Mirakel

Jag var en spillra av mitt forna jag
Såg inget ljus, inte en strimma svag
En vingklippt fågel som inte ens drömde mer
Som av sorger trycktes allt längre ner
Men när jag mötte dig älskling
Så ändrades allting
Brutalt

Visst finns mirakel
Och för mig är det faktiskt du
I dina kyssar öppnar himlen sig för mig nu
Visst finns mirakel
I din kärlek så stark och sann
I dina kyssar och i att vi har funnit varann

Du öppnar dörrar jag inte visste fanns
En dörr till livet, jag fick en andra chans
Jag älskar dig mer än du kan förstå
Jag vet du bär mig när jag inte orkar gå
Sen du gav mig din kärlek
Förändrades livet
Brutalt

Visst finns mirakel
Och för mig är det faktiskt du
I dina kyssar öppnar himlen sig för mig nu
Och allt
Är så enkelt och så självklart
Så skrämmande och underbart
Mitt mirakel är du
Visst finns mirakel
Och för mig är det faktiskt du
I dina kyssar öppnar himlen sig för mig nu
Visst finns mirakel
I din kärlek så stark och sann
I dina kyssar och i att vi har funnit varann

Äntligen!!

Ja som sagt ÄNTLiGEN, kan man börja pusta ut. Snart gått igenom alla moment. Skåne resan klar, lån klart, sista inspelningen klar idag. Och det resulterade i att vi fick helt underbara saker för att vi var med. Kan säga en sak resten får vänta tills det sänds den 2/4 kl. 21. Vi fick flytten betald av dom hos en flyttfirma, plus flyttstädningen. Ingen är lyckligare än jag!! Så nu kan jag ta det lungt. Allt är färdigpackat här hemma så det eh bara vänta en vecka nu så går flyttlasset och vi behöver inte tänka på ett dugg mer än den roliga biten: Att packa upp! :P Och jag kan njuta av resten av graviditeten pga av att allt löst sig för oss så himla bra! Jag är super nöjd och så lycklig! <3





Har knappt hunnit med att jag är gravid sista tiden. Tiden och veckorna bara går. Och man känner bebis spralla runt för fullt där inne. Är snart inne i vecka 22. Har gått 20 fulla veckor och 5 fulla dagar idag. Och magen bara växer och växer, undrar hur stor jag kommer vara i slutet av denna graviditeten, hoppas det stannar av lite.

Tjocka kossan kallas man nu mera här hemma. *haha*  Nerå så illa ere inte hitta en jättekul insändare i en gravid tidning för ett tag sen. Där tjejen som var gravid trodde och tyckte hon hade en sån förstående pojkvän. Som förstod henne in i minsta detalj. En dag när hon låg och vila på soffan och pojkvännen i fråga trodde hon låg uppe i sovrummet. Så hörde hon honom prata med en kompis till honom. Där kom det fram, jag vetifan vad jag gett mig in på, den där tjocka kossan bara klagar och är sur och grinig. Bla bla bla. Efter det har vi skattat och kallat mig för tjocka kossan som en kul grej.






Tänkte hoppa i säng och lägga mig nu. Är helt slut. Har vart så mkt i huvudet sista veckorna! Plus bara några timmars sömn när vi var nere i Skåne för barnen vart sjuka och höll mig vaken nästan hela nätterna. Imorgon och söndag ska jag jobba natt, så jag behöver all sömn jag kan få nu innan.




Mitt i allt det här vill jag bara sända alla mina övriga tankar till min underbara och bästa vän Regina som förlorade sin mamma imorse i cancer. Underbara Gunilla vila i frid. All kärlek till dig! <3

Ibland liksom hejdar sig tiden ett slag
och någonting alldeles oväntat sker.
Världen förändrar sig varje dag
men ibland blir den aldrig densamma mer.
Föralltid älskad, föralltid saknad.


Jag beklagar verkligen... ÄLSKAR DiG GUMMAN!

KRAM


hemma igen

Nu eh vi hemma från Skåne igen. Vi har haft det bra men barnen blev sjuka där nere, hosta, feber osv så det har vart läkarbesök. Fått hostmedicin. Båda barnen har hostat så dom har kräkts stackarna... Så nu är det bara fortsätta packa. Och i morgon kommer filmteamet tillbaka och gör en tillbaka blick. Sen på söndag får vi nycklarna till våran nya lägenhet.

Vi är nu skuldfria oxå!! Iaf till alla inkasso bolag osv. Nu har vi bara lån och vanliga räkningar betala framöver. Känns helt underbart! Vi kommer tom kunna lägga undan ett par tusen denna månaden. Har ska sparas ... INTE slösas!! Ska bli kul att se hur mkt vi lyckats spara ihop på ett år sen.

Skriver lite senare. Måste ta hand om barnen  nu.

Jakten på lycka!


Jag satt och funderade... från tonåren och fram till den jag är idag. Hur mkt man gått igenom, både jobbigt och klart bra saker på vägen oxå. Hur mkt skit jag faktiskt har kämpat mig igenom och gått igenom. Hur jag tappade bort mig själv totalt för en stund på vägen, totalt vilsen och hur jag själv, med en jävla stark vilja, hopp, och tro på hur livet egentligen skulle vara... Klarade mig igenom även det helt på egen hand. Livet har verkligen inte vart lätt, det har varit ett evig kämpande. Och jag känner mig bara starkare och starkare för varje dag som går! Även efter det att jag träffade Martin har det vart en bergodal bana, tuffa, och helt underbara tider och stunder. Och dagen då mina barn kom till världen...  ja det går inte att beskriva, ni som har barn ni vet, och ni som inte har ni kommer förstå när ni väl är där. Det är en sån otrolig gåva, och jag gör mitt allt för att vara det bästa för dom. Min älskade familj! 1+1 blev 3, 3 som snart ska bli fem. Fem tillverkade av kärlek och kämpande! 

Jag är LYCKLiG och STOLT över mig själv, så himla stolt!!
Så för er som oxå kämpar i livet, det finns en mening med det.
Den som säger att livet är lätt, ja den lever nog i nån slags "bubbla" eller låtasasvärld!



När verkligheten hinner ikapp!

Jag har nu suttit som på nålar efter att vi medverkat i... ja alla som är nyfikna Lyxfällan. Jag har mått SKiT rent ut sagt på gott och ont. Vi har slavat när vi var unga och låtit räkningar ligga och det har växt nästan 3/4 i ränta. Så vi sökte för att vi ville ta tag i det! Nu kommer alla fråga och undra när det ska sänas och det blir i slutet av denna säsongen vet inte riktigt när ännu.

Det var några tuffa och intensiva dagar både psykiskt och fysiskt, under inspelningen!! Första dagen höll vi tex på från 8.30 på morgonen - 22.30 på kvällen non stop. Och dag 2 och 3 blev oxå rätt sena. Sista dagen var bara små grejer kvar.

Dom la upp en budjet för oss som jag inte ens fattar hur några skulle orka ta sig igenom på 3 år. Det var bort med allt allt i stort sett. Vi har ju legat med påå toook för höga matkostnader per månad... 8500:- i snitt på. Då är luncher för Martin på jobbet, blöjor och välling osv. inräknat i det. Och det eh som sagt på tok för mkt.!

En familj med 2 vuxna + 2 barn ska ligga på 5500:- månaden. Så där kan vi skära ner drastiskt utan att det kommer kännas särskilt. Har ätit på tok för mkt hämt mat som kostat oss flera tusen varje månad + att jag förut åt säkerligen för 30:- kronor godis om dagen och det höll på flera år. Räknar man bara där eh det 900:- i månaden. På dom bitarna som sagt ser jag att det hade inte varit några som helst problem att helt välja bort den onödiga maten och godiset. En dag i veckan kan man få, det eh helt oki men inte mer.

Men sen kommer vi till det andra. Martin skulle "lämna tillbaka" våran bil som vi har som står på hans kära mor. Resekostnader för oss i månaden fick endast vara 500:- i månaden som mitt busskort kostar till jobbet, eftersom Martin går till sitt arbete, det hade alltså inte funnits utrymme att att ens köpa en bussremsa i månaden om vi inte skulle spräcka budjeten för att ta oss urtanför Södertälje. Inte heller skulle vi kunna åka och hälsa på Martins familj i Skåner på dessa 3 år. Martin var direkt tvungen att sluta snusa, och ha ett internet som man endast kunde göra det nödvändigaste på som att betala räkningar, Martin spelar World of Warcraft. Det eh hans enda intresse han hinner med utöver familj och jobb, det hade försvunnit. Matlåda varje dag till oss båda hade inte haft råd med en enda lunch på annat håll för att inte spräcka budjeten och baka bröd och så hemma.

Nu skriver jag i stora drag. Allt med matlådor, bakande och icke handling av mat och godis, det kommer jag även följa nu. Men i det stora hela känns det helt ohållbart, hade inte ens funnits utrymme för oss att ta en bio eller nåt annat som man kan kalla för nöje. Nu kommer vi inte behöva leva så.

Martins mamma har hjälpt oss med ett lån, så hela dagen idag har vi ringt runt och fixat och donat så imorgon när vi kommer ner till Skåne ska vi sätta oss och betala av allt sen kommer vi kunna leva som normala människor igen.
Då kommer vi bara betala av på lånet, och dom vanliga avgifterna som man har per månad. Hyra, el, dagis, tv-avgift, tv/bredband/telefoni. osv.

Ska bli så skönt!! På gott och ont så har vi verkligen lärt oss nåt av att ha varit med i programmet. Herregud om man hade vart lite mer ekonomiskt kunnade redan från början att man hade fattat att det man gjorde, vad det fick för följder. Men som ordspråket säger. Man lär sig av sina misstag. Och verkligen!!

Tack svärmor! Du har räddat oss... Utan detta nee då vet jag inte vad.
Jag har gråtit och gråtit sen dom var här och man fatta hur det verkligen låg till.

Men nu, nu är jag bara så otroligt glad och såå tacksam!! Tack så mycket alla på lyxfällan och Lasse och Elisabeth för all hjälp, och för vårt uppvaknande! Nu kan livet börja på riktigt,det riktiga ansvarsfulla vuxenlivet!

Mer, massa, mest

Hej hej hallå!

Har inte haft tid och blogga, det är såååå mkt just nu!
Först hade vi inspelning torsdag - söndag som var så mkt mer krävande än jag någonsin kunde tro!!

På söndag eftermiddag när slutligen kamera/film teamet lättade härifrån kom barnen hem från Sara och Mattias. Martin och Mattias tog två vändor bort till ica maxi för att hämta kartonger. SEn fredag morgon var det bara att börja pcka hann faktiskt en massa innan det var dags att gå till barnmorskan vid halv tre. ( jag skulle vara där kl. 15 ) jag hann inte mer än nästan utanför dörren och en liten bit bort, så drutta jag om kull riktigt ordentligt. Som alla vet som bor här i Södertälje iaf så är det rena is gatan här just nu och den dagen hade det kommit "pudersnö" som så fint hade lagt sig över och man såg inte alls vad som fanns under så vips  så flög jag slog i ena handleden så jag inte kunde röra den och en kraftig smäll i bakhuvudet. Men det var bara att pina vidare till buss hålls platsen.

Hos barnmorskan gick allt bra .
Ligger fortfarande på 1,5 kg minus sen inskrivningen.
Hjärtljuden låg på 150. Och blodtryckert 120/70.

Sen gick gick jag hem. Martin stannade hemma från jobbet för jag kände mig lite yr i huvudet och mådde lite illa så jag ställde nog till med en lättare hjärnskakning. Och handleden kunde jag inte böja bak den dagen men både huvud och hand är mkt bättre nu.  Har fått ett blå märke efter det.

Sen igår fortsatte vi och packa, kommit en bra bit och det behövs för att på fredag åker vi ner till Skåneland och hälsar på och blir borta fem dagar. Då blir det att hinna hälsa på nära och kära. Sen när vi kommer hem så hinner det gå en dag emellan sen kommer dom tillbaka och gör en tillbaka blick på hur det har gått för oss. Och ett par dagar är det dax för flytt och sen flyttstädning, samtidigt som man ska försöka ¨å iordning det i nya lägenheten. *phuu* Som sagt det eh mkt nu!

Man ska veta att man lever. ;)

Inspelning pågar.

Idag är det sista dagen. Vilket sliiit. Mewn kommer skriva om det sen. Idag börjar vi vid lunch tid. Nu tänkte jag bara lägga upp några foton som jag blev taggad på facebook av min barndomskompis Monica från 1998!! Hela 11 år sen. Så roligt! Jag är det där blonda skrället på bilderna. För er som bara sett mig i vuxenformat ;) *haha*

ENJOY!!







Utmanad

Jag har blivit utmanad av Mervi! http://www.peggybundy.blogg.se


 

  • Länka till den som utmanat dig.
  • Berätta 7 sanningar om dig själv.
  • Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg.
  • Meddela dem så de vet att de har en utmaning att hämta

  •  

    Utmaningen:

    1.
    Jag älskar min familj, mest, mest mest!
    2. Jag är gravid och sååå känslig & gråter varenda onsdag mellan 20-22,
         när jag ser på tv4 fakta, när man ser ett barn komma till världen!
    3. Jag vill flyttafrån södertälje till ett "lungt" ställe med barnen innan dom börjat skolan!
    4. Jag gillar iNTE oärliga och falska människor som tar andra förgivet.
    5. Jag blir ett monster och har kort stubinnär jag inte sovit tillräckligt.
    6. Jag ska gå ner till 62 iaf, i vikt när jag fått barn sen!
    7. Jag älskar godis!

    Jag utmanar:

    Therese
    Anette
    Mia
    Alexandra
    Emma ( i skåne)
    Minett
    Jossan

    Full rulle

    Igår var det värsta, mest tålamods krävande dagen på mkt länge. Hampe var hemma från dagis snorig som tusan och lite hostig. Det värsta är att när han är sådär lite halv krasslig och har strax mellan vanlig temp. och feber så blir det en lillten Damp Hampe *hehe* Från att han vaknade till att jag la honom på kvällen. Så var det fullt ös. Inte stilla en sekund. Pill på verkligen ALLT som man inte får/ska. Tv, dvd, blommor, klättra upp på stolar, osv. osv. Och fick han inte som han ville så var det *bwäääää* direkt. Martin var helt slut bara efter den stunden mellan kvart över tre till halv sju när barnen skulle lägga sig. Tur att det bara var igår. För idag har han vart mkt bättre, nästan som vanlig när han är hur glad och go som helst. Så man får vara glad och tänka att det är bara vissa få dagar ibland som det eh sådär. Men det tar verkligen musten ur en.



    Idag har jag hållt på här hemma med allt möjligt!  Fast jag inte borde. Känns som min rygg ska gå av på mitten eller något,!!

    Först i morse rensade jag garderoben på kläder som bara ligger där som jag inte kan andvända just nu. Dom ligger verkligen där till ingen nytta och bara tar plats! Så när jag var klar med det, var det en hel plastsäck full som ska tillförrådet efter flytten.

    Sen har jag tvättat 3 maskiner tvätt. Och vikit bort all tvätt som jag tvättade igår för att kunna fylla på med nytt. Diskat, bäddat osv. Åt lunch vid ett lax bulgur och rivna morötter, sen la jag barnen nu ligger små glinen och sover middag en stund, så jag passar på att skriva. Vissa dagar hinner man verkligen inte.

    Tycker man har heltids jobb här hemma fast jag eh sjukskriven. Fast det eh mkt att fixa nu innan inspelningen tors-söndag. Och sen planera och packa lite smått inför flytten som får av stapeln om 3 veckor. SEn ska vi ner till Kristianstad och hälsa på hela våran familj mellan 20-25 som kommer nu. Speckat schema, Nu börjar jag bli nervös inför att vi faktiskt ska vara med i tv! Ska ha värsta kamera och film teamet här. Det blir nog kul när vi väl kör igång, och jag tror att det kommer bidra till något bra i slut ändan annars hade jag/vi aldrig ställt upp.

    Älsklingen = Martin åkte ner till Skåne imorse, och kommer hem igen vid 7 tiden ikväll. Saknar han när han är borta. Tycker vi har börjat få det så bra igen. Så skönt. Jag gillar när allt flyter på nåforlunda bra och funkar som det ska! <3



    Nu ska jag göra det sista här medans det eh lungt.

    Hey Hopp sålänge!

    Testing testing


    TJEJER, GÖR TESTET
    tonåren / kärlek / vänner / mogenhet / nöjd med

    Tonåren

    Hur gammal är du?
      25
    Har du det bra hemma? Ja
    Har du bra självförtroende? Både ja och nej.
    Kan du lita på dig själv? Ja
    Hur tycker du att ditt liv är? Man ska inte klaga ;)
    Har du ett bra liv tycker du? Jaaa
    Vill du ändra på något i ditt liv? Ja, endel saker
    Är du nöjd med din kropp? Behöver ner i vikt.
    Något du vill ändra med din kropp? Ska gå ner till min målvikt efter denna graviditeten.

    Kärleken

    Har du någon kille/tjej? Ja
    Vill du ha kille/tjej? Martin!
    Gillar/Älskar du någon nu? Ja min sambo och mina barn!
    Trivs du tillsammans med någon kille/tjej? Jaaa
    Gillar du långa eller korta förhållanden mest? Långa


    Vänner

    Har du bra vänner?
    Ja .
    Du tycker om att va med dina vänner? Jag önskar man han vara det oftare.
    Har du många vänner? Njea sådär. INte så många man umgås med.
    Vad heter dina bästa vänner? Det eh REGiNA , sen 11 år.
    Vad är bäst tycker du, en bästa vän eller många kompisar? Hellre än sann vän än många "polare"


    Mogenhet

    Har många sagt att du är mogen för din ålder?  Det har hänt.
    Har många sagt att du ser äldre ut än vad du är? Nej oftast yngre!
    Har du fått höfter? Mmm efter barnen.
    Tycker du mer om att vara på stan än att vara med kompisar hemma?
    Skönt att komma ut på stan ibland på lite "ensamtid"
    Du älskar att shoppa? Ja, om det finns pengar till det.


    Nöjd med
    [x] Ögon
    [ ] Näsa
    [x] Händer
    [x] Fingrar
    [x] Naglar
    [ ] Ögonfransar
    [x] Läppar
    [ ] Öron
    [ ] Ögonbryn
    [ ] Ben
    [x] Ansikte
    [x] Hy
    [ ] Lår
    [ ] Hår 
    [ ] Röst
    [ ] Fötter
    [ ] Tår
    [ ] Rygg
    [x] Armar
    [ ] Rumpa
    [ ] Mage
    [ ] Helheten

    Helgen!

    Martin och jag hade det kanon mysigt när vi var iväg i förrgår. Åkte in klockan halv 2 med pendel tåget från Södertälje. Vi kom in till stan runt kvart över. Då gick vi till Jensens Böfhus. Blev en 3 rätters middag på lite mer än 2 timmar. Martin tog en räkcocktail till förrätt, jag tog nacho tallrik, till varmrätt tog vi båda Jensens`s Whiskeybiff, och till efterrätt blev varsin banana splitt! Jätte smaskigt och mys pys. 

    Vid halv 5 tiden gick vi bort till filmstaden sergel för att välja nån film som passade bra i tiden för oss. Det blev Yes Man. Men den skulle inte börja fören  klockan 18.30. Så vi hade 2 timmar på oss att göra något annat. Vi strosade runt hand i hand och kikade lite i affärer nån timme. Sen gick vi upp till Sergels Coffee Shop. Martin tog en is kaffe med nåt mint aktigt i, jag tog en lite juice. Mmm! ;) Sen vare dags att gå och köpa lite popcorn och läsk till filmen. Filmen var faktiskt jätte skojjig och mysig på samma gång! Rekomenderar den starkt! Efter filmen tog vi pendel och buss hem och vi var hemma här runt tjugo i 10. så det blev en heldag mer eller mindre. Jätte mysigt hade vi det! Det är inte ofta man kommer iväg sådär bara vi 2.




    Igår var jag syster och Mattias iväg hos mormor Ulla. Det var sååå länge sen jag var där nu. Så jag passade på att smita iväg från familjen igår för att hälsa på. Var en stor kalkon inplanerad på menyn. Men när vi kommer dit vid klockan 14 som bestämt står kalkonen i en påse på trappan, och en lite små irriterad mprmor kommer ut och påpekar det. Dom hade tinat den och när hon skulle ta bort plasten runt omkring stank det fullkomligt ruttet. Hon som hade planerat och köpt ala tillbehör till. Men det var bara att ta bilen och brumma upp till Ica Maxi och köpa ny mat. Det blev kyckling och potatis sallad. Efter det vart det inlagda persikohalvor med visp grädde. Och innan vi åkte hem blev det lussekatter och kakor och te/kaffe. Tiden går så fort när man eh där. Man har så mkt att prata om, saker som hänt/händer bla, bla bla *hehe* Så vi åkte därifrånvid 19.30 tiden.

    Då tog vi en sväng förbi mina kära vänner Anette och Pelle och deras otroligt söta Isak som blivit såå stor sen jag såg han sist när jag var där vi midsommar! Jätte kul att se dom igen!! Och dom hade gjort så otroligt fint i sin lägenhet. Ska med fixa iordning fint sen när vi flyttat!! Vi var där nån halvtimme sen åkte vi hem till Martin som hade haft barnen hela dagen. Dom hade haft det jätte mys. Och innan Filippa somnade låg hon i Martins knä i soffan och kikade på Pippi Långstrump. Martin var så nöjd så. Det är inte ofta dom får "pappa dotter time".



    Idag fyller min lillebror 17 år. Hipp Hip Hurraaa!

    Vi är dit bjudna på fika hela bunten.  Syster och Matte åker bil dit. Så vi får isåfall ta tåget. Får se om vi ska åka dit beroende på hur mkt jag har kvar på buss remsan. Sara och dom ska åka hem idag efter att dom vart hos lillebror och dom. Dom ska få ta med sig ett barn möblemang till min andra systers dotter Alice och en gungälg från Ikea. Vi har 2 av varje, alltså varsinn till barnen. Men eftersom vi snart ska flytta och barnen ska dela rum så känns det dumt att ha 2 av varje som bara tar massa plats. Så jag frågade om Elin ville ha det till sin dotter och visst ville hon det. Så idag blir vi av med det! Lite saker mindre att bära i flytten. Sålde även vårt skötbord i förrgår. För vi kommer att behöva ha ett väggskötbord till nta bebisen när vi flyttat för att spara plats. Även en data skärm som jag gett min syster ska dom ta med sig idag! Bättre ju mindre saker det vlir att flytta! Ska nog lägga ut Hampes mammut säng av den äldre modellen och köpa en växa säng när vi väl flyttat. Han ligger fortfarande i spjälsäng så.

    Nej nu blir det frukost dags sen får vi se vad som händer och hur det blir idag!

    4 år idag.

    Idag har jag fått sovmorgon. Hampe vaknade klockan 06.10 då gick jag upp 20 min. sen kom syster kille upp och tog barnen och jag sov till 08.40 såå skönt! Ska snart göra oss iordning, duscha och så sen blir att ta pendeln in till Stockholm. Middag och bio. :)



    Martin
    !

    För varje slag mitt hjärta slår, så hoppas jag att du förstår.
    Att varje slag, det slår för dig. Tack för att du finns hos mig.

    Du lärde mig le åt allt svårt,
    Du finns vid min sida när livet är hårt.
    Även dom stunder vi haft det lite svårt.
    Du vet att du betyder allt.
     Inget jag utan dig.

    Tack för att du finns och lyser upp min dag.

    Jag älskar dej..!




    Igår var vi som dagt på ultraljud. Och det visade sig att det är en liten dotter i magen. Känns jätte kul.!! Filippa ville ha en lilla syster oxå. Allt såg fint ut, allt satt där det skulle. Fick inte till några jätte bra bilder men här kommer 2 iaf. Var i vecka 17+4 igår. 18+3 enligt sista mensen, 6 dagar bak flyttad. Så alltså en dag plus eftersom jag redan räknat graviditeten efter det tidiga vaginala ultraljudet i vecka 9 där jag blev flyttad 7 dagar. Så 11 Juli är hon beräknad att komma till värden enligt gårdagsen Ultraljud.





    Nu ska jag duscha så ska vi ge oss iväg i snö stormen in mot den stora staden för lite mys pys! :P

    Ultraljud!

    Idag var vi då på det efterlängtade ultraljudet. Allt såg jätte fint ut.
    Och det väntar en liten tjej i magen. Så roligt!
    Ska strax se ett program på tv:n så jag skriver mer i morgon och lovar att lägga upp en bild på lilltejejen från UL:et!

    Hej så länge. :P

    Sjukskriven

    Då var det kväller i stugan igen. Har precis fått små knattarna i säng. Idag har barnen vart på dagis. Jag har städat av här så gott det gick. Sen var jag hos läkaren kl. 14 med min rygg som känns som den ska gå aaav och bäckenet känns som det är nån som sticker in en kniv i bara man tar en prommis på 10-15 min. Jag blev sjukskriven månaden ut. Inte så kul att bli sjukskriven så tidigt, meeen nödvändigt!

    Idag ringde dom och sa att vi kommit med som deltagare på ett program vi har sökt till. Inspelningarna börjar på torsdag om en vecka för er som vet vad det gäller. Pirrigt!

    Imorgon bitti är det dagen kommer för ultraljud! Syster ska knata iväg med barnen till dagis. Och Mattias ska köra oss till sjukhuset, så snällt. Är pirrig nu och så nyfiken på om det blir en kille eller tjej denna gången *hihi*

    Återkommer i morgon med vidare info.

    See Yaa.!

    Hej hej hallå!

    NU är barnen hemma igen = full rulle! ;)
    Syster och hennes Thias ska vara kvar här tills i helgen. Dom ska passa, och kila iväg med barnen till dagis, när vi ska på ultraljud nu på torsdag. Dagen efter är som sagt vår 4 års dag, då ska dom passa dom då oxå så vi kan komma iväg på nåt mys.

    På torsdag nästa vecka åker Martin och Filippa ner till Skåne och hälsar på, och kommer hem igen på tisdagen. Martin ska till läkaren där nere ang. körkortet så snart snart vi tror inom 2 månader kommer han ha fått det tillbaka ska bli såå skööönt!

    Har packat lite smått här hemma. 14 kartonger packade jag igår känns i ryggen idag, kan knappt böja mig framåt. Känns som jag kommer inte klara att jobba så länge den här graviditeten. Har fått en läkartid imorgon kl. 14, får se om jag blir sjukskriven, har även bokat tid hos sjukgymnast och pratat med min barnmorska.

    Nee nu ska jag ta ur äppelpajen ur ugnen. Sen ska jag slänga mig i soffan och kika på en film med syrran och hennes gubbe. Min gubbe är på jobbet ända fram till 23 stackarn...

    Hej sålänge!
    Rss