No bullbak.

Idag vaknade min lill kille klockan sex. Lagom till Martin skulle upp och gå till jobbet. Så vi gick upp tillsammans allihopa.  Har här på morgonen, gett barnen frukost. Satt på en maskin med disk, och en med tvätt. Tänkte slänga i mig en tallrik gröt om en stund. Med mitt älskade låg kalori äppelmos.



Förresten så fick Martin reda på i förra veckan att dom bara jobba dagtid nu framöver på obestämd tid. Annars jobbar han ju en vecka förmiddag 06-14.30 och eftermiddag 14.15- 23.06. Och nu har han i 3 veckor bara jobbat tis-tors och vart ledig måndagar och fredagar. Det finns inget att göra där nere. Nu går det inge vidare för Scania alls. Får hoppas han får behålla jobbet och att det vänder inom en relativt snar framtid. Vi åkte förbi Scania häromdagen. Det eh fullkomligt proppfullt med osålda lastbilar däre nere. Ja vad säger man... Man ska vara glad att man har ett jobb i dessa dagar.

Blev inget bullbak igår. Hade glömt att skriva till en av dom viktigaste ingredienserna på listan, vetemjöööl. Hehe. Men Martin skulle ta det idag på väg hem från jobbet. Så det får bli lite bak här hemma sen i eftermiddag. Så underbart fint väder idag, så det blir en sväng ut med små knattarna.

Måste skryta lite om våran diskmaskin! Så otroligt skönt att bara sätta in där, helt plötsligt har man massa tid till annat. Jag bara ÄLSKAR den!
Postat av: Jossan

Här blåser det isande kallt, så njut av det fina vädret!!!



Kram

 2009-03-24     09:11:11     http://josefinloof.blogg.se/
Postat av: Mervi

Thank you honey! :)

 2009-03-24     14:07:15     http://peggybundy.blogg.se/
Postat av: Alexandra!

Vill se magen!! :)

 2009-03-24     20:54:13     http://www.molleralexandra.blogg.se.
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?
Rss