Torsdag

Idag vaknade vi här i stugan kvart i 7. Hampe har sovit bra inne hos Filippa. Så jag har sovit relativt bra förutom kiss och drick pauserna. Martin som tom skulle iväg till jobbet, fick sova en hel kvart längre än oss andra.. Men nu har han kilat iväg till jobbet för att jobba sista dagen på veckan, han är ju ledig fredagar och måndagar. Vi resterande i familjen ska väl strax få lite frukost serverad, sen klä på oss och sticka iväg till ÖB och lite såna ärenden. 

Om en vecka är det äntligen dax för lilla syster plus sambo att hit till Södertälje, ska bli jätte kul att ha nån i släkten lite närmre, och särskilt dom som står oss närmast! :P Resten av familjen bor ju några mil ifrån oss. Martins släkt i Skåne och Blekinge. Min mamma ca 10 mil, pappa runt 4 mil men han träffar man inte allt för ofta. Alla har ju sitt lixom. Vi har vårt ...jobb, barn, och allt runt omkring och även dom har jobb och annat. Brukar dock bli att man träffas lite mer på sommar halvåret.

Nu har vi en underbar helg att se fram emot, med toppen väder, varmt och sol! För vår del blir det grilla. Har massa smaskigt i frysen som man kan stoppa på grillen! Fläskfilè, kycklingfilè, kotletter osv. *yaaammi*

Åh vad jag längtar tills bebisen kommer nu. 79 dagar kvar men jag hoppas den vill dyka upp lite innan iaf. Fattar inte hur bebisen ska få plats där inne snart, för större ska den ju bli. Det eh ju nu den ska börja "växa på sig"... gör skit ont när den vrider och vänder sig där inne vid revbenen och så.! Ska ta ny magbild här under dagen och slänga upp.

Nu är det dax att sätta fart här hemma!

Ha en bra dag :)
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?
Rss