Nu är våran lilla älskling 1 år!

Igår fyllde Hampus 1 år det blev inget direkt kalas med massa folk, men Mervi och hennes gùbe kom förbi och tog en kaffe och hade med sig jättefina paket som dom köpt till hampus och Filippa fick oxå bara så att inte hon skulle bli avis *hihi* ¨Så har alla gjort nu som vi fått paket av. Så att Filippa och skulle få pga av det.

Av Mervi fick Hampus badleksaker från fischer price som blev väl omtyckta av syrran ;) när vi tog ett bad efter tårtan på kvällen. Sen fick dom en varsin kalle anka och kajsa, disney figurer sååå söta!Och Filippa fick ett pyssel med sitt ÄLSKADE Hello KItty pussel, hon bara älskar hernnes kusin Alice och min syster klära alltid alice i hello kitty så så fört Filippa ser det någon stans så skrtiker hon: MAMMA... TiTTA ALiCE!! Så gulligt! Annars fick han från oss och dom andra i våran familj, kläder vi behövde det. Sa till alla iNGA leksaker. Får då hade alla kommit med det. Men det vi fick av Mervi var toppen och högt uppskattde av Filippa ;) Härom dagen var min syster och mamma och dom förbi och hämtade brorsans dator. Då fick dom paket av dom oxå kläder plus ett städ kit till filippa så nu städas det för fullt här hemma!
Här är Kalle & Kajsa och badleksakerna! Tusen tack söta, goa  Mervi!




Sen när dom hade vart hos oss var vi iväg till ica Maxi och handlade lite.
Sen gick vi hem och gjorde iordning tårta. Sen fikade vi.





HAMPUS GLUFFSAR TÅRTA!






Martin är hemma denna veckan han skulle jobbat idag men han är inte riktigt hundra ännu. Sen imorgon är han ändå ledig. Får se vad man ska göra idag här med alla sjuklingar. här hemma. Jag tänkte hur som helst fixa lite här tvätta och så. Sen laga lite hemma gjord kyckling pytt, med kyckling file bitar, potatis, majs, purjolök, och morötter. Får hoppas det blir smaskigt som bara den.
Postat av: Mervi

Varsågoooooda! :D



Snart helg.. skönt Ska vi ta en prommis i helgen, eller vad säger du? :)

 2008-10-02     09:58:21     http://peggybundy.blogg.se/
Postat av: Junitjej [Bloggarnas stegrace]

Du har en grymt snygg blogg!!

Ha en trevlig torsdagskväll.

 2008-10-02     19:44:55     http://junitjejen.se
Postat av: Jossan

Hej, hej!



Detta är biancamoa från familjeliv!! Slank in här och hoppas att allt är bra. Besök gärna min blogg!



Verkar som ni haft en trevlig dag! Fina dina barn är =)



Ha en bra helg//Jossan

 2008-10-03     09:01:35     http://www.jozzan.bloggspace.se
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?
Rss