar på Dumbo på deras CD-spelare och har somnat. Jobbigt att vara sjukling i denna värmen. Var galet varmt ute idag! Men helt underbart väder. Hoppas verkligen att det ska bli sommar nu.. på riktigt!

Nu ska jag vila lite medans jag kan sen måste jag försöka plocka ur diskmaskinen ...

. Uppe med tuppen .


Godmorgon
!

Barnen sover borta, och även fast jag somnade runt klockan tolv igår kväll efter att jag kikat på en skitfilm Eden Lake... ändå går man upp/vaknar klockan halv 8. Men det eh väl en vana. Man vaknar av sig själv som en klocka. Vaknade igår efter någon timme när jag somnat och mådde jätte illa och magen typ krampade. Nån slags matförgiftning sen Mc Donalds. *skit mat* Så det blev toa besök en timme och en dusch innan jag kunde somna igen. Annars har jag sovit rätt bra inatt faktiskt. Bara vart upp en gång och kissat och druckit. Tror man slappnar av mer när man inte har barnen hemma. Då finns det inga måsten.

------------------------------------------------------------------------------------

Solen skiner redan här idag.



Tänkte snart hoppa i ett bad. Det blir mycktet badande nu för kroppens skull. Gör vad jag själv kan för att jag inte ska gå i spillror. Sen vid 11 är det dax att bege sig ner till bussen, och barnmorskan. Får se vad hon säger... undrar när jag har fått tid upp till förlossningen. Önskar snabbast möjligt nu, gärna redan idag! Och undrar om det har hänt något "där inne" i huvud taget, med livmodertappen och om jag öppnat mig något alls ännu.

Jaja hur som helst jag återkommer efter barnmorske besöket.



. God kväll .


Hej, hej, hallååå
!

Förlåt att jag legat på latsidan med bloggandet, ska försöka bli bättre men jag är så otroligt trött just nu både fysiskt och psykiskt. Det tar verkligen på en nu att vara höggravid. Börjar nästan bli deprimerad och känns som att det aldrig ska vara över... har sååå himla ont nu!

Idag har vart full rulle. Gick upp strax efter 7 i morse. Natten har vart full med massa förvärkar. Åt frukost, sen satte jag i färg i barret för att färga utväxten. Sen runt 11 tiden kom min mamsing förbi för att låna hem Filippa några dagar. Vart på g ett tag, men nu blev det äntligen av, Filippa har sett fram emot det. Elin ( syrran ) och hennes småttingar kom oxå med. Fixade lite lunch som vi åt innan dom begav sig hemåt. Blev stekt kött och biffar, färsk potatis, gräddfil, och gräslök och sallad.

Martin gick till jobbet och gick förbi min andra syster för att lämna Hampus. Han ska sova hos dom över natten för att jag och Martin ska till barnmorskan imorgon, och prata om tid för igångsättning och lite så. Så med andra ord är jag familje ledig nu ett par timmar till, barnen är borta. Och Martin jobbar.

Vi har även hunnit med en sväng till Elgiganten, jag syrran, Mattias och Hampus nu på kvällen. Var iväg och hämtade min förtidiga födelsedags present som jag fick av min älskade Martin. Blev en ny digital kamera. En rosa, Sony DSC-S980. Kompakt och användarvänlig kamera med 12,1 megapixel, 4x optisk zoom och 2,7" LCD-skärm. Passade på nu när dom har kampanj på Elgiganten.


Perfekt nu innan lillan ska komma att ha en full fungerande kamera. Vet inte annars vad jag skulle önska mig i present. Älskar verkligen att fota. Det eh ju ändå minnen för livet. Den jag hade var inget fel på alls, men har hänt något, så det gick inte att zooma med den. Får se.. har sagt att syster för köpa den förra till en billig peng.

Var så hungrig när vi var klara med kamera köpet ,så det blev mat på "Donken"... alldeles för mkt.! En Big Mac plus meny, ( för glasens skull ) en paj och en cheese burgare. Det ni.. det jag suttit och svullat i mig framför tv:n här hemma precis. *hehe*

Den 29 Juni fyller jag egentligen år. Hela 26 år och gammal kärring. Får se om jag fått den bästa presenten av allt tills dess!? Den lilla skatten i magen. Har haft förvärkar heeela dagen idag, tycker det börjar bli mer och mer för varje dag som går nu. 19 dagar kvar idag.. Jag/vi längtar så!!

Nu ska jag slänga mig i soffan och se en film.

Hey Hopp och godkväll!

.jag går in i vecka 38 idag.


Magbild



Du är på dag 260 av 280. (92,9%).
Du är i vecka 38.
Du har gått 37 fulla veckor och 0 fulla dagar (v37+0).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Lördag 11 Juli 2009
Du har 20 dagar kvar till förlossning.



Barnet

Barnet förbereder sig nu för att födas. 92 procent av alla barn som föds i Sverige kommer ut mellan vecka 37+0 och 41+6. Ungefär fyra procent föds före vecka 38. Det råder oklarheter om vad som sätter igång förlossningen, men en forskning säger att det är barnet som bestämmer när det vill komma ut. Man anser då att graviditetslängden finns i ditt barns arvsanlag. Det anlaget har alltså bestämts efter vad som är normal graviditetslängd i din och din partners familj. Därför kan din graviditet ofta liknas vid din mammas eller någon nära släktings. Att barnet vuxit till en viss storlek har ingen direkt betydelse för när förlossningen sätts igång, men moderkakans livslängd spelar in. Vikt 3 200 gram.


Mamma

Vissa kvinnor ökar i vikt under hela graviditeten, andra stannar av mot slutet. Båda sätten är helt normalt. Däremot ska du vid plötslig viktökning eller viktnedgång kontakta din barnmorska. Nu kan det vara svårt att hitta kläder som räcker till. Klä dig bekvämt. Bylsiga, luftiga tröjor och byxor är helt rätt. Du har nog att fundera över och behöver inte öka bekymren genom att klä dig obekvämt. En del gravida kan uppleva en surrande känsla när barnets huvud stöter emot musklerna i bäckenbotten. En del kvinnor drabbas av besvär med diarré i slutet av graviditeten. Det beror troligtvis på en ökning av hormonet prostaglandin som har till uppgift att tömma tarmen inför förlossning.

. Midsommar i ord och bild .



Jag hann bli kry till gårdagen som började för oss strax innan sju på morgonen. Då var det upp och stoppa hela familjen i badkaret i omgångar, stryka kläder och packa det som vi skulle ha med oss till pappa. Sen var det dax för avresa mot Skogås.. Midsommarfirande och födelsedag för min kära far.

När vi kom dit vid halv 12 snåret,  så åt vi sk. sillfrukost allihopa i pappsen nybyggda ute rum dom har gjort.





Var så mysigt! Var så kul för pappa, för alla hans fem barn var samlade plus alla barnbarn. Så det var stämning på hög nivå trots vädret. Efter vi hade ätit klart så gick vi ut en sväng ner till deras sjö medans det var uppbehålls väder. Martin & min lillebror John, tog sig årets första.. men kalla dopp!! Hittade även en liten tam ankfamilj där nere såå söta.










Sen gick vi hemåt och hann precis in innan det började regna. Sen var det dax att inviga nya gasol grillen och grillbesticken vi syskon lagt ihop till i present till pappsen. .

Framåt 21 tiden åkte båda systrarna och Mattias mott Norrtälje. Syster Sara och dom skulle vara med kompisar det sista som var kvar av dagen och andra syster åkte hem med sina småttingar hem till sitt och vi sov kvar som planerat hos pappa. Våra småttingar somnade vid 20 tiden, och när det var tomt på folk satte vi oss för att kika på filmen Allt Flyter. Jag tyckte personligen att den var sådär... så efter typ halva filmen och en paus med paj ätande så gick jag och la mig och somnade på fem röda. Trots att jag hade såå ont efter dagen. Kom knappt upp för pappa och dears trapp när det väl var dax. Nu är det smärta kan jag lova i detta bäcken. Känns nästan som att nån skulle kunna stuckit in en kniv och vridit om. Och jag är så glad att det snart är över!!

Kan iaf sammanfatta midsommar afton som lugn och skön med massa god mat, trevligt sällskap, tårta, myggbett, mm.










Nu ska vi snart äta lite kvälls mat, innan det eh dax att lägga barnen, ta ett bad och krypa ner och se en film.



21 dagar kvar idag tills våran dotter är beräknad att kika ut. Vi har äntligen enats om ett namn här hemma till henne härom dagen som vi båda gillar. :)
Blir en liten Isabelle
Åhh.. vi längtar så efter dig nu lill sessan! <3

Hoppas ni med haft en trevlig midsommar allihopa!!






. Sjukstuga .


Idag vaknade jag och var sjuk. Ont i halsen och kroppen kändes som spagetti. Kände igår hur jag började bli förkyld, nös och hade mig och fick snyta mig om varannat. Vid 12 idag slutade Martin jobbet för jag ringde honom och sa hur jag mådde. Så han handlade soppa, blåbärssoppa och lite polarbröd till mig. Sen har jag legat säng liggande hela dagen om knaprat alvedon var 4:e timme. Ska lägga mig i sängen igen med Laptopen och kika på lite webtv.

Får hoppas jag eh kry till midsommar iaf när vi ska hem till papsen och dom och fira. Han fyller ju dessutom 49 år min gamle far *hehe*
 På självaste midsommarafton...



 

. Välkommen soolen .

Vaknade klockan 5 idag men vääärldens värkar. Fy f*n säger jag bara. Martin skulle till jobbet så han var uppe. Men han stannade hemma ett tag för att se om det skulle bli värre. Jag åt lite sen tog alvedon och värme kudde och gick och la mig igen. Filippa kom in och väckte mig vid 8. Nu ere bara som mens värk igen. Såhär höll det på med Hampe oxå innan det satte fart... Så drygt!

Idag är det så fint väder här! Men verkar som det ska bli värre till midsommar. Får hoppas det vill bli lite sommar värme snart! Känns nästan som det eh höst och börjar närma sig vintern, mer än att det ska bli sommar snart. Ska snart ge barnen frukost. Sen vet jag inte vad vi ska göra har verkligen ingen ork alls nu. Stackars barn. Men vad ska man göra... ?Martin kan ju inte vara ledig från jobbet heller.

Återkommer senare.

. Barnmorskan & lite gnäll .


Gick ner till bussen kvart i fyra idag eftersom jag skulle vara hos barnmorskan klockan 16.15. Filippa fick följa med mig, tycker gott hon kunde få följa med mig och se hur det står till med lilltejejen i magen. Bussen gick klart inte förbi barnmorskan eftersom dom håller på att lägga ny asfalt mitt i stan så jag fick ta en rask prommis från buss stationen. Tog ca. 10 min bort till barnmorskan, så jag blev tio minuter sen och hade lagom ont i magen när jag kom fram.

Vi lyssnade på hjärtljuden som idag låg på 145. Huvudet har trängt ner ordentligt nu men var lite lite ruckbart ännu. Och så mätte hon magen. Idag är jag ju i vecka 36+1. Och Sf måttet 36 och ser nu ut såhär på kurvan. Nu tycker jag inte den kan växa mkt mer.



Barnmorskan min högg tag i telefonen så fort jag kom och ringde upp tillförlossningen ang. det vi pratat om igångsättning. Men dom hon behövde prata med angående det hade gått vid 4. Så nästa gång jag ska dit om en vecka nu ska vi ringa dit så får jag komma upp dit förmodligen samma dag för bedämning och prat.

Sen sa hon att det brukar ta kanske 2 dagar sen sätter dom fart på det om man får det beviljat. Hon såg hur ont jag hade idag.. Så om 1 ½ vecka så kanske kanske vi har beisen hos oss om allt går vägen. Jag funkar verkligen inte längre, kan knappt gå. Kan inte sova. Jag håller på att bryta ihop dagligen. Har bara lust att sätta mig ner och gråta varje dag nu känns det som... Såhär ska det väl ändå inte behöva vara när man är gravid! Ska bli så skönt när det eh över!! Barnmorskan sa att jag skulle hem och "mysa" med Martin så att det satte fart nu. Men då fick hon till svar: Näää det ooorkar jag inte!! Och hon skrattade åt mig *hehe* Hon gör en alltid på så gott humör när man är där. Så lättsam och rolig människa och så kunnig inom sitt arbete.

Jag bjöd Filippa på en glass innan vi tog bussen hem. Mysigt att bara vara lite hon och jag. Ska bli så skönt när man har mer ork för barnen rent kroppsligt!! Ska försöka hitta på lite kul med dom framöver sen! Ta igen lite gravid tid. Sen kom vi hem och telefonen ringde igen angående vagnen. Så det kom en tjej från Södertälje och köpte den så nu har vi en vagn mindre här igen!

Nu ska jag ta bad nr. 2 för dagen.
Sen ska jag hoppa i säng och försöka somna i tid.
Lättare sagt än gjort.

Ha en fortsatt trevlig kväll! :)


. Vagnfix .

Vaknade vid halv 8 idag. Hade så svårt att somna igår fast jag var hur trött som helst. Haft förvärkar hela natten i princip. Även nu men det eh bara som mens värk. Hoppas det ska sätta fart inom inte allt för lång tid så man slipper gå med detta i 26 dagar till. Nu på morgonen har jag fixat vagnen vi ska sälja, stoppade den i maskinen igår. Sen har jag tagit hjullager fett vid däcken och silicon spray i fjädring osv. Den är kanonfin men man kan inte samla på sig massa vagnar. Har satt ut den på blocket med tillhörande allround åkpåse för 800:-

www.blocket.se/vi/22199187.htm





Vi ska strax äta frukost nu. Sen ska jag stoppa mig och ungarna i ett bad och kolla om det magonda går över. Martin kommer vid 15 tiden. Och vid 16.15 ska jag vara hos barnmorskan. Så ser våran dag ut än så länge iaf. Tänkte lägga ut bild på köket nu när det äntligen är klart efter mkt om och men...





. Roadtrip .


Igår vid 4 tiden kom vi iväg till Norrtälje för att hälsa på syrran och kika på nya bebben. Först blev det stop i Hägernäs på Mc Donalds, för syster och Matte och hans mamma hade inte ätit något ännu. Sen åkte vi förbi Rimbo och fyndade en  vagn till bebben. En Carena Swing enkelvagn. Är kanon bra. Vi har ju redan syskonvagnen Carena Double Swing, och liggdelen passar på båda vagnarna så jag tycker det kunde ju inte bli mkt bättre. Två flugor i en smäll.






Ska sälja våran Emmaljunga scooter nu. Tänkte lägga ut den på Blocket för 600:- Vill bara bli av med den. Eftersom nu har vi en vagn i lägenheten. Får inte plats med alla där nere i förrådet.



Kom inte fram till syrran förens vid 19 tiden. Fikade lite och så, och kikade på lilleman. Guud vad söt han var! Helt underbar.  Nu vill jag meee mer än nånsin!! Åkte hem runt 21 tiden så vi var inte hemma här fören runt 22.30. Men det var en bra dag. Min foglossning börjar dock bara bli värre och värre för var dag som går. Höll knappt på att komma ner för syster och deras trapp ner till hallen när vi skulle bege oss hemåt.

Här är Jesper och stolta stora syrran Alice!





Idag ska jag tvätta tyget till Scootern. Vill ju ha den fräsch till nästa som ska andvända den. Sen ska väl Matte och Sara ta våra köks stolar som dom ska få. Så vi blir av med det oxå. Jag funderar oxå på att lägga ut en annons på blocket, på alla pojkkläder jag har sen Hampe, hur mkt fint som helst som ligger som gör mer nytta hos någon annan än i vår källare.

Så idag blir det en fixa och dona dag här hemma. Är ju ändå så trist väder...

. 4, 3, 2, 1, nooooll.


Nedräkningen har börjat! 28 dagar kvar nu tills bebis är beräknad.
Äntligen börjar det närma sig!! ;)
Har haft lite förvärkar nu på morgonen.
 Och magen har sjunkit.
Då vet man ännu mer att det börjar närma sig!






Idag kanske det blir road trip till Norrtälje. Beror på syster occh dom. Mattias mamma kommer ev på besök hos dom men han skulle höra om vi inte kunde komma förbi där istället eftersom hon oxå bor i Norrtälje där där syrran bor. Vi får se vad som händer. Uppdaterar senare.


. efter regnet kommer solsken.


Imorse ringde jag firman som höll på med golven i våran lägenhet runt 11 tiden. Då var han klar sen en timme tillbaka. ÄÄÄÄNTLiGEN tänkte jag, vi får åka hem!! Det har funkat bra att vara hos syster men jag har saknat att sova i vår säng sååå. Vi packade iaf ihop det mesta och packade vagnen och tog bussen hem. Hann inte kliva av fören himlen öppnade sig, och regnet öste ner. Så vi var mer eller mindre dyngsura när vi kom väl klev innanför dörren.

Kliver in... och tappar typ andan, och känner bara neeeej inte detta oxå! Golven blev jätte fina, men resten av lägenheten och då menar jag HELA lägenheten och över allt, var täckt av slip damm sen dom slipat bort grunden från det andra golvet. Golv, väggar (tapeter) , möbler, soffor, fåtöljer, mattor, badrum, osv osv. Så jag och Martin tog varsin hink med vatten och allrengöring, sen var det bara börja att torka av överallt. Dom hade inte ens stängt dörrarna in till rummen där dom inte ens behövde arbeta. Så hela vårt sovrum var bara byta sängkläder och även där torka över allt.  På måndag kan dom räkna med 2 arga hyres gäster när vi väl får tag på dom. Jag kan bara inte ta detta!! 

 Inte nog med att vi inte ens kan vistas i våran lägenhet på en hela vecka. Ne då ska man hem och i princip sanera efter att dom vart här. Svarta fläckar på våra nymålade tapeter. Ne jag säger bara suck.... 5-6 timmar hare vi hållt på här idag för att få bort allt. Och jag har så ont nu så jag håller på att smälla av. Har bara lust att sätta mig ner och gråta. Hade jag vetat att det skulle bli såhär för att få golven bytta... ja då vetti sjutton om man hade gjort det. Säger bara tack gode gud att detta gjordes nu innan bebis ska komma.

Syrran och dom var förbi här och lämnade våra täcken för ett tag sen. Dom tog vi inte på bussen. Sen åkte jag med dom och handlade lite frukost på Ica Maxi. Nu tänkte jag bara skriva lite i bloggen. Vart dålig på det nu när vi vart hos syster, men det har inte hänt särskilt mkt när vi varit där.

Imorgon åker Martin till mormor och jobbar lite över dagen bara.
Så vi ska väl strax hoppa i säng.
Våran säng.. TiLLSAMMANS. Helt underbart.!!



. Trött mössan på .

Händer inte så mkt här just nu. Är skit väder och idag har vi bara tagit det lungt efter natten som var i princip utan sömn. Ungarna höll på om varannat. Och Filippa skulle helt plötsligt runt 24 tiden, ligga hos mig på syrrans och deras redan för smala soffa för mig som eh gravid. Försökte på alla vis hitta nån bra liggställning, men icke. Vid halv 5 la jag in henne igen till syrran och dom där hon egentligen ska sova. Sen kunde jag somna nån timme innan det var dax att gå upp igen och kissa.

Tycker man gör inget annat än att gå på toaletten nu. Magen har ju sjunkit massa, kan vara det. Haft förvärkar nu dom sista 4 dagarna från och till, och lagom kul bäcken bottens uppluckring. Vissa stunder vill man typ bara avliva sig själv. kommer knappt upp om jag sitter eller har lagt mig utan man är gråtfärdig varje gång.  Men nu ere inte länge kvar, jag får tänka så. Får kämpa på så gott det går nu tills det eh dax. Snart, snart så kommer belöningen!!!

Martin började jobba idag vid 14.30 egentligen men tog komp. fram till 17 tiden så jag kunde få vila. Så snällt av honom. Syrran och dom har ju även fåglar, som just nu har fått flytta in i badrummet när vi är här..  jag eh tok allergisk mot dom. Fick ta en tavegyl i morse för halsen och ögonen kliade något så inni, och nös som en tok. Martin ställde sig och dammsugade av hela deras lägenhet. Och skurade golven för att få bort det värsta från dom. Så han har varit super gullig idag. Allt för att jag ska må så bra som möjligt. *ÄLSKAR DiG*

Nu ska jag kissa (som vanligt)  och sen lägga mig på madrassen , lär somna rätt snabbt ikväll..



*suck*


Nee blää vad den här dagen började  tråkigt och dåligt.

Det är ren katastrof hemma hos oss... Nya golv i köket och hallen som påbörjades idag. Jag trodde det skulle bli klart nu under dagen. Men han sa att det skulle vara klart imorgon runt 16 tiden, shit tänkte jag... Men när mattläggaren slet upp dom golv vi redan hade, så hade han inget kul besked. Från att det skulle bli klart till i morgon så blir det nu inte klart förens på fredag. Dom behöver ta dit en annan firma som ska komma med nån maskin och få bort allt som satt under mattan (tjära och nåt annat gojsigt matrial, sen ska det spacklas och kanske lägga nytt cement där.. för att slutligen lägga golven.

Vi kan nu inte ens vara hemma på hela veckan innan det eh klart.  Vi inte ha tillgång till vårat kök eftersom både spis och kylskåp ska ut därifrån. Jag ringde vårt bostads bolag. Jag försökte förklara läget att vi har två små barn och att jag är högravid och ska ha om ca en månad. Lagom less man blir. Vi ska inte behöva lida för att det eh nån klåpare som lagt föregående golv. Fick iaf sova hos syrran nu under veckan dom håller på där tackolov. Annars vet jag inte vad vi hade gjort...

ARG packade jag ner massa mat i en stor pappkasse + kläder till oss alla till en vecka. Sen åkte vi hit till syster. Dom kunde för fan förberett oss på att ens behöva vara ifrån lägenheten från första början. Då kunde man planerat lite istället för att behöva panik packa för att komma där ifrån så fort som möjligt. Ne blää idag eh jag inte på nåt vidare humör..



Syrran, Jocke och bebis fick åka hem redan imorse eftersom allt hade gått kanon bra och alla mådde bra. Så dom eh redan hemma och Alice har fåt gosa med sin lillebror. Verkade gå bra allting. Vill inte ringa och störa för mkt :) Nu ska vi se på lite film sen ska jag banne mig springa upp till kisken och köpa snask och svulla i mig kanske jag blir lite gladare *hehe*

Hej, hej hallå!


Igår blev jag äntligen moster för andra gången.
9 dagar efter beräknad BF.

22.54 kom syrrans lilla klump till världen.
3845 g och 50 cm lång.

STORT GRATTiS syster med familj!!



Får se om det blir en trip till sjukhuset idag för att hälsa på, om dom orkar, och inte får åka hem nu direkt under dagen. Fick sms 3 inatt att det var klart. Så dom en nog lagom pigga. Och känner jag syrran rätt, så åker dom hem så fort som möjligt.



Nu ska jag klä på mig. Om 25 min ca kommer matt läggarna. Och vi ska åka bort till syrran hela familjen. Svårt att ha 2 små barn springandes här nyfikna när dom ska hålla på ute i hallen. Finns ingen dörr att stänga ut dit.

Återkommer senare.

. Sveriges nationaldag .


Igår blev det en tur till Stockholm med nära och kära, våran familj + lillebror och även syster Sara och Mattias följde med. Filippa var så söt. Efter mkt velande fick jag tillslut sätta locktången i hennes hår. Hon såg ut som en liten prinsessa i håret *hihi* 



 Det första vi gjorde var att gå till Twilfit i gallerian för att köpa en amningsbh till mig. Blev en svart sån här. Är verkligen i behov av en bröstoperation framöver. Visst växer brösten när mjölk börjar produceras, men strl: 85 H. Behöver inte säga mer än att jag fattar varför man har ryggvärk...


Brorsan mötte upp sina kompisar han skulle vara med under kvällen och vi sa hejdå. Och gick vi till Kungsträdgården. Sakta men säkert. Det var hur mkt folk som helst. Heelt galet. Det var ju matvecka där.




Vi mötte upp pappa + sambo och hennes 2 systrar med familj för att äta något ihop där. Men efter att ha gått runt där ca 2 timmar utan att hitta sittplatser och jag kände mig mer eller mindre svimfärdig så blev det Mc Donalds för mig Martin och barnen och syrran och Matte. Lika mkt folk där men vi fick mat rätt fort och hittade även sittplatser efter mkt om och men. Vi åt och alla blev genast gladare. Både barn, gravida och vuxna. Köpte glass till barnen som vi tog med. Sen gick vi tillbaka till "Kungsan" igen och mötte dom andra. Martin tog sig en öl. *hehe*


Sen började det bli rätt kallt. Klockan var redan 17. Och efter en liten stund begav vi oss hemåt. Var smock fullt med folk på pendeln så vi fick stå halva vägen till Södertälje. Lagom ont jag hade i bäckenet efter denna dagen. Men det var så skönt och kul att hitta på någonting för en gångs skull. Har dock sovit dåligt som bara den pga av att jag haft ont. Plus att grannarna har hållt på med ja jag vet inte vad heeela natten. Sprungit runt där uppe hela natten och. Smällt i luckor och spolat i kranar. Tjugo i fyra hade jag god lust att gå upp och säga till dom men jag lyckades somna igen efter ett tag.

Hampus han sov ända till halv 9 idag. Och Filippa ville följa med Sara och Mattias hem hem igår och sova där, så det gjorde hon. Dom hade vart och köpt lördags godis till henne igår så gulligt.



Idag ska det väl, eller behöver försöka fixas lite medans Mattias är ledig. Han behöver komma hit för att hämta alla stolar dom ska få av oss som vi hade till vårt förra köksbord som nu har fått stå inne i vårt sovrum en vecka, i väntan på att hämtas. Han har även lovat att hjälpa till att köra bort det tillhörande köksbordet till deras grovsopor, eftersom att man måste köra ända till tippen om man har grovsopor här. Sen behöver dom åka iväg till Slagsta och Net on Net för att köpa ett ram minne till brorsans dator som Martin håller på att fixa för att den ska vara funktionsduglig. Sen finns det väl inte så mkt mer planer. Skulle behöva storstäda som vi gör en gång i veckan när Martin är ledig. Blev ingenting förra helgen. Får se om kroppen orkar.

Nu ere frukost! Magen skriker efter maaat.. ;)


. Vecka 34+5 .

Det gick bra hos barnmorskan. Ska dit ca en gång i veckan tills det är dax. Och den 23/6 när jag kommer till henne har vi bestämt att det ska bokas tid för bedömning på förlossningen om igångsättning. Då kommer jag vara i vecka 37 + 2.

Dagens resultat

Blodtryck: 120/77

P-glukos: 4,5

HB: 127

Urin.. Protein/Glukos: 0/0

Fosterljud: 147

Vikt: + 8 kg sen inskrivningen.

SF mått: 34 cm

Fostrets huvud: Rörligt.










Eftersom barnen är hos syster tills mot kvällningen när hennes sambo kommer hem så ska jag göra lite lunch till mig nu och sen slänga mig på soffan och se en av filmerna vi hyrde igår. Tror det blir : I taket lyser stjärnorna.

Musik!





. Morning Glory .

Godmorgon!

Känner mig lite bättre idag. Hade sån huvudvärk igår så att jag höll på att smälla av. Haft det från och till nu en veckas tid och mått illa. Pratade med min barnmorska igår och hon bad mig åka in till förlossningen för att kolla blodtrycket och ta urin på så att jag inte åkt på nån havandeskaps förgiftning. Alla barnmorskor där jag går skulle iväg på kurs inom en timme när jag pratade med henne. Så syster kom hit och passade barnen så att jag och Martin kunde åka iväg till förlossningen för kontroll. Brukar ta några timmar när man eh där.Och det var full rulle på förlossningen! Mammor som skrek och 2 barn kom till världen under tiden vi var där. Herrgud, snart är det faktiskt våran tur oxå! *ihhh* Mindre än 5 veckor kvar nu. Proverna var bra. Blodtrycket var lite högre än jag haft innan i graviditeten men låg ännu under "normal värde", läkaren sa att jag skulle säga till min barnmorska när jag ska dit idag för att gå på tätare kontroller nu sista veckorna som är kvar.

Regnet öste ner igår. Så jag och Martin gick till video affären för att hyra lite film. Blev fem filmer i fem dagar. Sen missade vi 3 bussar inne i stan. När vi just hade missat den ena sprang vi till toa för att kissa, tyckte vi skyndade oss men "wroooom" såg vi bussen åka förbi. Vi gick in för att invänta nästa buss, för jag var så kall. Men inte hann vi ut till den när den väl skulle gå. Mattias skulle hem till oss eftersom Sara passade barnen. Sa han hämtade upp oss i stan, sen blev det en sväng till ÖB för att köpa en "tvätt hängs ställning" men dom var slut så det blev både Jysk, Rusta,  och slutligen Jula där vi hittade en. Sen var det hem förbi dom och lämna den innan vi slutligen kom hem. Helt slut, för så ont i magen av såna små äventyr. Klockan var redan strax efter 19, så det var bara packa det barnen skulle ha med sig för att sova över hos syrran och dom, eftersom hon ska passa dom idag när jag är iväg hos min barnmorska.

Martin brukar vanligtvis vara ledig nu på fredagar. Men dom som ville fick jobba beordrad övertid idag, så Martin tackade klart JA. Vi behöver varenda krona just nu så vi får ihop till den jäkla skatteskulden. Och det ser även t som att det blir uppehålls väder resterande del av helgen, så det blir nog att Martin åker och jobbar hos mormor trots allt. Han skulle ringa nu på morgon och kolla läget med dom om han ska komma eller ej.

Som vanligt även om barnen inte eh hemma kan man ju bara inte få sova ut.Sover som en kråka om nätterna. Strax innan sju var jag klarvaken och det var bara att gå upp. Ska ta mig lite te & macka och yuougurt med banan i. Sen ska jag ta mig en dusch och göra mig redo för barnmorskan. Ska vara där klockan 10:15. Får se vad vi kommer fram till, skulle ju prata om en ev. igångsättning idag. Tror det är rätt svårt att få det beviljat. Men vi får se.

Återkommer när jag vart där.

BH

Tog mig inte ut igår mådde så pissigt och hade skit ont i halsen. Har det fortfarande. Martin är hemma idag. Men just nu är han och handlar på Ica Maxi. Behövdes frukost grejer här hemma. Magen skriker hoppas han snart kommer hem igen. Ringde runt igår efter BH, och den jag behöver eftersom jag har stor stolek finns bara i Skärholmen. Så vi måste ta oss dit. Jag la undan den tills idag. Så jag funderar på om jag ska proppa i mig alvedon och ta med familjen och sätta mig på bussen dit när vi ätit frukost och så. 

. SD & Propp .


Idag har jag tagit det relativt lungt. Hängt en maskin tvätt och gjort lunch på sin höjd. SEn har jag mest slappat för jag har haft mkt sammandragningar. Fast inga som gjort särskilt ont tackolov. Var på toaleten för nån timme sen, då hade lite av slemproppen lossnat i små bitar, så man nu känner man att det eh ju faktiskt inte mer än några veckor kvar, sen har vi en ny liten familje medlem hos oss! Även om "proppen" gått några dagar innan med dom andra 2 barnen så tror och hoppas jag att vi får vänta ett tag till. 2-3 veckor iaf.

Hampus hade lite feber i förmiddags, och jag känner mig fortfarande lite vissen.
Ont i kroppen och halsen.

Snart kommer älsklingen hem från jobbet och jag ska sätta på potatisen till middagen. Idag blir det smarrig mat här hemma. Har en kyckling i ungnen nu och till det ska vi ha potatias, hemma gjord brunsås, och lingon, och grönsaker såklart *yammi*

. Bilen såld .


YES!
Våran bil blev såld igår. Så himla skönt! Inte för att vi kommer känna av dom pengarna ett dugg eftersom dom ska sättas in på ett konto för att spara ihop till skatte skulden. Men skönt iaf. Nu kan vi säga upp försäkring och parkeringsplats, så det blir över 500:- i månaden som vi istället ska ska lägga undan till skulden.

Känner mig hängig idag som att jag eh på väg att bli sjuk. Ont i halsen, förkylnings blåsor på tungan, och allmänt vissen. Skulle behöva ta mig ner på stan till apoteket och köpa lite nässpray. Skulle även behöva ha en ny amnings bh. Har bara en BH som jag kan andvända nu. Får se om jag orkar... Martin jobbar och regnet öser ner just nu. Kanske blir bättre under dagen. Isåfall får jag väl knapra 2 panodil och försöka bege mig iväg.

GRATTIS Jossan till eran dotter!! <3

Nu ska vi äta frukost här hemma.

Hej sålänge.

. skönare temp. idag.

Igår tvättade jag en massa och hängde ut på tvättställningen på ballkongen. Lunchen blev kokt torksk med potatis/morots mos och en mumsig sallad till. Sen ställde jag mig och bakade kanel och vanlilj bullar. Lagom varmt det blev i köket med ugnen på 250 grader och solen som gassade utanför rutan. *hehe* På kvällen kom syrrans kille förbi och åt med oss, syrran jobbade ju fram till 21...

Sen strax efter 21 igår ringde en man som kommer idag och kikar på bilen *hoppas hoppas* att den blir såld nu. Den står bara och kostar oss en massa onödiga pengar. Plus att det blir mindre att spara ihop till Martins rest skatt på 13000, som ska vara inne i senast november

Idag är det regningt och jag njuter av att det inte eh sådär alldeles tokvarmt. *hehe* Men när bebis har kommit kan det gärna få bli varmt och skönt igen. Får se hur det blir nu i helgen om Martin ens ska iväg till mormor och lasera deras altan. Det ser ut på väder kartan som att det ska bli regn och kallt då.

Nu ska vi äta frukost. Magen kurrar och det eh nån som buffar och påminner mig i magen om att det eh mat dax!

. 1 Juni.


Nu kan man säga att sommaren faktiskt har kommit!

Gud vad varmt det har varit sista dagarna! Igår skulle vi ut med barnen, hade fixat picknick och allt. Då ringer en man som praktiskt taget säger att han är jätte intresserad av att köpa våran bil, och att han skulle åka från Sollentuna om en liten stund.  Då var klockan runt 13.30. Vi passar på att  fika lite, efterpaj eftersom det var mors dag. Sen börjar jag fixa iordning lite ute på ballkongen medans vi väntade på att han skulle dyka upp. Jag torkade av allt jäkla pollen som just nu finns till förbannelse. Dynor ,stolar, golv ... helt GULT!  Jag dammsög dynorna och även golvet, som jag sist av allt moppade av. Vi väntar och väntar. Nu har det gått några timmar. Klockan var väl närmre fem, och jag ber Martin ringda och kollade vart mannen i fråga hade blivit av. Då hade han fått rycka in på jobb. Mmm oki... MEN man kan väl iaf hör av sig då och säga att man fått förhinder, när han visste att vi satt och väntade på honom. Jaja.. hur som helst så vi hann inte med så mkt mer igår än att fika och fixa ballkongen och lite så tyvärr.

Idag har jag vart iväh hos läkaren. Blev sjukskriven nu tiden ut. *skönt* Ett besök mindre att ta sig till... För fyy sjutton vilket projekt det eh att bara ta sig just nu ner till bussen och från bussen när jag ska ner till barnmorskan och doktorn. *phuuu* Känns som man legat magsjuk i en vecka och spytt konstant och när man precis börjat få tillbaka lite lite krafter. Benen orkar inte med. Och det känns som att bebisen ska ploppa ut när som. Ligger och trycker som bara den ner i bäckenet. Men det eh bara bita ihop. På fredag ska/måste jag hur som helst ner till min barnmorska.


När jag kommer därifrån på fredag så åker Martin iväg till min kära mormor, och kommer väl hem lördag eftermiddag/kväll. Han ska hjälpa dom att måla/lasera deras altan. Så det blir bara jag och barnen hemma. Kanske hittar på nåt med syster och dom om hon inte jobbar. Hon börjar på sitt nya jobb idag. Så hon har intro idag och imorgon sen vet hon inte riktigt hur hon ska jobba. Jätte skönt att hon äntligen fått ett jobb hur som helst! :)

Min andra syster väntar jag bara på att hon ska ringa och säga att dom ska åka in och föda barn!! Hon var beräknad för 3 dagar sen men ingenting har hänt ännu. Hoppas det vill sätta fart för henne snart så dom får sin efterlängtade lilla kille!!

Nu ska jag ta fram något som vi ska äta till lunch har inte hunnit så långt ännu. Så får ni andra njuta av det underbara vädret medans det varar, ska tydligen bli sämre väder nu efter idag som det verkar på väderprognosen.




Rss