Du har blivit lurad.. aha



Orkade inte skriva något inlägg igår... 
Känner lite varför... varför drabbar denna otur alltid oss...!?

 Bil köpet härom dagen var nog det värsta vi kunde göra. Vi skulle bara ha en billig bil besiktad och skattad till ett bra pris så vi kunde för det första göra något denna semestern. Vi blev totalt lurade. Allt verkade ju för bra för att vara sant, så när morgonen kom dagen därpå efter en natt där jag legat grubblandes och kännt att det var något som inte stod rätt till ringde jag bilregistret och kollade upp bilen. Då var det körförbud på den för att den ej gått egenom besiktning. DEn har vi kvällen inna vart ute och provkört hela familjen i. Den som bara skulle vara att tuta och köra med visade sig när jag sen ringer bilprovningen att det finns ett antal punkter som måste åtgärdas innan den ens kan gå igenom tex. ett oljeläckage nånstans i motorn...osv osv.

Martin ringer upp killen vi köpt bilen av och undrar vad det är frågan om. Att han betalt för något som inte alls är som det SKULLE vara. Killen låter jätte förvånad,  och ber Martin ringa upp igen om en timme... Efter det har han varit ej kontaktbar = mobilen avstängd. Martin googlar på hans namn för att få fram hans adress och finner detta... *suck*

www.tv3.se/content/bedragaren-bessik-hann-ga-under-jorden

Vi har alltså blivit lurade av denne man. Som man tom sett om på efterlyst. Inte på samma sätt som han i vanliga fall brukar gå till väga.. men ahh.. Får ringa direkt till polisen för en anmälan.

Senare under dagen sitter jag och kollar vad dessa bilar är värda eftersom vi bara kollat på just denna. Och hittar den förra ägarens annons som då låg kvar. Vi ringer upp honom för att kolla närmare om felen som finns på bilen, då vi nu vet att den förra ägaren har besiktad den den 26/6 då den ej gått igenom besiktingen. Han har då sålt den som reservdels eller alt. "fixa det själv bil" till killen vi köpt den av pga av att han själv köpt nu bil efter 5 år med denna vi nu köpt.
 
Vi förklarar läget och mannen och han hjälper oss och ska skicka yttligare alla papper han har kvar som finns på bilen. NU till det sista så vet vi inte ens om vi kommer stå som ägare på bilen, och om mannen en kommer skicka in ägarebytes pappret. Vi har ju både bil och larmdosa och alla nycklar och papper på den, och även ett handskrivet kvitto på affären parterna emellan. Men tills vi vet, om, och när han ska skicka in papprena, så kan vi inte göra ett skit med bilen. Den får bara stå här.

Inte nog med det vi redan betalt för bilen. Reperationerna som måste och ska göras kommer gå på flera tusen kronor till + ombesiktning och betalning av skatten på ett par tusen till. Det var inte riktigt vad vi hade tänkt oss när vi köpte den och allt skulle vara oki enligt papper och denna manipulerande himla människan. Han visste precis vad han gjorde och kunde sin sak. Så det känns lite sådär just nu. Ville åka och hitta på lite nu resten av semsestern. Man blir sååå låst utan bil när det faktiskt finns körkort i familjen, och man har barn. Och ska behöva ta sig kommenalt överallt, det går ju absolut men... ja vad ska man säga. Får se hur vi gör om vi själva säljer den till nån som vill och kan fixa den eller hur vi ska göra när papprena väl kommer och den eh skriven på oss.

Hoppas innerligt som säkerligen alla andra människor sov blivit blåsta av denna man på ett eller annat sätt att dom snart tar honom och sätter bakom lås och bom, där han hör hemma!! Jag menar hur stor eh chansen att man råkar ut för nåt sånt här och  vi kliver rakt på  största hasslaren i hela Svergie..



Igår var dom på hembesök från BVC här för att väga Isabelle och mätte även huvud. Längden skulle vi ta när jag ska ner dit nästa gång om 2 veckor. 4370 gram vägde hon, så hon hade ökat 240 g på 5 dagar. Huvud omf. var nu 36,5.. och var 33 cm vid födseln.


På eftermiddagen kom Martins familj från Blekinge. Dom var här runt 16 tiden och vi fikade lite och så innan dom begav sig till hotellet vid 20 tiden. Martin lillasyster sov kvar här hos oss och det kommer hon göra nu inatt oxå innan dom imorgon drar vidare till el Stockholmo där dom har sovplats hos några vänner. Så idag nu på morgonen kom dom och tog med sig Martin och Filippa och Hampus och gick upp till Torekällberget. Jag är bara hemma och tar det lungt med Isabelle, känner att jag behövde det. När dom kommer senare så ska vi grilla och äta lite gott.

Nu hojtar lill sessan och vill matas sen ska jag duscha och klä på mig lite.

Postat av: Mervi

VAAA!!? Alltså,ni har verkligen otur! :O Shit, hoppas det löser sig. Kan inte föreställa mig hur besvikna ni ska känna er?! :(



Kram!

 2009-07-22     12:43:40     http://peggybundy.blogg.se/
Postat av: Minett

Fan va tråkigt med bilen! En såna ffär ska ingen behöva genomlida!! Men jag gick också igenom nåt halvt liknande.. Killen jag köpte en 745 av sa att den går igenom nästa besiktning om ett år utan problem.. ett halvår snare var det besiktning och då fick bilen 7 2or :S Man blir skeptisk till alla privatbilar på blocket efter ett sånt köp. Kollar allt man kan innan. Hoppas det löser sig för er!! Håller tummarna.. kram

 2009-07-22     17:31:40     http://minett.blogg.se/
Postat av: Hanne

Men gud! Stackare! Hoppas allt ordnar sig till det bästa! Vilka idioter det finns alltså!!!

 2009-07-22     18:02:26     http://hhannee.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej!! Skit vad tråkigt. Hoppas dom får fast honom.

 2009-07-22     20:49:37
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?
Rss