Jag avlider!

Idag är en eländig dag. Trött som tusan, kan knappt sova om nätterna som det eh nu. Barnen kommer jag inte ens med till dagis, och det är fullt ös på dom här hemma av understimulans. Jag kan inte böja mig ner. Mitt bäcken fullkomligt tar knäcken på mig. Jag har så oooont, det trycker på blygbenet. Och jag börja tillo med gråta av smärta för en stund sen. Martin jobbar kväll denna veckan... Behöver jag säga mer.

Ringde min syster och erbjöd henne mot betalning att hjälpa mig här hemma med barnen, tisdag -torsdag. Betalde även busskortet så hon kommer hit. Vi förlorar alldeles för mkt pengar om Martin ska vara hemma dom dagarna. Han är ju ändå ledig sen fredag, lördag, söndag och måndag, och kan hjälpa mig då. Tack gode gud att folk ställer upp nu. Vet inte vad jag skulle gjort annars. Ringde chefen på dagis idag, vi har ju sagt upp platsen på vi har bara för att jag kan verkligen inte gå dit & vi inte kan utnyttja den. Vi har ställt oss i kö på dagis i närheten. Jag förklarade läget, men som läget är nu så finns inga platser alls överhuvud taget. Vad jag kunde göra är att skicka ett brev och förklara läget för "nämden" och kanske kanske dom kunde ordna en plats tidigare här i området. Men hon trodde det var rätt kört eftersom läget är som det är med platsbristen. Men sen har jag iaf gjort allt jag kan göra själv.

Inge kul just nu!

Rubrik

Igår bakade jag och Filippa, både frallor och äppelsocker kaka.
Bilder säger mer än ord.



















Idag finns det inga planer än så länge. Jag har sovit jättedåligt inatt... Efter att jag var hos läkaren igår, och han bad mig om jag kunde gå på hälarna så brakade mitt bäcken ihop totalt! Idag har jag såå ont. Värsta dagen på hela graviditeten. J**la läkare om man får säåga så!  Nästa gång jag ska dit gör jag inte den där övningen. Man ska jhu inte bli sämre av att gå till läkaren... *hmm och suck*

För övrigt mår jag bra!! Är så glad att vi klarat oss från alla sjukdommar. *peppar peppar* Så mkt som vi vart sjuka nu när barnen gått på dagis, och så fort dom inte varit där nu på ca 1 ½ månad. Så har vi faktiskt hållt oss friska. Lite snoriga, och någon dags lös i magen för Hampe, men det är inget mot det vi haft.

Igår fick äntligen Mia & Per sin efter längtade dotter. Vet inte vad hon ska heta ännu, men så söt tjej på 4220 gram och 50,5 cm lång. Och hennes barnmorska som sagt att hon inte trodde det skulle bli nån särskilt stor bebis. Jag fnissade lite för mig själv. Och tänkte. Aj aj aj. STORT GRATTiS till er :) NU längtar man ännu mer.!! :P

102 dagar kvar till beräknad BF!

Lite av varje

Igår förmiddag var jag, Martin & Mattias iväg en sväng på barnbasar. Fyndade massa super fina kläder för en billig peng till barnen. Funderar på om jag ska sälja iväg massa saker nästa gång som nog skulle vara den 26 april. Ett bord kostar 300:- så det tjänar man in rätt snabbt. Efter vi var där så åkte vi och handlade  handlade på Ica Maxi innan, Sara och Mattias skulle bege sig hemåt för den här gången. På eftermiddagen kom Katja med familj förbi på en fika, fullt ös medvetslös med alla barn! 





Idag var det upp med tuppen. Sjukgymnast besök klockan 9.00 & läkarbesök hos barnmorskan klockan 9.40. Hade ställt mobben på kvart över 6, men hade helt glömt bort att man nu har ställt om till sommartid. Lyckligtvis vaknade jag  kvart i 6 enligt min mobil och gick ut gäspandes i köket och sneglade till på köks klockan. Kvart i 7. Juste sommartid!! *hehe* Hann iaf iväg i lagom tid som jag hade tänkt mig. 

Hos sjukgymnasten gick det bra, fick TENS. Man säter "plattor" där man har ont. Sen sätter man på det i önskad käsnlighets grad. Det vibrerar och känns som någon slags massage. Kändes skönt faktiskt. Får se om det kommer hjälpa. Ska dit på torsdag igen klockan 9 för yttligare en behandling. Sen kilade jag iväg till läkaren och blev sjukskriven månaden ut. Sprang direkt till försäkringskassan brevlåda med sjukintyget och sen satte jag mig på bussen hem.

Fint väder idag!! Nu har dom jhu lovat vår och jag hoppas verkligen att det blir så! Jag  längtar!

Barnen somnade nu precis "sova middag time" och Martin sprang precis iväg till dagis för att fylla i ett intyg om att barnen vart sjuka och att han "vabbat". Sen skulle han iväg på besiktning i våran nya lägenhet. Får hoppas dom blir nöjda med flyttstädningen. Vi har inte kollat efter att städfirman var där i fredags. Och att vi slipper bli debeterade för någonting där borta. Brukar kunna kosta rätt mkt.

Ska strax fixa lite lunch. Idag blir det grillad kyckling på menyn, bulgur, en sallad och turkisk yougurt med vitlök i. Till middag ska jag göra en wok och ris röra med ungstekt lax. Mmmm...

Ha en bra dag!

IKEA

Igår var vi iväg hela gänget till Kungens Kurva. Filippa var hos Katja några timmar under tiden och lekte med sin "bästis" Chanell. Jätte gulligt av vi kunde få henne hos dom under tiden! Köpte en flaska vin som tack för hjälpen. Det hade tydligen gått superbra, så det var ju skönt. Vi gick och kikade lite på IKEA. Och sen tog vi en sväng till Heron City. Handlade bara på IKEA för 99:- *duktig vha, hihi* Sen på Heron blev det bara dammsugarpåsar och en glassfika på Donken. Var skönt att bara komma iväg ut och kika lite även om bäckenet gjorde sig påmint.

För se nu hur länge vi håller oss friska efter att ha vart på IKEA. Brukar alltid bli sjuk ett par dagar efter att jag har varit där. Det slår aldrig fel! På hemvägen åkte vi förbi ÖB och köpte lite allrengöring och sådär. Det var fullkomligt snökaos IGEN. Just när det börjar bli vår, äntligen... så kommer det klart ett bakslag. Våååren, kom igen nu! ;)

Sen åkte vi och hämtade Filippa. Syskon vagnen var det bara att glömma att få hem igår som det snöade. Så den för vi nog ta här i helgen någon dag. Hade så ont i magen hela kvällen igår kväll fick ligga med rispåse på magen. Men idag känns det bättre tackolov.
 

Idag är Sara, Mattias & Martin iväg och jobbar lite hos Mattias pappas sambo. Behöver alla extra pengar man kan få i dessa dagar! Dom ringde igår och frågade om dom kunde komma och hjälpa till, så dom for iväg vid 7 tiden i morse.

Förresten! Inatt vid kl 02 vaknade jag av storbråket här ute. Var undommar som var på fyllan runt 15-20 pers. Var ett jäkla liv! *grrr* Stod och kikade i fönstret lagom irriterad. Lät nästan som dom stod i hallen som dom skrek. Hade jag haft nummer till störnings jouren hade jag ringt! Tillslut avlägsnade dom sig iaf och jag kunde somna om igen efter en stund.. Jag älskar mitt lugna, stabila och trygga liv. Fyy när man var yngre vad man kunde hålla på! När vi betalt av på lånet om 3 år ska vi ögona böj från den här stan!

Nu ska jag fixa lite med bilder på datan.



Här är mina små älsklingar.
Alldeles nyfödda och heeelt underbara!






Är så spänd på hur den nya ska se ut! Kommer detta oxå bli en rödtott eller kanske barnet för en gång skull för mer drag från mig *hehe*

Blöjs!

Så kom då blöj leveransen!
32 lådor fick jag springa upp och ner med i trapporna.
Man ska varken springa i trappor eller bära tungt, när man e gravid!
Men vad gör man... Nu eh dom här iaf.
*PHUUU*

Vår känslor!

Igår blev det en prommis i det underbara vädret, med barnen! Sakta men säkert gick vi till Ica maxi. Fick till och med ta av mig halsduken för det var rätt varmt! Det gick bra med bäckenet oxå men ryggen kändes, men det sket jag i jag bara njöt. Jag verkligen älskar när solen eh framme. Inget kan nog få mig lyckligare, förutom min sambo + barnen klart. Men det var sååå skööönt! Och lika fint är det ute idag. Nu kommer nog våren trots allt!

Har nog aldrig uppskattad vädret så mkt sen jag blev mamma. Jag är ingen vinter människa, det måste jag erkänna. För min del kunde det lika gärna fått vara, sommar, höst, vår... sommar, höst, vår. Vinter i all sin ära men då ska man vara uppåt i landet, och åka skidor och sånt där då ere super mysigt! :) Men vintern är ju ändå trots allt barnens årstid. Pulka, snö bollar, snögubbar och skridskor. Jag fullkomligt älskade det när jag var liten!! 

Åter till gårdagens prommis. Vi tog bussen hem. Och gick upp för den långa och sega backen. Filippa fick utbrott på mig för att hon inter fick åka vagnen trött som hon var. Jag försökte att förklara, att eftersom hennes sida av vagnen var full med saker som mamma inte kan bära nu för hon har en bebis i magen, så får du gå denna lilla biten hem som en stor och duktig tjej. Men nää... Icke! Så rolig ibland den där 3 års trotsen. ;) Hon somnade rätt snabbt när vi kom hem. Jag satte fart med lunchen. Korvstroganoff med ris. Blev jätte mumsigt. Sen satte jag fart med att stryka gardiner till köket och varje gång jag skulle  hänga upp så såg det knasigt ut eller så var dom för korta så tillslut hängade allt som det gjorde innan jag började och jag hade laaagom ont i magen efter allt flängande upp och ner på stolar.

Vilade mig en liten stund och tog panodil. Sen satte jag fart och baka. Blev bröd med honung och havregrynsgröt i. 4 baota limpor. Och jätte smaskigt.. Vi fikade allihopa innan barnen skulla nattas. Försöker hålla dom uppe lite längre nu på kvällen. För sista dagarna nu har dom vaknat mellan 5-6 pga av att det säkerligen börjat bli så ljust ute på morgonen. Men imorse sov dom iaf till halv 7.

Hampus fick ju en ny säng när vi flyttade hit, en vit Kritter från IKEA. STORA KILLEN sängen kallar vi den. Han har sovit där om nätterna, men då har han först somnat inne i spjälsängen hos oss.Sen har vi bärt över honom när han somnat in. Vi har försökt lägga dom samtidigt, men dom eh sköövilda. Men nu har vi bestämt oss för att vara envisa, så igår efter mkt om och men *hehe* så somnade han tillslut där och har sovit hur bra som helst inatt. Så nu blir det ingen mera spjälis för honom. Kan vara bra att göra slut på det nu i god tid innan bebis ska komma så han inte känner sig undanskuffad från oss sen när hon väl kommit. Det vill jag inte!!


Ne nu ska jag nog sätta mig och läsa lita saga med barnen i soffan. Sen innan klockan 13 så kommer 1 av våra 2 blöj leveranser som vi fick i gåva när vi var med i lyxfällan. 6 månaders blöjor för 3 barn. Nu kommer för 3 månader. Och sen nästa gång kommer för 3 månader till. Vågar knappt gissa på hur mkt det eh och vart ska vi få plats med alla dessa blöjor. Men det hittar vi nog nåt fin fint ställa till! :P Sen klockan 14 är det dags att vara på plats på BVC med barnen. Filippa ska ha 3 års kontroll och Hampus 1 ½ års kontroll.

OJ det här blev ett långt inlägg!!
Så ser våran dag ut iaf.

Vecka 24+3

Idag vaknade mina små änglar klockan fem. Det var bara pusta och sucka lite och sen kliva upp. Blev rätt omgående havregrynsgröt lagning. Martin ville ha innan han skulle till jobbet och barnen åt upp så fint dom oxå. Sen tog jag och stoppade barnen i ett bad, och skurade av handfat, toalett osv. under tiden och satte på en maskin tvätt.

Det eh lika underbart vackert väder idag som igår här! Tänkte ta en prommis till maxi i snigelfart med korta steg som min sjukgymnast sa till mig. Behövs handlas lite, det är kanon fint väder och jag tänkte ändå ut med barnen om ett tag så jag tar 2 flugor i en smäll!

Igår blev det tillslut det omtalde bullbaket. Blev även brödbak. Tycker det eh kanon mysigt att baka, så idag tänkte jag köpa lite schysta ingredienser och baka lite bröd så att det finns här hemma. Gottans med eget hembakat bröd jhu!

Har kommer magbilder från nu på morgonen.
Idag vecka 24+3.





Herregud kikade just på magbild från vecka 25 med Hampus!
Den var ju sååå mkt mindre!

No bullbak.

Idag vaknade min lill kille klockan sex. Lagom till Martin skulle upp och gå till jobbet. Så vi gick upp tillsammans allihopa.  Har här på morgonen, gett barnen frukost. Satt på en maskin med disk, och en med tvätt. Tänkte slänga i mig en tallrik gröt om en stund. Med mitt älskade låg kalori äppelmos.



Förresten så fick Martin reda på i förra veckan att dom bara jobba dagtid nu framöver på obestämd tid. Annars jobbar han ju en vecka förmiddag 06-14.30 och eftermiddag 14.15- 23.06. Och nu har han i 3 veckor bara jobbat tis-tors och vart ledig måndagar och fredagar. Det finns inget att göra där nere. Nu går det inge vidare för Scania alls. Får hoppas han får behålla jobbet och att det vänder inom en relativt snar framtid. Vi åkte förbi Scania häromdagen. Det eh fullkomligt proppfullt med osålda lastbilar däre nere. Ja vad säger man... Man ska vara glad att man har ett jobb i dessa dagar.

Blev inget bullbak igår. Hade glömt att skriva till en av dom viktigaste ingredienserna på listan, vetemjöööl. Hehe. Men Martin skulle ta det idag på väg hem från jobbet. Så det får bli lite bak här hemma sen i eftermiddag. Så underbart fint väder idag, så det blir en sväng ut med små knattarna.

Måste skryta lite om våran diskmaskin! Så otroligt skönt att bara sätta in där, helt plötsligt har man massa tid till annat. Jag bara ÄLSKAR den!

Bitter f***a

Det gick bra hos sjukgymnasten idag. Men oj vad det gjorde ont att bara ta sig dit! Ska tillbaka om en vecka och få TENS. Och så ska jag köpa ett stöd bälte till bäckenet då.

Tänkte ställa till med ett bullbak här i brist av saker att hitta på när man inte kan knappt gå utanför dörren. Martin min älskling är och handlar saker åt mig. Usch jag är nog ingen rolig flickvän och sambo just nu. Tycker inget eh särskilt kul då man känner som en fånge i sitt egna hem. Finns verkkligen inget att göra förutom att leka med barnen, städa och plocka. Vissa dagar blir jag bara sååå less! Man kommer lixom ingenstans. Kunde lika gärna haft fotbojja på mig, hade inte märkt någon skillnad. Och snön ute som kommer nu gör jhu inte att man blir gladare. Som sagt jag vill ha vår med allt som hör till!

Så nu har jag vart bitter fitta färdigt *hehe* Nu kom Martin = Bullbak!

Hey Hopp!

famnilsson

Är lösen till min bilddagbok.

Vill ha vår nu!

Har inte hänt så mkt här i helgen mer än lite tv/sällskapsspelande. Jag har haft så ont, så vissa dagar känns det bara...  blää!! Ibland som att man är fängelse i sitt eget hem. Är ju bara att man är här på hemmaplan nu om man inte absolut måste iväg som till barnmorskan eller sjukgymnast osv. Annars sitter man bara här. Martin får nu tillbaka sitt körkort inom en månad. Ska bli sååå otroligt skönt! Åkte med syster och dom till Maxi i förrgår. Bara genom dom 10 minuterna man var där så fick jag skit ont i bäckenet. Idag har jag tackolov tid till sjukgymnasten, får se vad hon säger och gör. Ska vara där klockan 11.

En helt underbar grej! Från och med igår kväll så slipper jag slå och slava och diska i köket något mer. Vi åkte och införskaffade en diskmaskin på blocket. 1500:- provade igår och den diskar huur bra som helst!! Jag och framför allt min stackars rygg är supernöjd. Det blir mer än oftast att det eh jag som får stå där med disk. Efter frukost, efter lunch, och efter middag. Så detta eh bästa saken vi införskaffat på mkt mkt länge!!

LOOVE iT! Tack Therese för skjuts hjälpen!





Inatt har det klart kommit massa snö igen! Mindre skojsigt. Jag vill ju ha vååår! Lite sol, värme, knoppar som slår ut och fåglar som kvittrar! Åhh så roligt om en månad nu flyttar syster och hennes sambo hit till Södertälje och om 2 månader flyttar Katja och hennes familj hit till området där vi bor. Katjas dotter eh ju Filippas bästis säger dom så det eh jhu kanon kul för barnen, nu kan dom ses ofta igen som förut när vi bodde i samma kvarter.

Här är tjejerna för ca 1 ½ år sen. Gud vad det hänt mkt sen dess!!

 



Lagt upp lite nya bilder på lägenheten på min bilddagbok för övrigt. Heter glittra där ifall det är någon som vill lägga till mig. Ha en bra dag!

Bada idag kanske?

Igår blev det lite spelande för dom andra, men dom fastna med Gitarr Hero så jag gick och la mig runt 21.30 och kikade på lyxfällan på datan och sen såg jag ett avsnitt av diagnos okänd. Sen somnade jag som ett barn.

Gick upp i morse med barnen vid 7 tiden. Då blev det havregryns gröt med låg kalori äppelmos till frukost för oss. Äntligen fick jag hem mina älskade havregryn vid handlingen igår.. Nyttig, god och billig frukost! Sen satte jag på en maskin tvätt och diskade lite. Idag känns det som hela ryggen ska gå av. Funderar på att ta det där badet med syrran idag. medans Martin & Matte tar med sig barnen och åker till Net on Net och köper en ny orginal dosa till våran TV så man kan ställa in kanalerna ordentligt här på TV:n. Som det eh nu finns inte 3:an. osv. Och om 2 veckor (2/4) är det ju vårt avsnitt på lyxfällan som kommer, det vill man jhu se. Usch vad pinsamt att se sig själv på tv bye the way. Men det bjuder jag på. Vi har iaf fått kanon ordning på allt :)

Idag blir det våfflor på menyn åt gänget till lunch. Och själv tänkte jag göra en fullkornspasta sallad, med tonfisk och keso till. Till middag blir det lasange. Var länge sen nu! Inte så nyttigt kanske, men ohh så gott! :)



 

Får se hur dagen blir om det blir bad eller så. 

Mys Fredag

Blev inget bad idag. Jag var så trött och sov till klockan 8. Sen åt vi frukost, efter det badade jag små glinen.


 
Sen slet med oss syster Mattias för att storhandla på Willys. Blev 6 pappkassar och mat för 1800:- Man får mkt där borta för pengarna! Har skrivit upp en matlista så man har lite mat inplanerat. Annars har det oftast en förmåga att gå alldeles för mkt pengar på mat varje månad. Martins mormor och morfar ringde och gav oss 1000 kronor i bidrag till den frysbox vi ska köpa från Rusta för 1300:- så det var super gulligt av dom! Ska försöka inhandla den i veckan som kommer nu.

Nu på kvällen har vi lite mys pys kväll här hemma! Ätit tacos. Köpt hem lite snask. Och ska spela PS2, blir Gitarr hero 4 och Buzz. Dom andra har köpt några öl. Men jag får nöja mig med mitt citron vatten och kanske nåt glas påskmust.  Det blir bra det med!!

Ha en bra kväll!

Och grattis Anettepå din födelsedag!!
Hoppas du haft en jätte mysig dag!! <3

Torsdag

Idag tog jag bussen ner på stan vad 12 tiden. Sprangf bort till HM och köpte mina kära mamma byxor och lite smink. Provade lite kläder. Sen var det dax att  kila upp till nya barnmorskan som heter Liselott. Kanonvar hon, jag är suuupernöjd.!! Passade mig som handen i handsken med person kemin.
Alla mina värden var kanon bra.

Idag är jag alltså i vecka 23+4.

Vikt:
4 kg + sen inskrivningen.

Hb värde:
131.

Glukos (socker) värde:
4,5. 

Blodtryck:
109/78.

Fosterljud:
150
 
Och slutligen måttet på magen som kallas så fint som

Symfys-fundus mått:
24 cm.

Låg lite över "standard strecket" ni som vet hur det ser ut, alltså det där mitten strecket. Och sen om en månad pga av min läng och vikt och jag har jag ett för högt BMi, så ska jag göra en sån glukos belastning. *iugh* Minns det sen jag gjorde med Filippa inte det allra godaste. Men men jag gör hellre saker en gång för mkt än en gång för lite.




Sen när jag var klar där så tog jag bussen till Ica Maxi för att handla lite mat. Blev så tungt så Martin tvingade mig att vänta vid Maxi för att han skulle minsann promt ringa en taxi till mig. Så det gjorde han. 94:- blev det billigt tycker jag med tanke på min rygg idag som är katastrof. Har så ont!

Min syster och hennes kille kommer om nån timme, och imorgon har jag bjudit med mig syrran till Sydpoolen för att simma. Jag måste verkligen röra på mig och göra något. Jag funkar ju inte rent praktiskt som människa som det är nu, men jag kämpar på iaf. Ska ta på morgonen runt 8 snåret. En bra start på dagen!

Har kommer en magbild som min inte allt för foto
 intresserade sambo har tagit nu för en stund sen.

 

Barnmorskan idag.

Igår somnade jag som en stock på soffan runt 21.30, blev ingen sömn för mig på dagen. Så lagom trött var man. Martin tog 3 vändor ner på macken här borta för att köpa ett paket majs välling till Hampes stackars mage. Första gången hade jag hans kort i fickan så det var bara för ha att vända hemåt och hämta. Andra gången tog han fel paket. Havrevälling. Och så då 3:e gången gillt kom han hem lagom tills Hampe skrek efter *nänning*. Det enda han fick igår lilleman, var mariekex, vit formfranska, vatten, han vägrade ta vätske ersättning. Fast det eh ju inte så konstigt, man vet ju hurt det där smakar. Han gick och tjatade heeela dagen efter *nänningen* ( = vällingen). Men vi hade bara havre hemma som han i vanliga fall dricker. Nu har natten gått och det har inte kommit något mer bajs, än sålänge iaf. *peppar peppar* Hoppas majsvällingen nu gör/har gjort lite verkan.

Ska väcka Martin om ett par timmar, slänga mig i duschen och ner till min nya BM på Luna. Hoppas nu att hon är bra! Ska börja mäta magen idag. Spännande! Tänkte springa ner till HM innan och köpa mig ett par till mamma byxor av dom som jag redan köpt. Det eh klart "mjukisar" i 95 % bomull och 5 % elasten. Jag hatar byxor som sitter åt när magen börjar bli stor!! Så dessa är helt underbara. Var nere i veckan och såg att dom hade massa av dom byxorna där nere.



Nedvikbar, elastisk linning för hög och låg midja.
Dragsko vid benslut med praktisk kardborreknäppning på insidan.

Finns i svart, grå och röd.
198:-




Ser ut som att det ska bli fint väder idag med. Hoppas nu att Hampes och klart våra magar håller sig i skakt så vi kan ut och leka lite! Martin ska väl iväg och jobba så fort jag kommer hem från BM idag. Sen eh han ledig fredag-tisdag. Jag tänkte ta en sväng till Sydpoolen och simma imorgon. Blir galen av att jag inte kan röra på mig. Och GÅ...

Magsjuka

Fy vilken natt! Nån timmas sömn bara...Hampe har fått magsjuka, det fullkomligt rinner ur honom stackarn. Det lutar verkligen sån där fräään och sjuk mage! *iugh* Så nu är det vätske ersättning, marie kex, rostat bröd, vatten, och avslagen coca coola som gäller. Jag vet att kokt mat eh bra när man eh sådär men han är inte sugen. Jag känner mig med hängig och nyser. Fick skit ont i halsen igår kväll. Får se om vi ska bli sjuka nu. Martin är hemma och vabbar idag och hjälper mig med barnen. Jag ser i kors för jag eh så trött. Ska försöka ta mig en liten tupplur sen. Hoppas hoppas nu inte att vi smittat Regina och dom med den här skiten. Men vad skulle man veta att vi skulle bli dåliga....

På måndag har jag äntligen fått tid hos sjukgymnasten!
Och imorgon ska jag till min nya BM kl 13.

Nee soffan nästa!

Återkommer..

Happy day!

Idag har jag haft min älskade och bästa vän Regina på besök. Har inte träffat henne sen Hampe var 3 månader så det var så skönt! Hon har blivit sååå smal och fin. Motivation AB !! ;) Dom kom hit runt 12 tiden. Vi steg upp klockan 06.15 här hemma idag jag och barnen. Vid 7 tiden vart det frukost och sen stoppade jag barnen i badkaret. Sen tog jag en sväng med dammsugaren och skurmoppen i lägenheten. Och hängde upp en maskin tvätt. Martin vaknade strax efter 9. Då tog jag oxå en dusch och fixade iordning mig lite. Sen tog Martin cykeln till Ica för att handla lite till dagens mat som jag bjöd på. Blev bacon lindade kyckling filèer. Med Cream Bonjor ost i, ris och lime och chili sås. Och jag satte fart med att baka kladdkaka att bjuda på eftersom jag vet att hon älskar det.

Var så kul att ses. !! Som jag längtat!
Och deras son är ju bara för söt, lilla Cazper!
Hoppas vi kan ses snart igen!!



Imorgon är det ju begravning för hennes kära mamma. Jag ska dit om min rygg tillåter. Inatt har jag fått upp 2 ggr för att äta panodil för min jäkla rygg. Har så himla oont! Hoppas sjukgymnasten ringer snart så jag kan få komma dit och få några slags övningar som kanske för nångon slags rätsida på det onda. Just nu ere förjää***gt! Klag tanten på G. Nerå annars trivs jag med livet i stort! Men detta med rygg och bäcken kunde man väl sluppit. Men sen ere ju så man får ju nåt helt otroligt utav det så det eh klart värt all smärta! Våran dotter ska nog få namnet Joanna. Men vi får se när hon kommer kanske inte alls ser ut som en sådan. ;)

Halv trasig Carro upphittad.

Igår blev det påhälsning hos Katja och dom. Tog bussen ner på stan för att köpa nässpray till min stackars näsa som är helt nässprys beroende pga av för mkt andvändande och graviditets täppa. Sen tog vi bussen upp till dom. Fikade lite och åt en och annan våffla. Sen lekte barnen och busade. Efter ett pat timmar Filippa fick 2 snytingar av Katjas 1 ½ åriga son son, sen var det kört, gråt och lessna miner. Så det var bara att bege sig hemåt. Vi gick hem. Gick förbi våran förra lägenhet och hämtade lite mat där borta som vi har kvar i frysen. Eftersom vi bara har frysfack här och vi har lägenheten månaden ut så har vi hämtat lite då och då nu när vi behöver. Flyttstädningen kommer göras den 27 mars av flyttfirma.

Sen gick vi hem. Fyyy säger jag bara! Mitt bäcken, mage och min stackars rygg. Har såå ont så fort jag går en lite längre sträcka. Det känns för jävligt! Undra hur det det ska kännas framåt slutet, det vågar jag knappt tänka på. Ska iaf ringa sjukgymnasten idag och hoppas ppå att få en tid så snabbt som möjligt!

Tog lite bilder igår med min kamera. Den har gått sönder när den legat i sköt väskan. Och just nu har jag verkligen inte råd att köpa någon ny heller :( Kan inte somma med den eller så. Den lever sitt eget liv. Den funkar lite när den vill nu. Fyy min enda sak som jag tycker är kul... Hoppas på att kuna köpa en ny relativt snart iaf.


Hampe & Jag

 

Jag och älsklingen



Filippa



Hampe

Skärpning med födo intag!

Igår blev det schlager tittande som sagt! Till min besvikelse så vann den sämsta låten i stort sett som var med i tävlingen. Visst udda, men bra det vet jag inte. Jag röstade på låt nr 7 med Sarah Dawn Finder.



Tycker den låten, även om den är lungn så är den så mäktig och pampig. Jag satt och gapade när folkets röster kom. Alla bra bort.. Ehhmm... Sen ja... ni som såg, det blev som det blev. Så i mitt tycke FEL LÅT VANN!



Idag vaknade jag rätt tidigt. Martin gick upp med barnen som hade vaknat tjugo över 6. Det var min tur att sova för jag låtit honom sova 2 mornar i rad. Men för det kan jag som vanligt inte sova särskilt länge. Ätit frukost och fixat dagens bestyr. Nu ska jag fixa barret och spackla på mig lite smink. Sen ska jag och familjen ta vagnen bort till förmansvägen och hälsa på Katja och hennes familj äte lite lunch, var visst våfflor, sylt och grädde på matsedeln.

Gott absolut. Men sen ska jag försöka börja äta bättre! Jag har kommit in i nån svacka här vid flytten, när vi bodde i lådor sista veckorna så har det blivit alldeles för mkt snask och enbart skitmat. Imorgon ska jag börja med havregryns gröt, mjölk och bär till frukost och äta det hedan efter. Sen ska det mkt kyckling och fisk rätter. Vill verkligen inte gå upp för mkt i vikt denna graviditeten. Har gått upp 4 kg allt som allt denna graviditeten. Ställde mig på vågen nyss. I början när jag mådde sååå illa och kräktes en del så gick jag  jag ner 2 ½ kg. Dom har jag gått upp igen, plus ett och ett halvt kilo till.  Idag går jag in i vecka 24. Har ju gått upp betydligt mer dom andra 2 graviditeterna. 16 med Filippa och 20 kg med Hampus. Pga av mkt slarv ätande och godis. Nej nu ska jag bli duktig igen... SKÄRPNiNG Caroline!! Som jag fick kämpa med vikten sista gången nu med Hampus. Jag tänkte att dom kilona jag gick upp med Filippa gick ju bort på 2 ½ vecka efter förlossningen. Så jag tänkte att det går bort snabbt med Hampe med. Men icke! Jag fick kämpa arslet av mig *hehe*

Ne nu spackel dax.
Barnens sover en stund nu innan vi ska gå.
Då kan man göra iordning sig i lugn och ro. 

Ha en bra dag! :P
 

Myskväll.

Nu ligger barnen, vagnen är såld och nu blir det mys, tända ljus & onyttigt framför tv:n med pizza, nacho cheese chips och salsa dip! *yammi*




.. trist dag i dag ..

Det har inte hänt så mkt här i stugan igår & idag. Halva gårdagen tillbringade jag i lägenhetens garderober, med att borra hål, sätta i skenor och tillslut trådbackar så vi äntligen kunde få in våra kläder.  



Idag har jag mest bara gjort det vardagliga. Färgade utväxt i morse. Sen har jag bara dammsugat, bäddat, diskat och plockat som vanligt. Hade velat ut men det regn/snöar (nån blandning av det) här. Så det blir till att vara inne. Satt och laddade ner lite teman, bakrundsbilder, och ringsignaler på nya mobben från en kanon bra sida på nätet där allt eh gratis, och det finns huuur mkt som helst. www.zedge.net. Enjoy!

Om nån timme kommer det ett par och köper våran Svarta Emmaljunga Scooter, skönt har man bara en sittvagn och en syskonvagn. Det räcker gott och väl! Har ju hyrt ett extra förråd för att kunna få plats med vagnarna utan att behöva släpa upp dom i lägenheten så skönt. Vill inte ha dom i det "vanliga" vagnrummet.

Nee blää idag är en tråkig dag. Händer inte mkt... Jag hade planer på att baka lite bröd här hemma och kanske lite bullar. Men sen kom jag på att vi har ju bara ett frysfack i frysen... så dåligt tycker jag. Vi märkte inte att det bara var ett fryskfack när vi var och kikade. Och nu måste vi köpa en egen frys om vi vill ha mer än det där frysfacket. Så det känns inte så lönt med nåt bakande innan vi köpt en tyvärr.

Ikväll är det iaf Schlager final. Tänkte slita med gubben ner i soffan och kika på det. Har bara sett hälften av avsnitten typ i år. Tycker ändå det eh finalen som brukar vara det bästa.

här är en bild på en av mina små älsklingar. Han är inte liten längre! Pratar MASSOR med ord. Det bara bubblar ur honom hela tiden. Och fram tills han nu blev ett och ett halvt har det vart en liten ängel mer eller mindre. Alltid glad och hur lätt och snäll som helst.  Välkommen nån slags trots ålder, med rena djävulskap, testing, vilja och humör och massor med buus! *hihi* Han kallas numera "Vesslan" här hemma.

Värmebölja *hehe*

Nu börjas det. 2 nätter i rad har jag fått klä av mig allting och ha endast ett lakan över mig när jag sover. Jag eh på tok för varm. Låg inatt och kunde inte somna om igen på 2 timmar för det var så varmt. Minns med Filippa då var jag oxå sådär tokvarm runt samma månad. Så det var bara lakan som gällde då oxå. Så det har blivit sådär med sömn inatt.

Barnen vaknade 7.20. Då var det upp och kika på Spöket Laban en stund och myspysa i soffan. Sen frukost dax. Martin vaknade. Då passade jag på att sätta på en maskin tvätt och bäddade rent i våran säng.

Jag känner mig så lycklig och glad just nu, trots plågorna i bäcken och rygg. Jag och Martin har det hur bra som helst. Och allt har ordnat sig till det bästa för oss med allting. Alla skulder avbetalda. Ny och fin lägenhet, som vi fått jättemysig. Kommit igång med sjukpenningen som jag ska utan problem. Och iomed att jag mår bra har jag börjat "fota" igen som jag älskar och lyssna på musik. Jag tappar bort allt det där när det eh mkt runt omkring. Ibland har det kännt som man är en radiostyrd robot. Men nu när vi hjälps åt mkt bättre med allting så mår jag genast mkt bättre och känner mig inte sådär alldeles sönder stressad. I`m Happy! Jag tror den största delen av allt är att vi fått ordning på ekonomin. Den som säger att man inte blir lycklig av pengar, jaa...

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Martin håller på att förbereda för lunchen. Blir rester sen igår. Så det blir som en slags pyttipanna. Med stekt potatis, korv, kött, lök, och paprika. *smarri smarr*

Idag

Idag har det vart en "fläng dag". Började morgonen med att gå upp halv 8. Åt frukost. Sen var det dax att klä på sig och kila iväg till läkaren hos MVC för att förlänga min sjukskrivning eftersom jag har så sjukligt ont i ryggen och bäckenet. Blir bara värre och värre. Fick sjukskrivning månaden ut och remiss till sjukgymnasten. Behöver få all hjälp jag kan få för att hålla det någorlunda i schakt. Sen sprang jag in till Ica för att handla lite frukost saker. Tog bussen hem. Och vi åt lite lunch. Sen sov barnen en stund, sen tog vi en prommis hela familjen med nya syskon vagnen som jag köpte av Katja och dom igår när dom var här.

Blev till Coop för att handla. Har ju inte gjort någon riktig handling sen vi flyttade hit så det behövde fyllas på i skåpen. Blev 4 kassar. Och prommis hem igen pga av att vi missade bussen med en minut. Hade verkligen behövt ta bussen då jag haltade mig hem med mitt onda bäcken. Till en början går det alltid skit bra. Men efter ca en kvarts prommis ere kört och jag får ont som tusan! Man märker verkligen skillnad ju fler barn man fått och jag säger bara, det här är absolut sista. Gravid i all ära. Men vissa stunder önskar man bara att målet hade närmat sig lite lite snabbare, när man har som ondast, och värre lär det bli.

När vi kom hem käkade vi middag. Sen blev det badkaret för barnen. Jag passade på att hänga maskinen tvätt jag hade satt på innan vi gick. Sen var det pyjamas dax och hopp i säng. Jag och Martin ska se en film innan vi hoppar i säng vi med.

PÅ tal om film förresten!! Im totaly fucking in LOOOVE!
Såg Twilihgt härom kvällen. Och jag kunde bara inte sluta titta.
Garanterat en av mina nya favorit filmer!!
Men det eh väl bara för att jag är en obotlig romatiker... 






Isabella Swan flyttar till Forks, en liten regnig sovstad i Washington, Hon förväntar sig att hennes nya liv ska bli lika långtråkigt som staden själv. Men när hon träffar den gåtfulla och förföriska Edward Cullen tar hennes liv enoväntad och farlig vändning. Edward har länge lyckats hålla sin identitet som vampyr hemlig, men nu går ingen säker, minst av allt Bella, som är den person Edward älskar mer än någon annan. Edward och Bellas förhållande balanserar på knivseggen mellan begär och livsfara.



Natti Natt!

Pussgurkor

Blev ingen Regina med familj idag pga av snö kaoset. Så det blir att vi får ses på hennes mammas begravning den 18:e istället.

Idag har jag inte hunnit med så mkt. Fixat lite här hemma bara som vanligt fixat med lite tvätt och så. Vart nere i källaren och hämtat upp våran vagn som jag lagt ut på Blocket. En 2008 Emmaljunga Scooter, svart med tillhörande fotsack. Känns som det eh lika bra att göra sig av med en av 2 Scootrar, nu när vi ska införskaffa syskonvagn. Så den finns här om någon är intresserad. http://www.blocket.se/vi/20631827.htm

Vi har precis slängt i oss lunch. Tänkte diska och sen ta tag i dom sista 8 lådorna som står här. Har ringt Telge så vi ska hyra ett till förråd, för vårat är fyllt med saker. Så då kan vi få bort det som jag har sorterat. Mkt fix med att flytta nu blir det inte fören om tidigast 3 år igen strax innan Filippa ska börja skolan. Då är planen bort från Södertälje. Till nån lite mindre ort runt omkring. Längtar tills dess.

Idag kommer Katja och hennes familj efter att dom vart och kikat på en lägenhet här i samma område och lämnar våran nya syskonvagn som vi ska köpa av dom, så blir det lite fika. Kul för barnen. Var så länge sen dom sågs nu!



Tagit lite bilder på magen idag. Vecka 22+3.
Och mina 2 pussgurkor.

Enjoy!









God kväll!

Idag har barnens rum blitt klart äntligen. Bara 8 kartonger kvar nu att packa upp och lite som ska ner i förrådet. Sen är det klart här. Tvlor och så har kommit på plats och jag har borrat upp massa saker idag. Bebbans hörna i vårt sovrum eh med klart. Lampa och tavlor uppe där med. Så idag har jag varit flitig! Lägger upp lite bilder ska ta mer sen när allt väl eh färdigt!




Vårt sovrum







Kommit massa snö här idag... Allt detta!



Liten Filippa tagen på bar gärning *TJiHiii*



Hampe Bus






Imorgon kommer min älskade och bästa vän Regina och hennes Patrik och deras Casper och hälsar på! Har inte träffat henne sen Hampr var nyfödd. Som jag har saknat och längtat. Så det ska bli så kul <3

Nu ska jag ta ett bad.. Ska bli så skönt!

Full rulle, kanelbulle!

Har inte haft tid att blogg så mkt sen vi flyttade. Haft fullt upp med lägenhet och upppackning. Idag har det hunnits med rätt mkt. Skulle ju ha köpt en baby travel syskonvagn av en tjej. Men vi får tyvärr inte in den i bilen så vi ska köpa en annan syskonvagn av en kompis som vi vet går in. Och eftersom det eh nån som "tuttat" eld på Willys i Weda så var det 50% i alla butiker som låg intill, inkluderat Babyland! Så vi köpte en liggdel till vagenen för halva priset 500:- och ett regnskydd lika så 200:-. Fatta för dom som gjort dom största klippen på nya vagnar som egentligen kostat 7000:- !! Min kompis var där bara n¨gra timmar efter att rean startade i fredags morse. När hon kom var alla vagnar slutsålda. Folk har säkert kommit lång väg för att handla där!

Så nu har vi allt fixat tills bebban ska komma! Behöver nu bara införskaffa ett skötbord  sen så... Har sååå ont i bäckenet och ryggen nu efter allt flytt fix. Så jag har sjukskrivit mig veckan ut och ska till läkaren via min nya barnmorska på måndag om en vecka. Har nämligen bytt barnmorska nu eftersom jag flyttat och det blir en himla omväg att ta sig dit jag gick innan. Även vart och fyllt i papper idag för hela familjen för byte av vårdcentral och husläkare. Och imorgon ska jag ringa till BVC så har man allt på ett och samma ställe nere på stan.

När vi kom hem borrade vi upp lite hyllor och jag satte fart med att få upp tavlor i vardagsrummet. Sen kom pappa och hans sambo, och min lillebror för att spana in nya lägenheten och hjälpa oss att koppla in våran tvättmaskin, verkligen välbehövligt! Har blivit så mkt tvätt dessa dagar under flytten och massa lakan och så sen syster och dom var här. Så imorgon blir det tvätt non stop här hemma. Sen fikade vi lite med mackor och te och snackade lite allmän skit innan dom åkte hem.

Nu ere natti natti!!
Det är en ny dag i morgon.

så där ja...

Färdig flyttat! LÄGGDAX!

Today is the day !!

Idag går flytt lassset!  *weii*
Nu eh jag TRÖTT kan jag lova har vart så mkt  nu med nattjobb, packning, målning och bo i lådor så nu ska det bli så himla skönt! Slut helt fysiskt och psykiskt...

Igår var jag, syster & Matte iväg till iKEA.
Det blev en ny barn säng till Hampe, en vit kritter + bäddmadrass, varsitt bäddset till barnen, tavelspikar, 3  lampor, och ett nytt vardagsrums bord som passar jättefint till våran nyinhandlade tv möbel från blocket. Allt detta för 1900:- Ska lägga upp en bild när allt eh klart där borta!

Föresten en kul grej! Min syster och hennes kille flyttar hit den 1 maj till Saltskog. Dom skriver kontrakt på sin lägenhet idag. En superfiiin 2:a på 67 kwm. Total renoverad och tip top!

Tänkte passa på med en dusch innan det eh dags.



Hej hej!

Kort & Gott

Påklädd, ätit frukost, och nu ska jag strax iväg och göra det sista i lägenheten. Lite små puts från målningen. Måla i lite här och där. Blev kanonfint! Blev målat i hall och vardags rum. Barnens rum fick vara som det var innan = helt oki ;)

Så imorgon är det då dax för flytt ska bli så skönt! ÄNTLIGEN!

Nej nu ska jag iväg hej hopp!

Fix & Trix

Jahapp uppe med tuppen har fått 9 timmars sömn inatt. Minus två rundor upp för att Filippa hade växtvärk i benen. Hon har det rätt ofta på sista tiden. Men annars har jag sovit som enstock. Var skönt att sova i sin egen säng igen *hehe* När man jobbar sitter man bara och vilar i en Klippan soffa.

Ska vänta tills klockan blir 8 och gå iväg och handla mat till Sara och barnen som dom kan ha under dagen. Plus någonting till mig som jag kan ha därborta när jag målar. Vi var iväg jag och Mattias igår när dom kom hit och köpte färg, och målar grejer. Det blir Nougat färgat i vardagsrummet. Och en slags ljus grå i barnens rum. Funderar på om man ska ta och måla om hallen oxå medans man ändå håller på så är allt klart sen det får nog oxå bli Nougat där såfall tror jag. Sen får vi överlåta köks fixningen med luckor, golv och tapet till Telge bostader, som tyvärr blir om ett halvår.... Hoppas på att det kommer bli fint när all väl eh klart!

Föresten blir flytten av på fredag i stället för lördag, dom ringde oss om det igår, så det blir 2 heldagar där borta för mig för att det ska hinnas klart! Kommer nog vara trött sen, men det ere värt.

Ne nu ska jag klä på mig. Föresten jag har hittat min mobil igen så jag har mitt nummer kvar.

Byyyye!

Renovering pågår!

Fick ju nycklarna till nya lägenheten igår. Så idag när jag kom hem från jobbet blev det frukost. Sen kidnappade jag med mig Martins bror och barnen för att gå bort och kika. Till min besvikelse var den rätt sliten såg inte alls ut som då när vi var och tittade och det var möblerat.

Så hemska fläckar på tapeter och golv. Så jag tänkte passa på nu innan vi flyttar på lördag, att få det målat där borta! Mattias och Sara kommer hit och hjälper till med barnen så jag kan lägga all min tid på det där där borta så vi hinner. Först och främst ska barnens rum och vardags rummet målas om. Får se om det blir hallen oxå. För köket ska dom (telge bostader) fixa och dom hade skulle säkerligen gjort det andra oxå med det kommer inte ske förens om ca ett halvår. Jag vill ha nytt och fräscht iaf i dom 2 rummen jag sa. Det sov rummet vi ska ha var kanon fint så det slipper vi fixa och köket det får vi låta vara tills det eh dags att telge ska total renovera där. Får nytt golv + tapeter, nya luckor så det blir nog kanonfint... när det väl eh klart!

Nattjobb & ny mobiiiil

Sista jobbnatten avklarad. Har gått bra innat med. Jag ska ringa chefen idag och hojta om mer natt jobb. Passar mig perfekt! Klockan 8 kommer det en och byter av mig. Martins bror eh hemma med barnen. Martin skulle jobba dubbla pass idag så vi kommer inte ses förens ikväll. Vi ska väl sprnga bort en sväng till nya lägeheten och kika sen när jag sovit en stund. Fick nycklarna igår. Hoppas på att vi kommer att kunna flytta tidigare än lördag som eh planerat, men vi får se.

Igår var Therese helt underbar och körde mig och Martin till Net On Net i Slagsta för att köpa varsin ny mobil. Tusen tack för hjälpen!! Min tappade jag häromdagen, med alla nummer. Så skicka gärna era nummer igen!!! Väntar på ett nytt simkort från Comviq sen kan jag börja andvända mobbe igen. Denna gången blev det en Samsung SGH-U600, så trött på Sony Ericsson som jag haft senaste åren som bara går sönder :( Blev en lila. Martin tog en likadan fast koppar färgad.



Nej nu ska jag fylla i lite papper här innan det eh dax för hemgång!

Hej hopp!

Jahapp

Dåså då var första jobbnatten avklarat. Har gått jättebra. Vart lungt så jag har kunnat vila en del med ena ögat öppet. Jobbar ca en timme till och sitter nu här och kikar runt lite på familjeliv, och lite så och äter en risifrutti. Då blir bebben imagen glad ;) Idag var det veckobyte så idag eh man inne i vecka 22. Har kikat lite på tjejnamn igår kväll, och jag har äntligen hittat 2 som inte är så jätte vanliga som ligger mig varmt om hjärtat. Har knappt haft tid att hinna med alla "gravid grejer" med namn & saker osv denna gången, eftersom det var så mkt sista tiden, med inspelningar, packning, resa, sjuka små kottar osv. Så på ett sätt var det skönt nu att komma iväg och jobba lite och vara hemifrån och tänka på lite annat. Ska försöka jobba så mkt nätter som möjligt nu framöver, tycker det eh rätt skönt och minst slitigt för mig. Jag vill ju trots allt jobba så länge som det går!

Nu i vecka flyttas det! Ska bli så skönt att komma iordning där borta. Hittade en ny tv möbel igår på blocket. Blocket rules! ;) Så nu ska våran förra direkt ner i grovsoporna dagen innan. Misslyckat omålningsförsök, behöver inte säga mer. Sen måste jag iväg till Ikea någon dag  här och köpa lite växter och en säng till Hampus. Blir någon sån här vit eller blå har jag inte bestämt mig för ännu.









Ne nu ska jag avrunda.

Hej hopp!

 
Rss