Medans det sovs

Njuter av min lediga dag idag och sitter här medans resten av "ligan" sover *zZz* ännu. Sen får man inte ha datan ifred. Det har vart ett eget dataspelande sen grabbarna kom med WoW (world of warcraft). Var min dag att gå upp med småglinen i morse. Hampe vaknade klockan 7.

Igår hade vi en jätte mysig dag. Jag jobbade fram till 12 igår. Sen tog jag bussen hem. Käkade lite lunch. Sen tog jag med mig lillebroren och barnen plus Katja och henes 2 små sötisar, och gick upp till Torekällberget och kikade på dom djuren som fanns kvar. Sen blev det fika paus på deras fik där uppe. Det är såå mysigt dära. Och barnen älskar det! ´Var dock lite kallt. Vi var iväg 4 timmar. Idag är det oxå kallt 2 minus. 

Fattar inte att det är sån skillnad på luft! Här i Stockholmstrakten blir det så isande kallt på bara några minus. Men åker man 20 mil norr eller söder så är det genast en helt annan luft. Då kan det vara 15 minus och ändå inte kännas som när det tex är 5 grader här. På det sättet suger Sthlm. Jag är ingen vinter människa. Inte när man bor här iaf. Ska det vara kallt och vinter kan det väl iaf få vara lite snö så man kan ut med barnen och göra massa skoj. Pulka, snögubbar och så.

Tänkte slita med "gänget" idag på en prommis efter det vi ska göra. Måste iväg och handla inför morgon dagen. Då är det nyårs afton och jag ska jobba natt. Undrar hur det ska gå. Jag eh trött redan vid nio tiden på kvällen i vanliga fall nu ska jag jobba från 22-08. 

Berättade på jobbet igår att jag är gravid. Dom tog det bra och sa jätte grattis och att det var bra att dom visste ifall jag mår illa pga av bebisen så det inte blir missförstånd oss emellan. Igår gick jag in i vecka 13. Tiden har gått så snabbt. Min syster fick reda på igår att dom väntar en liten kille på deras rutin UL så deras Alice ska få en liten lillebror. Jag längtar så tills det eh dags för oss den 5 februari att se vad som "bor" inne i min mage.  

Ne nu ere dags att klä på sig lite.

Ha en bra dag!

Kram

It`s over. . .

NU är julen över! Som man har stressat med mat, klapp handlande. Bakande. Matlagande och allt runt omkring. Plus jobbat mitt i allt oxå. Har inte haft tid att blogga. Det har hänt masor. Hur som helst... vi fick en jätte mysig julafton iaf. Martin fick ett fotbad av mig i julklapp och lite små saker. Filippa & Hampe fick massa fiina julklappar. Jag fick en www.storkhjalp.se/angelsounds.asp i julklapp. Så idag har jag lyssnat på bebis hjärtljud nu på morgonen innan jag klev upp ur sängen. Så mysigt att kunna göra det hemma. Det var första gången jag provad nu efter julen. Tänker inte göra det för ofta heller bara mysigt att kunna.

Min syster och hennes Matte plus min lille bror var här under julen. Haft syster och dom på besök en vecka. Mys pys. Sen igår var vi hos min pappsing och käkade mat. Då åkte alla hem till sitt efter. Och istället fick vi min andra söta lillebror med oss hem. Han ska vara här till på tisdag. Imorgon kommer Martins lillebror upp på besök. Och på nyår kommer ävens hans mamma upp. Dom ska fira nyår här. Så det har vart fullt hus ett tag här nu. DEt är mysigt men det kommer faktiskt bli skönt sen när det är bara vi i familjen hemma  igen.

Vi flyttar den 1/3 oxå till Västra Blombacka. Så snart blir det packa....iGEN. Sen får det vara slutflyttat för ett tag framöver. Men det ska bli så skönt med 2000:- mindre i hyra per månad.
Äntligen kanske jag kan få ta mitt körkort! Det är nåt vi planerat iaf.

Jahapp imorgon går man in i vecka 13 då med lillplutten i magen. Tiden rusar iväg snabbt!

Ne nu ska jag städa av lite här.

Jule stress

Jaaaa... vad ska man säga det har vart 2 knasiga, roliga, hektiska dagar *skrattar* Igår kom min syster och hennes kille . hit. Vi packade in oss i våran bil som nu stått ett par månader, eftersom Martin inte får köra nu. Sätter fast barnen. Oss själva. Sen vrider Matte om nykeln på bilen... STENDÖD! Batteriet har tydligen stått och laddat ur totalt. Vi tar och rullar ut bilen ur garaget. Det kommer en man och hjälper oss, men Matte får inte igång bilen iaf. Mannen som hjälpte oss hämtar sin bil, medans jag sliter fram strart kablarna. Han hjälper oss att ladda tills vi kan komma iväg. Vi kör sen till närmsta mack för att tanka. Vi kommer fram. Precis när jag säger till Matte. Stäng iNTE av bilen, så vrider han om nyckeln och stänger av. Han försöker få igång den igen, men nix tvärdöd... Vi tankar, sen går vi in på macken för att betala. Jag frågar om någon där har en bil som kanske kan hjälpa oss att bara få igång våran bil. Mannen på macken tar med ett batteri ut och hjälper oss. Vi kör iväg. Kör till Fruängen och vänder för att ladda upp batteriet. Sen kan vi äntligen göra det vi tog bilen för att åka iväg och göra. Åker till Jysk där jag ska ha en duk till köks bordet. Sen in på en affär där jag hittade en julklapp till Martin som jag vet att han pratat om många ggr att han skulle vilja ha. Vill inte skriva det här förens julen eh över. Sen åkte vi och handlade på Ica maxi. Och jag hämtade ut min julklapp som jag önskat mig.


www.storkhjalp.se/angelsounds.asp



Idag har jag fixat och donat här hemma. Tagit upp granen och klätt den. Så nu eh den på plats. Slagit in lite julklappar som jag köpte igår. Sen har det vart julbak för hela slanten. Har bakat lussekatter, bondkakor, mjuk pepparsocker kaka, och imorgon blir det knäck, när vi kommit hem från Skärholmen.

Här kommer lite bilder från dagen!









Filippa sjunger Rock rocke spindel.

Blir att vara hemma idag med Hampe plutt har feber.
Blev en sång stund såhär på morgon kvisten!
Se nedan. . .

www.youtube.com/watch?v=PoLlZ2asAaA

Äntligen är det kväll...!

Karlfritt idag. Martin åkte till Skåne i morse. Begravning för hans farfar i morgon. Han kommer hem på lördag igen.

Det är äntligen kväll. Har hållt på från runt klockan halv 9 i morse till kvart i 3 att röja och städa här hemma. Höll på non stop så gissa om det behövdes. Har inte ens blivit klar. Har tvätt kvar att vika bort och skura golven men det får vänta tills i morgon efter jobbet. Har nog aldrig sett ut så nånsin hemma. Katastrof! Dom som känner mig vet hur ordningsam jag är. Men musten har helt gått ur mig sen en bit in på graviditeten. Trötthet och illa måående har gått hand i hand. Iaf så ere fint och rent och alldeles ostökigt här hemma nu!

Hämtade barnen strax över 3. Tog bussen ner på stan behövde nässpray, helt igenom täppt utan nu hela natten som var och hela dagen har jag kämpat mig igenom men en igen korkad näsa *hehe* Passa på att kika lite på alla stånd som fanns där nere på stan. Fanns massa olka som en liten julmarknad kan man säga. Toppen mysigt. Sen tog vi bussen upp till där vi bor. Förbi Ica för att handla lite mat och frukost grejer, köpte en dvd film till Martin som jag vet att han ville ha en och film till Filippa med "meckar micke", som hon valde ut själv.




Till middag gjorde jag en fläskfile gryta med annanas, färska chapioner, lök, matlagningsgrädde, spadet från annanasen. Och en skvätt soya för färgens skull mest. Och till det blidde det ris och jätte gott blev det. Får se hur länge jag får behålla maten ;) Igår kväll låg jag och spydde som en räv. Vissa dagar eh hemska. Sista dagarna har jag nog iaf spytt minst en gång om dagen. Hoppas detta går över snart! Jag har inte mått såhär illa och kräkts så mkt med någon av dom tidigare barnen. *pust*

Dukat av efter maten. Fixat disken. Bytt bajs blöja. Borstat tänder på små glinen. Lagt Hampus. Filippa sitter och ser "små einsteins" det eh snart slut då ere natti natti för henne med. Blir upp tidigt i morgon ska lämna dom 7.20 på dagis för jag ska hinna till jobbet till 8.30 sen jobbar jag till tolv. Min suster och Matte kommer nog redan i morgon verkar det som.

Nee nu tog barn programmet slut nu ere som sagt natti för lillan och även mig kort därefter.

Pust

Bättre med kräksjukan... äntligen!

Idag har vart en låång dag! Började med i morse. Upp halv 8. Sen beslutade vi oss för att kika på en lägenhet som vi fått erbjudande på i Västra Blombacka här i Södertälje. En 3:a på nästan 90 kwm. 2000:- billigare i månaden än den vi har oxå. Tog först bussen in till stan för att lämna in lite papper. Sen tog vi en buss åt helt fel håll så vi har fått gå typ hur långt som helst för att komma dit vi skulle, visste inte riktigt vart det låg så vi åkte runt halva stan i onödan, vi kunde gått hemifrån och vart där på 10 min. Efter vi kikat på lägenheten, var det dags för BM, jag skulle ta cellprov och fick lyssna på hjärtljuden. Har vart lite orolig eftersom jag hade en liten blödning för 2 v sen och sen färgad flytning nån gång efter det. Så hon lät mig höra för att lugna lite. Mys pys! :)

Vi får se hur vi ska göra med lägenheten. Jag känner mig lite skeptisk. Jag vill bo kvar här. Jag trivs så bra i den vi bor med utrymme och allt. Det eh bara hyran på nästan 8 tusen som gör att man letar smått efter billigare. Men tror inte jag vill sätta mig i en 3:a med 3 barn. Vi får såfall hitta en 4:a längre fram. Med midre hyra.

Nu ska jag sova helt död efter dagen!




Lägger in foton på min ÄLSKADE lilla Hampus!



Urk!

Vi har nu oxå fått den efterlängtade magsjukan! Jag kräktes hela dagen igår. Mår fortfarande illa och känner mig "bubblig" i magen. Var min sovmorgon i morse. Men Martin väckte mig. Han mår oxå illa som bara den. Orkar inte sitta här nå mer nu blir "kräkig" bara jag sitter upp.

Inget lucia firande idag...

Vaknade klockan 3 av att Filippa kräks, hon kräktes ca 6 ggr fram till 8 på morgonenen. Så inatt har det inte blivit vidare mkt sömn. Försökte gå och lägga mig halv 8 när jag väckte Martin, men det blev bara till att vila någon timme. Så det blev inget lucia firande idag... tyvärr. 

Blir bara en lugn dag här hemma idag. Martin är nere på stan och köper migrän tabletter han har sån huvudvärk som inte vill ge med sig. Imorgon ska jag jobba 8.30-12 och söndag lika så.

Ikväll är det idol final. Jag tror starkt på att Kevin vinner, men det har jag gjort länge. Han är överlägsen alla dom som vart med i år. Tycker inte det eh lika mkt duktig konkurens detta året. Var betydligt bättre deltagare förra och förr förra året. Undra om det beror på nya juryn..?



 

Film tajm

Igår bar det av till Skärholmen C för hela familjen. Det blev buss från Södertälje C 748 till Fittja. Sen tunnelbana 4 stationer. Ca 40 min tog det så var vi framme. Man eh inte van att inte kunna åka bil. Men visst är det lite mysigt och har sin charm att åka kommenalt oxå. Fyndade en jack för 200:- på New Yorker som var nersatt från 600:-. Sen letade vi rätt på toppenfina begravningskläder till Martin. Det blir begravning för hans kära farfar den 19 december. Sen käkade vi lite och sen åkte vi hemåt. Det blev en heldag och man var lagom trött när man kom hem.

Idag lämnade jag små glinen på dagis vid 9. Kom hem här och käkade frukost. Sen drog jag med Angelica till Ica Maxi för att handla Lucia kläder till barnen. Det är nämligen dags för årets lucce tåg där imorgon kl. 07.15 så gulligt. Blev varsin tomte dräckt ska ta bilder och lägga upp.

Martin är och handlar och skulle kolla efter några hyrfilmer, så sen blir det film dag/kväll resterande del av dagen. Jag önskade hem lite soppa. Känner mig inte så pigg idag, häning, trött, och inte riktigt på allerten. Hostade upp massa slem i morse. Martin tydligen oxå. Så vi har väl en liten förkylning här hemma. Borde VERKLiGEN ta en STORSTÄDNiNG men jag orkar inte idag. Det får vänta tills jag mår lite bättre. Hela jag är inte direkt på topp just nu. Hoppas på bättre tider snart.




Här kommer magbild för dig som önskade en.
Den har redan vuxit.

Vecka 4 (nedan)

  

Vecka 9 (nedan)
     

Psykisk misshandel.

Ditt liv går ut på att försöka förstå vad han vill, hur du kan göra honom nöjd.


Du vet inte riktigt vad som är trasigt i ert förhållande men du fortsätter försöka reparera det.


Du försöker komma på hur du ska uppföra dig för att han ska behandla dig likadant som han behandlar andra människor.


Du känner dig ofta orolig och n edstämd.


Du har svårt att göra upp planer, allt beror på hans skiftande humör.


Du drar dig undan från vänner och bekanta och skäms över hur du låter honom behandla dig.


Varje försök att reda ut problem med honom lämnar dig frustrerad med känslan av att ingenting är löst.


Det känns som om ni talar olika språk.


Din självrespekt och tro på din förmåga har minskat betydligt.


Du känner dig illa till mods i hans sällskap men du älskar honom.


Du misstror din uppfattningsförmåga, ibland tvivlar du till och med på ditt förstånd.


När han är trevlig så undrar du om du inbillat dig tidigare episoder då han behandlat dig illa.


Du är alltid på din vakt så att du inte ska säga eller göra något fel, något som retar upp honom.


Du ältar era gräl om och om igen och försöker komma på vad som gått fel men hittar inget svar.


Du är rädd för honom men får samvetskval för att du är det.


Du vantrivs med ditt liv men är säker på att du inte kan få det bättre.


Du har tappat intresset för saker du tyckte om att göra förut.


Er relation slukar allt mer av din tid och energi men du får ingen rätsida på det.


Du får stressymtom, t.ex sömnproblem, ångest, muskelvärk, huvudvärk, hjärtklappning.


Du känner att du egentligen inte vill gå hem på kvällen, du dröjer kvar på jobbet, sitter kvar i bilen.


Ibland känner du dig totalt orkeslös, nästan apatisk.


Du har glömt bort vad som är viktigt för dig och vad du ville med ditt liv.


Känner du igen dig?

Om det så bara är i några av exemplen så är du med stor sannolikhet utsatt för psykisk misshandel av din partner. Psykisk misshandel lämnar inga blåmärken och benbrott, men det knäcker ditt inre. Många kvinnor som utsatts för både fysisk och psykisk misshandel har sagt att de upplevde den psykiska misshandeln som värre än slagen och sparkarna. Misshandeln brukar i regel trappas upp och det är inte ovanligt att den som misshandlar psykiskt börjar ta till även fysiskt våld efter ett tag.


 

Källa www.psykiskmisshandel.se/

Pencilin... hoppas nu det funkar!

Blev läkarbesök igår 10.45. Alla blod proverna från förra vecka såg tip top ut. Blodvärde, sockervärde, njurarna, och levern. Och ingen reumatismen. Tack tack tack! Berätta iaf hur jag mådde och hon trodde på att det skulle kunna vara borrelia, jag har fått pencilin. Och tro det eller ej så har huvudvärken redan blivit något bättre jag hoppas bara snart man känner resultat i kroppen. Usch mår så illa av penicilinet! Samtidigt som jag mår lite illa pga av bebisen.

Fan det börjar redan synas att jag eh gravid nu. Ska försöka hålla det hemligt lite till.

Jobbar nu 8-15 sen blire hämta barnen och hem.Sen ere inget jobb förens lördag och söndag. Imorgon är det dock ett möte på jobbet 2 timmar ca. Tänkte pallra mig dit.

Kan inte sova

Kan inte sova...
Vaknade klockan 05.30 av min jäkla huvudvärk som håller på att göra mig galen! Jag tror inte det eh reumatism jag har. Och jag tror inte proverna jag tog kommer visa det heller. Allt det här började i somras. Jag fick konstig värk och mådde skit konstigt. Jag tog prov för borrelia, men det visade ingenting vad jag vet. Fick penicilin mot det iaf i förebyggande syfte för dom var nästan säkra på att jag hade det. Jag blev bättre, men sakta men säkert har det blivit sämre igen. Det var det första hon fråga även nu om jag haft nån fästing. Eller borrelia. Jag sa att jag fått penicilin i somras. Jag trodde ju det skulle vara bra sen så jag sa att jag trodde att det eh nog inte det. Jag fick ju behandling.

Igår satte jag mig ner och funderade, min kropp är så konstig det värker på dom mest konstiga ställen. Jag har verkligen ont!
Som sagt min konstanta huvudvärk håller på att göra mig galen! Jag gick in och läste om borrelia.

http://hem.bredband.net/edleri/Varden_i_Fokus_Nr1_2008_
Rportage_Fastingen_ett_otrevligt_kryp.pdf

(allt i länken ska sitta ihop för att komma till sidan)

http://www.fass.se/LIF/lakarbok/artikel.jsp?articleID=35633

Exempel på symtom vid Borrelia

  • Allergier
  • Anorexi
  • Autoimmuna sjukdomar
  • Balansstörningar, yrsel
  • Depression
  • Domningar
  • Huvudvärk - även kronisk
  • Inflammationer
  • Koncentrationssvårigheter
  • Minnesförlust
  • Ljud- och ljuskänslighet
  • Lätt feber, "vallningar" eller frossa
  • Muskelsmärtor, fibromyalgi
  • Nackstelhet
  • Nervinflammation
  • Ont i käkarna & tänderna
  • Personlighetsförändringar
  • Reumatiska symtom
  • Ryggvärk
  • Sköldkörtelproblem
  • Stickningar
  • Tinnitus
  • Vandrande ledvärk, stelhet och artrit
  • Värk i testiklar/bäcken

Jag ska ringa min läkare idag och kräva prover för borrelia och en kur för sjukdommen. Det är så mkt som stämmer in på det jag har nu. Och och som inte stämmer in på när man läser om sjukdommen reumatism.

Livet kan vända på en endaste sekund.

Har hänt mkt dom sista dagarna... Både bra och mindre bra. Var hos läkaren härom dagen. Jag fick domen reumatism. Har inte tänkt tanken på att det kunde vara det. Har inte vart så insatt. Men när man vart hos läkaren och läst om det så verkar det mer än logiskt. Blev massa prover .7 rör med blod. Läkaren kommer ringa mig nu i veckan. Känns lite sådär. Det jag kan göra själv är att röra på mig mkt. Plus bada varmt, gärna vatten gympa och så.

Sen igår kväll gick jag på toaletten. Då hade jag blödit lite smått i trosan och det kom lite när jag torkade mig. Jag blev klart ledsen och tänkte varför varför ska allt detta komma på samma gång, jag orkar inte. Åkte iaf in till akuten i morse jag fick komma in rätt snabbt jag bara låg där i gynstolen och väntade på domen. När hon säger att allt ser bra ut. Det är hjärt aktivitet och livmodertappen är helt sluten. Jag trodde verkligen att jag hade fått missfall har aldrig blödit något innan. Hon sa att man kan blöda lite i början av graviditeten. Men tackolov mitt i all denna soppan som är just nu så var det något som var possitivt iaf. Im still pregnat!

Idag när jag kom hem. Och vi precis fått min bror på besök så ringde Martins mobil. Martins farfar hade fått en hjärtinfarkt. Det var allt vi fick veta och att Martins pappa och hans fru var på väg in till sjukhuset. Några timmar ringde det igen och vi fick beskedet att hans farfar hade gått bort. Martin skrek av gråt, helt förstörd. Man känner sig så hjälplös. Man kan bara finnas där. Det har helt enkelt vart för mkt nu på kort tid. Tycker så otroligt synd om Martin farmor. Hon och Martins farafar har levt lyckliga ihop sen dom var unga. Nu står hon där ensam kvar med ett hus.

Hoppas att allt dettta vänder någon gång. . .



Pappa och hans sambo bjöd vi hit på middag idag, dom kom mitt i allt strax innan Martin fick det jobbiga beskedet.. Åt god mat pratade fikade och försökte  ha det så bra som möjligt iaf.

Nej nu ska jag ta ett bad har sån otrolig värk i kroppen idag! Och det enda jag kan/får äta är alvedon som inte hjälper ett skit... *suck* Upp och jobba imorgon. Blir ett 8-15 pass.

Natti Natt!

Bullbak och doktorn.

Igår blev det bullbak. 5 plåtar kanonfina bullar blev det.
Mest kanel men lite med vanlij oxå.

Jag är tacksam att jag har läkartid idag. Beställde den för två veckor sen pga av värken i mina ben. Har verkligen ont i erna låret idag när man trycker där känns det alldeles ömt och spänner lixom. Har vart såhär konstig i benen sen i somras. Nu vill jag veta vad det är!

Och så ska jag ta upp ang. mitt huvud. Har en konstig brännande känsla på ena sidan + konstant huvudvärk nu ca 3-4 verckor. Jag går inte därifrån idag förens jag blir skickad vidare så dom får göra en koll på dom 2 sakerna. Man ska väl inte behöva gå runt och vara orolig. Det enda som eh nu är att dom gör tex inte en rötgen av huvud i onödan när man är gravid. Men det känns verkligen som något är fel eller inte är som det ska vara.

Barnen är hemma idag dom med förkylda som bara den!
Martin kommer hem och tar dom runt 13 tiden.
Jag ska vara hos läkaren klockan 14.

Skriver mer när jag har vart där.

Älskade syster!

Är hemma idag jag och barnen. Jag är fortfarande krasslig. Förkyld som tusan snorig och ont i halsen plus illa mååendet av plutt*n i magen. Fixat och donat lite här hemma ska snart ställa mig och fixa inför maten som blir ungsbakad lax och potatis och grönsaker med dillsås. Sen ska det bli bullbak när Martin kommer hem. Han lovade att handla grejer till det på vägen hem från jobbet.
Han slutar klockan 14.30.

Usch jag är så ledsen... Min syster och jag var ju gravid i samma vecka ca. vi skulle båda på VUL igår. Jag klockan tio och hon 13.20. Jag ringde när jag hade vart där glad att allt såg bra ut. Hjärtat slog och paddlarna till armar osv. Klockan 14.50 ringer hon störtbölandes. Det fanns inget liv kvar i hennes mage. Jag fick knappt fram ett ord, det första man känner är skuld att det än sålänge gått bra för oss, och hur hon ska känna när jag och min syster får och att hon vet att dom skulle fått sitt barn strax innan mig. Det här är andra gången nu som dom försökt som det har blivit såhär. Jag känner så otroligt mycket med min syter. Som hon har sett fram emot detta och denna gången trodde hon och vi att det skulle gå vägen. Händer det en gång till nu sen så blir det utredning. Man undrar varför det blir så för vissa. Har den där "illa till mods" känslan i kroppen när jag tänker på det!
ÄLSKADE syster! <3 DEt känns sååå orättvist!




Avstånd betyder ingenting,
vi kan gå olika vägar,
för du är ändå alltid nära
och har din speciella plats i mitt liv!


En syster är ett stöd
och en hjälpande hand.
Hon är bunden till dig
med ett kärleksfullt band.

Som lilla... eller stora...
är hon dig ganska lik.
Hon finns i många minnen
och hon gör din levnad rik.

Det känns tryggt att hon vet
varifrån du kom,
att hon ser vad du gör
och att hon bryr sig om.

Med henne kan du dela
både sorger och skratt...
En syster är en gåva
- en ovärderlig skatt.

Jag ÄLSKAR dig!!

en vecka back. 8+1.*.

Usch som jag mår illa. Är ledig nu fram tills torsdag så sköönt! Behöver all vila jag kan få. Tog mig iaf iväg till BM på läkarbesök för vaginalt ultraljud i morse. Vi var där som bestämt klockan 10. Tvingade med mig Martin vill att han oxå ska få se och känna att det eh verkligt! Allt såg jätte fint ut! =) Såg lilla hjärtat ticka och små paddlar till armar och ben. Man såg hur stolt martin blev när allt såg bra ut han eh blödig vad det gäller sånt. . . Ska på rutin ultraljud på sjukhuset den 5 februari. Jag blev flyttad en vecka bakåt så idag var jag alltså i vecka 8+1 och beräknat förlossnings datum är den 12 Juli. Har blivit så med alla mina barn så det förvånade mig inte. Här är " plutten" man ser skit dåligt, eftersom jag tagit med kameran på bilden, men man ser konturer ett huvudet, två arm "paddlar" och 2 ben stumpar. *tjihii* Som Regina så det ser ut som en liten gummibjörn.



Glömde och fråga om recept belagda må illa tabletter. Jag fattar inte hur jag ska stå ut och klara att jobba om jag ska må såhär illa. Vill mest bara ligga... Kan knappt äta eller drick så känns det som det ska komma upp!

Lämnade barnen på dagis innan jag skulle dit. Martin tar dom på vägen hem.
Jag tänkte vila en stund sen diska. Händer inte så mycket här just nu.
Tog fram allt julpynt igår. Filippa blev glad när hon kom hem med massa tomtar och så.
TYcker det är sååå mysigt nu när man ser att det lyser ljusstakar i nästan varje fönster hos folk. Mysfaktor 100!

Julen iaf är planerad. Vi blir här hemma, min bror kommer hit. Blir massa god mat. Tomte och julklappar! Jag och Martin tar en sväng till Skärholmen den 19:e, medans barnen eh på dagis. Det blir julhandla i sista sekunden som vanligt men men. Får hoppas det finns något fint kvar! Vet inte vad jag önskar mig. Behöver lite nya kläder man känner redan att dom jag haft byxor och så inte passar. Men jag skulle nog vilja ha en upplevelse, nåt att göra tillsammans med Martin. En SPA helg för oss båda eller något hade ju vart kanonmysigt. Borde göra mer mysiga saker ihop och ta hand om varann. Blir inte mkt av sånt. Nån som har något tips på något mysigt ni brukar göra med eran partner?
Rss