Vecka 24+3

Idag vaknade mina små änglar klockan fem. Det var bara pusta och sucka lite och sen kliva upp. Blev rätt omgående havregrynsgröt lagning. Martin ville ha innan han skulle till jobbet och barnen åt upp så fint dom oxå. Sen tog jag och stoppade barnen i ett bad, och skurade av handfat, toalett osv. under tiden och satte på en maskin tvätt.

Det eh lika underbart vackert väder idag som igår här! Tänkte ta en prommis till maxi i snigelfart med korta steg som min sjukgymnast sa till mig. Behövs handlas lite, det är kanon fint väder och jag tänkte ändå ut med barnen om ett tag så jag tar 2 flugor i en smäll!

Igår blev det tillslut det omtalde bullbaket. Blev även brödbak. Tycker det eh kanon mysigt att baka, så idag tänkte jag köpa lite schysta ingredienser och baka lite bröd så att det finns här hemma. Gottans med eget hembakat bröd jhu!

Har kommer magbilder från nu på morgonen.
Idag vecka 24+3.





Herregud kikade just på magbild från vecka 25 med Hampus!
Den var ju sååå mkt mindre!

Postat av: Jossan

Va roligt att jämföra magbilder. Jag har inga bilder alls från när jag väntade Sebbe. Det känns lite tråkigt. Nu tar jag lite mer bilder, det är ju så kul att spara.

 2009-03-25     12:38:20     http://josefinloof.blogg.se/
Postat av: Jossan

Ja det hade varit riktigt roligt! Hade jag inte fått så ont i ryggen av att sitta i bilen så hade jag gärna kommit över. Får göra det sen när bebben kommit sen =)

 2009-03-25     19:48:07     http://josefinloof.blogg.se/
Postat av: Jossan

Hej!



Mysigt med mage, nästan så jag saknar min gigantiska som jag hade nu med Linnéa :-D



Hoppas att det blir bättre nu när du har varit hos en sjukgymnast, stödbälte fungerade ibland för mig så det tycker jag att du ska testa:-) Och dessa snigelsteg i snigelfart känner jag igen haha..



Ha det gott, kram en annan Jossan :-9

 2009-03-26     07:54:02     http://www.jozzan.bloggspace.se
Postat av: Elin

Vilken fin mage :) Har ni bestämt nått namn än? :)

 2009-03-26     11:47:28
Postat av: Alexandra!

Åååh vilken fin mage!! :)

 2009-03-26     20:09:26     http://molleralexandra.blogg.se/
Postat av: Carro

En liten Joanna ska det förmodluigen få bli. Men det vet man aldrig. Hampus skulle ha hetat Hugo. Men när han kom ut blev det en liten Hampus.

 2009-03-28     07:54:41     http://saganomcaroline.blogg.se/
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?
Rss